Fkonopka Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 Siema, to znowu ja Tak jak w temacie, czy uszczelki kurzowe mają dolegać do goleni? Dopiero ostatnio na to zwróciłem uwagę, bo zrobiłem podstawowy serwis amortyzatora i patrzyłem czy wszystko dobrze (uszczelek nie wymieniałem). Tak ma być? Cytuj
Gość Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 No a jak myślisz skoro to uszczelki? Mają i to ciasno. Cytuj
Fkonopka Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Teoretycznie tak, ale z tego co widzę to niektóre uszczelki są z takim kołnierzem do góry a niektóre takie jak te. Pytanie czy rzeczywiście mają tak dolegać, bo czy jest możliwe że od kwietnia 2020r po przejechaniu 3000km byłyby już złe? Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Fkonopka Cytuj
Gość Napisano 5 Kwietnia 2021 Napisano 5 Kwietnia 2021 A co to za uszczelki? SKF? Google: FOX 36 Dust Seals Jakby nie dociskały goleni, to miałbyś błoto w środku po 10km. Tak ma być. Cytuj
Gość Napisano 5 Kwietnia 2021 Napisano 5 Kwietnia 2021 Kupiłeś ten widelec jako nowy? Bo ja wyraźnie widzę uszczelki SKF. Nie wiem czy były takie fabrycznie, być może, ale wątpię. Cytuj
Fkonopka Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Napisano 6 Kwietnia 2021 Obok tego SKF jest napisane Fox, to już nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi