adamsanders Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Witam, jak w temacie - potrzebuje około 200ml do podstawowego serwisu amortyzatora fox rythym 32. Serwis przeprowadzi zaprzyjaźniony sklep rowerowy jednak od 3 tygodniu czekają na dostawę z hurtowni i końca nie widać, widziałem pojedyncze opakowania 250ml ale cena zaporowa a litrówkę nie opłaca się kupować na jeden serwis za prawie 200 zł. Może komuś zostało po swoim serwisie amora i za jakieś sensowne pieniądze odsprzeda. Nr producenta to 025-06-007. Proszę o info tutaj albo priv. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Kup tego litra, póki jest, i potem próbuj sprzedać. Częsci, jeśli będą dostępne, to będą chyba już tylko szły w górę. Ja na nowy tłok dampera czekałem 2 miesiące. Może nawet na niepełnej bańce oleju nie stracisz złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi