szymi07 Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Chodzi mi o opinie rowerzysta.pl, czy jest to dory sklep na czas dzisiejszy roku 2013? czy kupował ktoś w tym sklepie? Proszę o opinie, jak z wysyłka itp Nikt nie korzystał z tego sklepu ostatnimi czasy? Chciałbym zamówić z tamtąd rower, jest mi ta wiedza potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 brałem u nich dwa rowery, szybka akcja, dobry kontakt i dobrze spakowane do wysyłki. Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 sklep : www.cyklisci.com ocena : pozytywna Zamówiłem oliwki do przewodów hamulców hayes , wybrałem wysyłke przez paczkomaty . Z powodu pomyłki pracownika zostały wysłane listem inpost . W ramach rekompensaty dostałem kupon rabatowy 15zł(podwójny koszt wysyłek) na zakupy u nich o czym zostałem telefonicznie poinformowany przez pracownika. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myopic Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Sklep: MK BIKE Strona WWW: http://www.dobrerowery.com Ocena: zdecydowanie negatywna Przy zakupie w tym sklepie w Sosnowcu kilku części rowerowych szef sklepu rzucał w moim kierunku wulgaryzmami np. do swego pracownika zwrócił się cyt. "weź no wyj.eb Klientowi!", co miało być chyba formą żartu, jako reakcja na moje pytanie, czy sztyca po obcięciu została wypiłowana pilnikiem. To tylko jeden przykład z całej serii niestosownych zachowań sklepu w stosunku do Klienta. Z takim chamstwem nie spotkałem się przez całe moje życie. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, chyba że jesteś małpą. Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Myopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Cześć Z pewnością ktoś robił u nich zakupy: www.bobshop.de Jak wyglądała sprawa z realizacja zamówień, czasem oczekiwania itd ? Zamówienie złożone/zapłacone tydzień temu i cisza. Brak odpowiedzi na miale w j.angielskim. Może zrozumieją w mowie Göringa ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartfrompl Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 sklep: http://www.bikeatelier.pl/ ocena: neutralna spodenki fox - transakcja i dostawa szybka i bezproblemowa, spodenki z ogromną dziurą we wkładce (nie wiem jak pakujący nie zauważył), ostatnie jak się później okazało (brak możliwości wymiany) zwrot kosztów trwał prawie miesiąc - zdecydowanie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 sklep: rowertour-com opinia: Pozytywna zgodność towaru z opisem/zdjęciem+szybka wysyłka.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Sklep: bike-discount.de Opinia: Pozytywna Sztyca RS Reverb - fajna cena, wysyłka do Polski kurierem za 6 EUR, dostawa w 2.5 dnia od złożenia zamówienia (choć z DHL bywa różnie). No i doobra cena na Reverba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 sklep: bikestacja.pl (konto Allegro) ocena: pozytywna Zamówiłem u nich napęd (korba, kaseta, łańcuch), wpłaciłem pieniążki w piątek w nocy i we wtorek zawitał kurier, bez problemów, bez przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Powitoł sklep: remsport.pl opinia: Pozytywna Towaru mało, ale akurat mieli w dobrej cenie klamki których szukałem Wszystko w porządku, kontakt mejlowy szybki, towar OK. Uważać należy przy wyborze paczkomatu jako sposobu dostawy: czasem wskakuje w zamówienie inny niż zaznaczonymi przy kupnie. Szybka konsuktacja ze sklepem i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Sklep: szumgum.comOpinia: neutralna Zamówiłem opony Schwalbe Big Apple Plus 28x2.0. Kurier, płatne z góry. Po dwóch dniach oczekiwania, status zamówienia wciąż wisi jako "oczekuje". Po zadaniu pytania, "o co kaman?" dostałem informację, że na stanie była tylko jedna opona i drugą muszą ściągnąć... Ok - zdarza się... Ale najciekawsze jest to, że mimo iż nie mają już opon na magazynie (bo sprzedali mi), w sklepie wciąż opona ma status jako dostępna. Szybka reakcja na mejla - zaleta. Edytowane 5 Września 2013 przez mklos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) SKLEP: sklep.kastor-bike.pl OPINIA: pozytyw Może asortyment nieco zawężony, ale... Dobre ceny, wersje pudełkowe z polskiej dystrybucji Shimano, dobry kontakt telefoniczny, szybka wysyłka. Jestem zadowolony i kolejne zakupy z brakujących elementów XT będę robił w Poznaniu:) Edytowane 6 Września 2013 przez burz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver91 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 O to ja też chyba skuszę się na zakupy w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Sklep-Wertykal.com ocena-Pozytywna Zamówiłem u nich ŁAŃCUCH CAMPAGNOLO VELOCE,przyszedł następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szysza Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 http://bikerstudio.home.pl/ polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Sklep-Rowertour.com Opinia-Pozytywna Zamawiałem u nich:BIKE HAND YC-503 przymiar do łańcucha,towar zgodny z opisem+szybka wysyłka.