Retrovirus Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Witam wszystkich. Żona ma ma elektryka Hexagon Boost 1.0 z Krossa. Dzisiaj wkręcił się jej patyk w przerzutkę tylną. Skrzywiony został wózek w Acera M360. Z doświadczenia wiem, że nawet jak go wyprostuje, to i tak straci już sztywność. Do tego Acera wydaje mi się trochę za słaba do roweru elektrycznego. Kaseta 8 rzędowa, klamkomanetki EF505. Co polecacie zamiast Acery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Cokolwiek 8rz Ci pasuje i jest dostępne w normalnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huberto20 Napisano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Ja mam alivio m4000 jak byś chciał na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.