waw102 Napisano 7 Kwietnia 2021 Napisano 7 Kwietnia 2021 Witam serdecznie, Szukam opinii na temat tych pedałów, użytkuje ktoś, warto kupić? Dziękuję i pozdrawiam
Gość Napisano 7 Kwietnia 2021 Napisano 7 Kwietnia 2021 W KEO Blade nie masz możliwości prostej regulacji siły wypięcia. Trzeba kupować i wymieniać płytki. Może Keo 2 Max? Jeździłem na Shimano, teraz mam szosowe i MTB Look. Nie mam zamiaru wracać do tych pierwszych. Także LOOK tak, ale zastanów się czy oby na pewno potrzebujesz Blade.
Sil_afein Napisano 7 Kwietnia 2021 Napisano 7 Kwietnia 2021 Blade to specyficzna konstrukcja, mi na przykład w ogóle nie podpasowała. Jednym z powodów była regulacja, o której pisze @skom25. Drugim to obawa, że jednak te płytki pękną w najmniej oczekiwanym momencie, przez co będę uziemiony czekając na dostarczenie nowej. A nie chciałoby mi się chomikować kilku tylko po to, żeby mieć. Keo 2 Max to w sumie złoty środek. Aczkolwiek, mimo wszystko, wolę Shimano.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.