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel11 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Sklep: www.flowerbike.pl działający też pod adresem www.domenasportowa.pl Opinia: pozytywna Kupowałem rowery, z odbiorem osobistym, tak że nic nie mogę powiedzieć o dostawie. Ale ze sklepu towar odebrałem w stanie gotowym do jazdy, bez zastrzeżeń. Polecam zajrzeć na obie strony ponieważ mogą mieć różne ceny. Miałem okazję, być w sklepie trzy razy. Odniosłem wrażenie, że mają dość duży ruch (dobrze to o nich świadczy). Raz musiałem chwilkę poczekać, ponieważ wszyscy pracownicy byli zajęci. Ale od razu zostałem poinformowany, że ktoś się mną zajmie trzeba chwilę poczekać. W sklepie sympatyczni, młodzi ludzie. Ze swojej strony mogę gorąco polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 sklep: bikestacja opinia: pozytywna Po raz kolejny pozytyw dla bikestacji. Wiele osób na nich narzeka, ale ja do tej pory nie miałem żadnych problemów. W poniedziałek złożyłem dosyć spore zamówienie, wybralem ten sklep, bo było najtaniej i dzisiaj paczka już do mnie dotarła. Wiadomo - trzeba zwracać uwagę czy dany towar mają na stanie (zielona kropka), bo inaczej to musimy czekać aż zamówią dany przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybix Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 sklep: bikestacja opinia: pozytywna/neutralna Zamówienie złożone i zapłacone 06.09 (hamulce - skrócenie przewodów, tarcze, narzędzia). W paczkomacie przesyłka pojawiła się 16.09. Ciut za długo, jednak kontakt mailowy ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Cześć Z pewnością ktoś robił u nich zakupy: www.bobshop.de Jak wyglądała sprawa z realizacja zamówień, czasem oczekiwania itd ? Zamówienie złożone/zapłacone tydzień temu i cisza. Brak odpowiedzi na miale w j.angielskim. Może zrozumieją w mowie Göringa ? Pozdrawiam Hej jak się sprawa potoczyła,bo co prawda na email odpowiedzieli po naszemu na drugi dzień, ale czy wysyłają zamówienie w miarę szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hej jak się sprawa potoczyła,bo co prawda na email odpowiedzieli po naszemu na drugi dzień, ale czy wysyłają zamówienie w miarę szybko? Wszystko ok. Zwłoka wynikała prawdopodobnie z tego ze robiłem zwykły przelew walutowy. Jak juz zaksięgowano u nich to paczka była w 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Sklep: twrsklep Opinia: pozytywna Rękawiczki zamówiłem w poniedziałek po południu a we wtorek były u mnie. Przesyłka Pocztą Polską. Po wypadzie w Góry Świętokrzyskie zauważyłem, że rękawiczki uległy degradacji. No to reklamacja, bo 100 zyli piechotą nie chodzi. Wszystko byłoby cacy ale okazało się, że wywaliłem paragon. Schody, myślę sobie, będzie niemiło bo nie odpuszczę. Zadzwoniłem jednak do firmy, do Krk i opowiedziałem w czym rzecz. Jakież było moje zdumienie, gdy po krótkiej rozmowie z przemiłą Panią z działu obsługi klienta usłyszałem, że nie ma sprawy, że zależy im na zadowoleniu klienta i czy wolę czarne czy czarno-zielone. Bez żadnych pism reklamacyjnych, odsyłania i całego tego znanego nam dobrze kopania się z koniem. Dziś listonosz dostarczył przesyłkę z Krakowa z rękawiczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Sklep: CTbike Opinia: Pozytywna Zamówienie ze strony przetworzone w jeden dzień, wysyłka priorytetem Poczty Polskiej dzień później dostarczona na miejsce. Towar zgodny z zamówieniem, polecam! Edytowane 26 Września 2013 przez paulsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 sklep: disorder.pl opinia: negatywna Zakupiony mostek smica light pro doszedł niekompletny, brak jednej ze śrub mocujących na sterówce. Dosłano śrubę ale po pierwsze jakąś tandetę kompletnie nie pasującą wyglądem do pozostałych (ozdobnych) a po drugie inny rozmiar, nie pasujący do mocowania. Niby to tylko śrubka ale kupując towar nowy za blisko 100 zł oczekuję, że będzie kompletny i pełnowartościowy (chyba, że opis aukcji mówi inaczej), zresztą gdyby to był mostek za 30 zł to oczekiwałbym tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 sklep;www_bramgor_pl(allegro) opinia:pozytywna Zamawiałem u nich koszulkę termoaktyną brubeck,brak jakichkolwiek zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi