Fkonopka Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Siema, to znowu ja Tak jak w temacie, czy uszczelki kurzowe mają dolegać do goleni? Dopiero ostatnio na to zwróciłem uwagę, bo zrobiłem podstawowy serwis amortyzatora i patrzyłem czy wszystko dobrze (uszczelek nie wymieniałem). Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 No a jak myślisz skoro to uszczelki? Mają i to ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fkonopka Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Teoretycznie tak, ale z tego co widzę to niektóre uszczelki są z takim kołnierzem do góry a niektóre takie jak te. Pytanie czy rzeczywiście mają tak dolegać, bo czy jest możliwe że od kwietnia 2020r po przejechaniu 3000km byłyby już złe? Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Fkonopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 A co to za uszczelki? SKF? Google: FOX 36 Dust Seals Jakby nie dociskały goleni, to miałbyś błoto w środku po 10km. Tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fkonopka Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Uszczelki są oryginalne foxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Kupiłeś ten widelec jako nowy? Bo ja wyraźnie widzę uszczelki SKF. Nie wiem czy były takie fabrycznie, być może, ale wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fkonopka Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Obok tego SKF jest napisane Fox, to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi