adamsanders Napisano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Koszulka nowa, raz przymierzona w sklepie, przeleżała w szafie ponad miesiąc (brak odpowiedniej pogody) i ponownie założona po dłuższym czasie okazała się nieco za duża (mocno poleciałem z obwodów w międzyczasie). Paragon. Posiadam też e-bon za kupno koszulki o wartości 35 zł z dobresklepyrowerowe, co prawda w sklepie w którym kupiłem tą takiego nie dostałem (chyba nie należą do tego programu) ale już nową w rozmiarze L tak, a jako że go raczej nie wykorzystam to mogę dla kogoś kto się szybko zdecyduje podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Podaj cenę za którą chcesz sprzedać ( regulamin ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsanders Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Ups, wybacz, Cena jaka mnie interesuje to 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi