marcin775 Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Witam, poszukuję wygodne gripy. W tym momencie używam jakiś które mam od początku w rowerze, ale powiem szczerze, że jazda z tymi gripami bez rękawiczek równa się odciski na drugi dzień. Jednym słowem są bardzo nie wygodne. Roweru używam bardziej "wyczynowo". Jakieś jazda po pump truckach w lesie, tricki na flacie, skate-parku itp. Posiadam rower mtb, dokładnie hardtaila jeżeli ma to jakieś znaczenie. Chciałbym kupić gripy które będą komfortowe dla dłoni, wygodne. Np. jak będzie ciepło w lato żebym mógł jechać bez rękawiczek i nie bać się o odciski następnego dnia. Cena na ten moment nie jest jakaś konkretna ale fajnie było by znaleźć coś dobrego i taniego (powiedzmy 50-60 zł, ale to tylko przykład). Czekam na wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 ESI Chunky lub Extra Chunky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Założyłem ostatnio Extra Chunky i jestem zachwycony. Do tej pory jeździłem na Chunky i były trochę za "chude". Z tym, że ja mam dość duże dłonie. Extra Chunky są przez producenta dedykowane do sportów grawitacyjnych, więc mogły by Ci pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.