frigodaw Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Kupiłem ostatnio nowy rower szosowy i trochę szkoda mi go trzymać na balkonie razem z pozostałymi maszynami. Chciałbym przechowywać go bezpiecznie w pokoju, tak aby się nie wywrócił ani nie opierał o ścianę. Do dyspozycji mam kawałek miejsca za drzwiami, wymiary około 0,7m na 2m. W grę wchodzi tylko podłoga, wiercenie w ścianie odpada. Myślałem o kupieniu jakiegoś stojaka do złapania roweru za koło i ramę. Czy ktoś może coś konkretnego polecić? Chętnie przeczytam wasze opinie dotyczące przechowywania roweru w mieszkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Próbowałeś oprzeć o ścianę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 No właśnie napisałem, że nie chce opierać roweru o ścianę. Obecnie tak stoi, ale docelowo chciałbym rower dać na jakiś mały stojak żeby nie niszczył ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Coś takiego? STOJAK serwisowy DO ROWERU REGULOWANY HAKI 20-29 10068131763 - Allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Właśnie o takim czymś myślałem, pytanie tylko czy to ktoś testował i jak to się sprawdza w praktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Mam, robi robotę. Nie bardzo wiem co tu chcesz testować, rower stoi na przednim kole a z tyłu sobie wisi na gumowych hakach sam stojak praktycznie nie zajmuje miejsca. 😉 Spokojnie nadaje się też do prostych prac serwisowych z łańcuchem, regulacją przerzutek/hamulców, do czyszczenia itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Ja tam opieram sie na nozce hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.