Michal888 Napisano 8 Kwietnia 2021 Napisano 8 Kwietnia 2021 Witam coś jak by mi ocierało w przednich pedałach co pół obrotu myślałem że to łańcuch o przerzutki ociera ale ściągłem łańcuch i dalej ociera zakładam ze może się łożysko rozsypało albo jedna kulka wypadła
abdesign Napisano 8 Kwietnia 2021 Napisano 8 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Michal888 napisał: Witam coś jak by mi ocierało w przednich pedałach Kolego.... postaraj się, zakładając że chcesz uzyskać jakąkolwiek rzeczową informację zadać pytanie i opisać temat tak żeby dać szansę tym którzy zdecydują Ci się pomóc...
Michal888 Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Napisano 8 Kwietnia 2021 Jeszcze nie zrobiłem pełnej diagnostyki ale zakładam że coś ociera w korbie może łożysko się rozsypało gdzieś w miejscu przednich przerzutek.
Gość Napisano 8 Kwietnia 2021 Napisano 8 Kwietnia 2021 No dobra, tylko po co zakładasz wątek? Żeby nas informować o postępie prac? Ja tu nie widzę ani jednego pytania.
Michal888 Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Napisano 8 Kwietnia 2021 Czy to może być rozsypane łożysko ze coś tam ociera co pół obrotu korbą czy kozę być jakaś inna usterka
Mod Team sznib Napisano 8 Kwietnia 2021 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2021 Ja to bym w ogóle wywalił przednie pedały i jeździł tylko na tylnych.
abdesign Napisano 8 Kwietnia 2021 Napisano 8 Kwietnia 2021 podśmiechujki podśmiechujkami... jesteście złośliwi 😜 Tandem torowy to przecież koza z przednimi i tylnymi pedałami. Ech ludzie zamiast pomóc to się śmiejecie.
Mod Team sznib Napisano 8 Kwietnia 2021 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2021 Jak tu nie być złośliwym, skoro autor po 2 próbach wyciągnięcia od niego o co chce zapytać, postawił w końcu pytanie, nawet nie kłopocząc się żeby pytajnik na końcu postawić? Miałem do wyboru; być złośliwym albo temat wywalić do kosza. A że ciekawy jestem jak się dalej rozwinie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.