Indzynier Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Witam tak jak w temacie chcę zakupić ten czujnik -> https://www.dobrerowery.pl/magene-czujnik-predkosci-lub-kadencji-2w1-bluetooth-i-ant I teraz chciałbym wiedzieć czy da się go sparować z aplikacją Wahoo Fitness na Androida, czy po prostu wykryje czujnik innej firmy. Lub czy do jakiejś innej aplikacji na Androidzie typu Endomondo itp. da się go podpiąć jak tak to do jakich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Sparuje się ze wszystkim co obsługuje BT lub ANT+. Wahoo Fitness powinno wykryc bez problemu. Endomondo nie żyje, Strava wyłączyła tą funkcjonalność, trzeba by się było cofnąc do wersji z marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Kilku znajomych, którzy kupili te czujniki (bo znajdziesz go też na ali za 50-60 złotych) narzekało na niedokładne odczyty i to przy połączeniu z licznikiem przez ant+. Przez bt lepiej raczej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indzynier Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 @Mihau_to jaki inny polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsanders Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Kolega posiada i łączy mu się z zegarkiem Garmina oraz aplikacjami, niestety nie powiem Ci z konkretnie którymi ale jak pisał kolega wyżej powinno działać. Cena kosmos, na ali po 20 zł chodziły jakiś czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Możesz sobie kupić https://allegro.pl/oferta/garmin-czujnik-kadencji-2-generacji-8381740472 Ja mam czujnik prędkości oryginalny Garmina i też mu się zdarzy czasami przyświrować. Wziąłbym to magene ale z ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 9 minut temu, Indzynier napisał: @Mihau_to jaki inny polecasz? Jeśli mam być szczery to polecam kupienie dedykowanego urządzenia, czyt. licznika Osobiście mam czujniki garmina podpięte do garmina i śmiga elegancko, w sumie pulsometr mam hrm run dedykowany do zegarka ale mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 https://www.bike-discount.de/en/buy/garmin-edge-530-performer-bundle-gps-bike-computer-871541 jak za barszcz A też świruje Wziłąbym z ali za 60 złotych jeżeli ni chciałbym wydawać na porządny licznik. Te niedokładności sa chwilowe - nie mają wpływu na średnią prędkość czy kadencje. Ot, takie sekundowe przymulenia. Strava i tak to potem pozlicza po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indzynier Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 9 minut temu, wkg napisał: Możesz sobie kupić https://allegro.pl/oferta/garmin-czujnik-kadencji-2-generacji-8381740472 Ja mam czujnik prędkości oryginalny Garmina i też mu się zdarzy czasami przyświrować. Wziąłbym to magene ale z ali Ma łączność przez Bluetooth? Bo z tego co mi się wydaje Garmin tylko ANT+ a mój smartfon nie ma takiej łączności. Teraz, wkg napisał: https://www.bike-discount.de/en/buy/garmin-edge-530-performer-bundle-gps-bike-computer-871541 jak za barszcz A też świruje Wziłąbym z ali za 60 złotych jeżeli ni chciałbym wydawać na porządny licznik. Te niedokładności sa chwilowe - nie mają wpływu na średnią prędkość czy kadencje. Ot, takie sekundowe przymulenia. Strava i tak to potem pozlicza po swojemu. Ja chcę kupić z OLX'a za 70 zł nie chce mi się czekać 3 tygodnie na przesyłkę z Ali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Z opisu wynika, że ma. I słusznie, 70 PLN nie majątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 31 minut temu, Mihau_ napisał: Kilku znajomych, którzy kupili te czujniki (bo znajdziesz go też na ali za 50-60 złotych) narzekało na niedokładne odczyty i to przy połączeniu z licznikiem przez ant+. Przez bt lepiej raczej nie będzie Mam 2 magene i 3 xosy oraz brytona i garmina - wszystkie działają tak samo. Każdemu czasami coś się zdarz ale to naprawdę wyjątkowa rzadkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Mihau_ napisał: Kilku znajomych, którzy kupili te czujniki (bo znajdziesz go też na ali za 50-60 złotych) narzekało na niedokładne odczyty i to przy połączeniu z licznikiem przez ant+. Przez bt lepiej raczej nie będzie Mam Magene z ALi, śmiga doskonale aktualnie z Brytonem 420,m wcześniej z 310. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.