FigoiFago Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Cześć, W miejscu gdzie mieszkam znajduje się trasa XC zbudowana przez zapaleńców. W związku z tym, że coraz więcej osób po niej jeździ powstał pomysł remontu i rozbudowy trasy. Niestety nie wszystkie prace możemy zrealizować przy pomocy swoich środków finansowych i dlatego została zorganizowana zbiórka pieniędzy w serwisie zrzutka.pl Ci, którzy jeździli po tej trasie wiedzą, że jest super, a może być jeszcze lepiej. Będzie nam niezmiernie miło jeżeli zechcecie nas wesprzeć. Link do zrzutki: Trasa XC Rokitnica - modernizacja trasy rowerowej etap 1 | zrzutka.pl Link do Facebooka Trasa XC Rokitnica - Strona główna | Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Ile trzeba na tą modernizację ? I jaki planujecie efekt końcowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Jeździłem wielokrotnie. Ostatnio dwa tygodnie temu w piątek wieczorem. Warto się tam wybrać, żeby konkretnie pojeździć. Do zbiórki również zachęcam. Dobro wraca Dodatkowo jak damy sobie w 4litery można podjechać zaledwie kawałeczek nad Grabię i w miłych okolicznościach przyrody odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 @wkg na całość pewnie kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jaki ma być efekt końcowy to może uda mi się napisać jutro jak dostanę do rąk plan modernizacji. @siemalysy ja jeździłem w poniedziałek. Do trasy mam około 1.5 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Mamy trochę dalej. Samochodem dojeżdżamy do Kolumny i stamtąd jedziemy już na trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Udało się zebrać trochę ponad 16000 zł. Mamy kupione wozidło, a dzisiaj została dostarczona pierwsza partia kruszywa. Jutro ruszamy z pracami na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Kilka dni temu odwiedził nas Przemek Gierczak. Zapraszam do obejrzenia jego relacji z przejazdu trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.