Michal888 Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Witam coś jak by mi ocierało w przednich pedałach co pół obrotu myślałem że to łańcuch o przerzutki ociera ale ściągłem łańcuch i dalej ociera zakładam ze może się łożysko rozsypało albo jedna kulka wypadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Nie trza zakładać, tylko zdejmać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Dziękujemy za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Michal888 napisał: Witam coś jak by mi ocierało w przednich pedałach Kolego.... postaraj się, zakładając że chcesz uzyskać jakąkolwiek rzeczową informację zadać pytanie i opisać temat tak żeby dać szansę tym którzy zdecydują Ci się pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal888 Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Jeszcze nie zrobiłem pełnej diagnostyki ale zakładam że coś ociera w korbie może łożysko się rozsypało gdzieś w miejscu przednich przerzutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 No dobra, tylko po co zakładasz wątek? Żeby nas informować o postępie prac? Ja tu nie widzę ani jednego pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal888 Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Czy to może być rozsypane łożysko ze coś tam ociera co pół obrotu korbą czy kozę być jakaś inna usterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Stawiam na kozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Doprecyzuj! W przednich czy tylnych? 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Ja to bym w ogóle wywalił przednie pedały i jeździł tylko na tylnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 podśmiechujki podśmiechujkami... jesteście złośliwi 😜 Tandem torowy to przecież koza z przednimi i tylnymi pedałami. Ech ludzie zamiast pomóc to się śmiejecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Jak tu nie być złośliwym, skoro autor po 2 próbach wyciągnięcia od niego o co chce zapytać, postawił w końcu pytanie, nawet nie kłopocząc się żeby pytajnik na końcu postawić? Miałem do wyboru; być złośliwym albo temat wywalić do kosza. A że ciekawy jestem jak się dalej rozwinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.