Werve Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Witam. Czy ktoś posiada spodenki Eyen A100 i mógłby podzielić się jakąś głębszą opinią? Zamierzam je kupić i w rozmiarze S. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Spodenki jak na swoją cenę są całkiem dobrej jakości. Szwy trzymają, nic się nie dzieje. Wkładka jest, imho, bardzo wygodna. Myślałem, że będzie gorzej, ale 2-3h jazdy i moje 4litery nie narzekają. Jedynie mogę się przyczepić do "mankietów". Jak dla mnie przy rozmiarze L powinny być ciaśniejsze. No i może w innej technologii uszyte. Tak, czy siak fajnie się w nich jeździ biorąc pod uwagę cenę. Można porównać je do bibsów z Decla za 119,99. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez CoolBreezeOne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi