Amarider Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Cześć tak jak w tytule poszukuje odpowiedzi na to, od jakiego producenta okładziny wybrać. Konkretnie poszukuje polmetalicznych do slx m7100. Czy okładziny do m8000, 8100,xtr i m7000 różnią się kształtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 EBC, kool-stop, jagwire. Wg. mnie w tej kolejności, objeźdżone na M8000, M7100 i M6000. EBC mało pylą i mało zostawiają syfu i są mocne , kool ok, ale drogie, jagwire przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Dla mnie istnieja wyłacznie kool stopy i shimano (niezaleznie czy metaliczne czy żywiczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarider Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Słyszałem dużo dobrych opinii nt. Ebc jednak nie mogę znaleźć pasujących do mojego hamulca. Może komuś się uda i podlinkuje? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 https://allegro.pl/oferta/klocki-ebc-cfa614hh-metaliczne-shimano-slx-xt-xtr-8978118578?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria_sport_bicycles&ev_adgr=Rowery&gclid=CjwKCAjwx6WDBhBQEiwA_dP8rRlDRCb_qc3dZMCheBrzXH8B2lqWBZnJc27c6ngS_JHpIaD8wo74NBoC16UQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Amarider napisał: Słyszałem dużo dobrych opinii nt. Ebc jednak nie mogę znaleźć pasujących do mojego hamulca. Może komuś się uda i podlinkuje? Dzięki Jaki masz styl jazdy? Bo może się okazać, że Ci jagwirki wystarczą, albo zwykłe Shimano żywiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarider Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Mój styl jazdy to głównie miasto, wygłupy ze znajomymi, ale czasem lubię sobie przycisnąć w terenie, bądź zjechać z dłuższych schodów i czuje że zwykle żywiczne nie dają rady. Godzinę temu, To_JaT napisał: https://allegro.pl/oferta/klocki-ebc-cfa614hh-metaliczne-shimano-slx-xt-xtr-8978118578?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria_sport_bicycles&ev_adgr=Rowery&gclid=CjwKCAjwx6WDBhBQEiwA_dP8rRlDRCb_qc3dZMCheBrzXH8B2lqWBZnJc27c6ngS_JHpIaD8wo74NBoC16UQAvD_BwE To są metaliki a ja potrzebuje polmetalikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Do takich zastosowań lepiej metaliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Ostatnio kupiłem A2Z półmetaliczne. Według mnie hamują całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi