Gość Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Hej, Sprzedam nowe opony Continental Race King CX 35c 700x35. Opony są w 100% nowe, nie jeździłem na nich. Kupiłem w tygodniu przed Świętami, założyłem jedną, popatrzyłem dwie minuty i stwierdziłem że to nie jest typ opon które potrzebuję. W normalnych warunkach opony bym zwrócił do sklepu, niestety pośpieszyłem się i rozerwałem taśmę "spinającą" oponę w pudełku oraz wyrzuciłem jedną instrukcję. W takiej sytuacji zwrot nie jest możliwy. W razie potrzeby mogę udostępnić do wglądu fakturę za zakup, aby potwierdzić powyższe słowa. Najtaniej w sieci można znaleźć te opony za 79 zł/ sztuka, czyli 158 zł komplet + przesyłka. Moja wyjściowa propozycja to 150 zł, pokrywam koszt wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Zmień sobie w temacie na 700x35c, bo nie każdy od razu zaskoczy 😉. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 15 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.