Kordian_WH Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Hej, mam problem: gdy założyłem koło po wymianie dętki pojawił się taki dźwięk jak na nagraniu. Nie wiecie co może być przyczyną? Z góry dzięki za pomoc] https://youtu.be/Z5zGBWr0fxk P.S. Na filmiku koło jest niedokręcone, ale dokręcenie nic nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Tarcza trze o zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 do wymiany Dętki trzeba zdjąć koło i pewnie to poczyniłeś,zakładając ponownie koło,nie znacznie zmieniło sie miejsce mocowania koła i ociera klocek o tarczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordian_WH Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Tak, zdjąłem koło.... a podpowiecie co z tym zrobić żeby nie tarło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Luzujesz śrubki od zacisku i próbujesz go tak ustawić aby klocki nie ocierały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.