pecio Napisano Wtorek o 15:55 Napisano Wtorek o 15:55 @marvelo jak dobrze pamiętam gość z Przemyśla nick z aledrogo - MYKEN. Jak nie ma wystawionych to pisz zapytanie do niego . 1 Cytuj
XYZPV Napisano Wtorek o 18:41 Napisano Wtorek o 18:41 2 godziny temu, pecio napisał: gość z Przemyśla nick z aledrogo - MYKEN Gość z Krakowa jak już Mykena znam osobiście i mogę go każdemu polecić, w dodatku, jeśli zamówi się u niego koło customowe, wyjdzie ono z rąk najlepszego kołodzieja w Krakowie. Więc jakieś evalnite lemonbiki niech się chowają z tymi ich pseudo kraftowymi sprzętami. U Mykena taniej i lepiej. 2 Cytuj
marcin_ostrów Napisano Wtorek o 19:25 Napisano Wtorek o 19:25 "w dodatku, jeśli zamówi się u niego koło customowe, wyjdzie ono z rąk najlepszego kołodzieja w Krakowie" Bardzo dobrze napisane Cytuj
marvelo Napisano Wtorek o 19:50 Napisano Wtorek o 19:50 Tylko dlaczego MYKEN sprzedaje szprychy Laser w długościach parzystych? Zawsze widziałem je jako nieparzyste. Parzyste to są Race. Sapim Laser 2,0-1,5-2,0 szprycha szprychy 292 mm - SAPLASERJB292 - 12064915186 - Allegro.pl Cytuj
marvelo Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu W dniu 23.01.2025 o 13:35, pecio napisał: Trzy tygodnie przy adnotacji 48 h to już przegięcie z ich strony. Ale większość tak wali w kulki aby złapać klienta a potem jakoś to będzie. standardy obsługi klienta | rowerowy.com Obiecanki cacanki. Cytuj
pecio Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowane) @marvelo rozbieżne są specyfikacje. Może zmierzył fizycznie i tak wychodzi. Nie wiem , pisz i pytaj Mykena. U mnie co prawda cx'y ale zawsze wychodzą parzyste. Edytowane 22 godziny temu przez pecio Cytuj
marcesco Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 17 godzin temu, pecio napisał: MYKEN Też zamawiałem tam szprychy, bodaj w 3 różnych długościach (sapim d-light straightpull). Również polecam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi