emarsi Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Sprzedam siodełko Bontrager Paradigm. Link do OLX https://www.olx.pl/d/oferta/siodelko-rowerowe-bontrager-paradigm-CID767-IDJoM76.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 Mam to siodełko już parę lat i niedługo po zakupie się poodrywało trochę od spodu obicie, a potem tak zostało. Mnie to nie przeszkadzało, więc nie kleiłem. Siodełko jest dość "sportowe", twarde, ale dla mnie było ok. Teraz jak kupiłem nowy rower to stary poszedł na działkę i założyłem stare grubsze siodełko, a to mi nie jest potrzebne. Cena jaką wpisałem w OLX to 70zł, ale jest do sporej negocjacji i jak ktoś szuka czegoś budżetowo to na pewno się dogadamy, bo ono już nie jest mi potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.