marcin775 Napisano 3 Kwietnia 2021 Napisano 3 Kwietnia 2021 Witam, poszukuję wygodne gripy. W tym momencie używam jakiś które mam od początku w rowerze, ale powiem szczerze, że jazda z tymi gripami bez rękawiczek równa się odciski na drugi dzień. Jednym słowem są bardzo nie wygodne. Roweru używam bardziej "wyczynowo". Jakieś jazda po pump truckach w lesie, tricki na flacie, skate-parku itp. Posiadam rower mtb, dokładnie hardtaila jeżeli ma to jakieś znaczenie. Chciałbym kupić gripy które będą komfortowe dla dłoni, wygodne. Np. jak będzie ciepło w lato żebym mógł jechać bez rękawiczek i nie bać się o odciski następnego dnia. Cena na ten moment nie jest jakaś konkretna ale fajnie było by znaleźć coś dobrego i taniego (powiedzmy 50-60 zł, ale to tylko przykład). Czekam na wasze propozycje.
TheJW Napisano 3 Kwietnia 2021 Napisano 3 Kwietnia 2021 Założyłem ostatnio Extra Chunky i jestem zachwycony. Do tej pory jeździłem na Chunky i były trochę za "chude". Z tym, że ja mam dość duże dłonie. Extra Chunky są przez producenta dedykowane do sportów grawitacyjnych, więc mogły by Ci pasować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.