zlatan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) https://allegro.pl/oferta/continental-opona-grand-prix-5000-blackchili-700-x-25c-czarna-zwijana-220g-14851029373 Czy ktoś miał do czynienia z tym kontem na Allegro? Sklep Bike Room z Lublina znam i sobie chwalę, bo brałem kiedyś stamtąd rower i wszystko było ok. To konto ma podobną nazwę, ale nie wiem czy to ich. Opinii nie za dużo, ale trochę jest, raczej pozytywne. Cena jest aż zbyt dobra, dlatego od razu się załącza podejrzenie czy to nie jakiś scam. EDIT: Na stronie mają tę samą oponę, ale jest dokładnie o 100 zł droższa. Może zrobili literówkę czy coś https://bike-room.pl/pl/p/Continental-Opona-Grand-Prix-5000-BlackChili-700-x-25C-Czarna-Zwijana-220g/17237 Edytowane 6 godzin temu przez zlatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Pewnie ktoś zły przycisk wcisnął na klawiaturze wystawiając ofertę. Kliknij i kup, jak nie zauważą, to masz mega promo, jak zauważą, to anulują zamówienie i wyślą przeprosiny. 😉 Edytowane 5 godzin temu przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlatan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Tak też zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, zlatan napisał: To konto ma podobną nazwę, ale nie wiem czy to ich. Opinii nie za dużo, ale trochę jest, raczej pozytywne. Przecież wystarczy kliknąć "o sprzedającym" XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlatan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Taa, kliknąłem nawet, ale nie zauważyłem na początku że można tam zescrollować. Czyli to legitne konto, można się rozejść. Ewentualnie kupić te opony, bo za tyle to serio warto. Edytowane 4 godziny temu przez zlatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi