emarsi Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Sprzedam koszulkę kolarską Eroe Melange w rozmiarze S. Klatka piersiowa 90 cm, długość przód 51 cm, długość tył 64. Żona mi kupiła na Vinted jako nową bez metki, przymierzyłem i okazała się za ciasna. Mam 167cm wzrostu i ważę 73kg. Gdybym ważył 65 jak jeszcze pół roku temu to byłaby idealna. Cena 180zł do negocjacji, możliwy odbiór osobisty w Łodzi. OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/koszulka-kolarska-eroe-melange-s-CID767-IDJmPqC.html Z ciekawostek koszulka ma przeplot na słuchawki, tzn. możemy trzymać telefon w kieszonce, a na puszczenie kabelka są specjalne przeszycia i pętelki (tylko kto jeździ szosą w słuchawkach? ja bym się bał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.