Track Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Miasto Rowerów (Allegro) Ocena: Pozytywna Tania, szybka wysyłka paczką w Ruchu, kontakt na najwyższym poziomie, zamawiany asortyment najtańszy i często niedostępny w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Wyszukiwarka na pytanie "hollandbikeshop.com" milczy. Robił ktoś tam zakupy jest i jest w stanie zarekomendować ten sklep ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 virtualbike.pl: negatyw Kupiłem hamulec z opcją skracania przewodu. Przed zakupem pytałem się, czy w komplecie są wszystkie dodatkowe akcesoria, jak np klocki do skracania przewodów, dystanser tłoczków hamulcowych. Odpowiedź: "Tak". Po otrzymaniu przesyłki nie ma klocków do ułatwienia skracania przewodu, nie ma dystansera. Na zwróconą uwagę dostaję odpowiedź "Mechanik ma własny sprzęt do skracania przewodów. Shimano nie dołącza już do zestawu w/w akcesoriów" . Prawdę mówiąc, nie interesuje mnie czym mechanik/serwisant skraca przewody klientowi - może i siekierą, może i diaksem, byle było prawidłowo skrócone. Najwyraźniej obsługa sklepu nie zrozumiała, że te dodatki są DLA MNIE. Krótki research po okolicznych serwisach rowerowych i zdziwienie serwisantów tam pracujących, niektórzy specjalnie otwierają nowe, zapakowane fabrycznie pudełka hebli XT-M8000 w których wszystkie wymienione rzeczy są. Ponadto ... patrz niżej w opinii drugiego sklepu. Połakomić się na kilka plastików których cena oscyluje w granicach 10-20zł żeby stracić klienta na zawsze i ten jeszcze odradził swoim znajomym - rzecz bezcenna :-) biostern.abstore.pl: pozytyw Zakupiony drugi hamulec z tej grupy na drugie koło. Od wykonania skrócenia, po cały proces zakupu i logistyki - wszystko ok. A ponadto...... w komplecie te akcesoria których już ponoć shimano nie dodaje :-D A pytałem przed zakupem, czy wszystko jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 bikester.pl: Pozytyw Kolejne zamówienie i paczka przyszła szybko. Ceny ok, kontakt również wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2018 rowerowy.com Pozytywnie Stery zamówione wczoraj rano, dziś rano dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 26 Września 2018 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Sklep Biostern, duży pozytyw. Kupiłem drugi raz i znowu dobrze i konkretnie. Tym razem brałem linkę i pancerz do przerzutki i jakieś badziewia do pucowania roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Extraks Napisano 28 Września 2018 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Dorzucę jeszcze od siebie https://www.dadelo.pl/ Pozytywna Duży wybór rowerów, a jeszcze większy akcesoriów rowerowych. Dostawa też odbywa się b. szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasadas Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 trekking24.pl/pl/ Ocena: negatywna Kupiłem rower, zadzwoniłem, żeby upewnić się czy rzeczywiście go mają. Jakiś zamulony Pan powiedział, że musi dowiedzieć się na magazynie i da znać jutro. Następnego dnia nie dostałem, żadnej informacji czy rower jest więc sam zadzwoniłem. Ta sama zaspana osoba odebrała telefon, powiedziała, że rower jest i będzie wysłany do pięciu dni. Kolejnego dnia dostałem majla, że rower jest nie dostępny. NIEDOSTĘPNE JUŻ W ŻADNEJ HURTOWNI ROWERY DALEJ WISZĄ NA STRONIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Ja bym zamówił jeszcze raz. A później jeszcze raz, a następnie raz jeszcze. I tak do upadłego lub do zdjęcia nieistniejącej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 rowerowy.com Pozytywny+ Dwa zamówienia. Dostawa do paczkomatu obu z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Fajny ten sklep rowerowy.com ale stery chociażby cane creek https://rowerowy.com/sklep/czesci/stery/zintegrowane/prod/40-Series-IS42-IS52t A cyklomania https://www.cyklomania.pl/cane-creek-stery-40-tapered-is42-is52-40-tall,id5610.html W cyklo 40 zł taniej to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 (edytowane) W rowerowy.com płacisz za błyskawiczną wysyłkę, bardzo szeroki wybór i dobrą obsługę. Mimo, że bywa droższy niż inne to gorąco polecam ten sklep. Edytowane 30 Listopada 2018 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gentile Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 CTbike.pl Jak wyżej poprzednicy : OCENA - NEGATYWNA! Oszuści działający metodycznie wg następującego modus operandi: Mają na stronie produkty w okazyjnych cenach, których realnie nie posiadają. Informują o konieczności zapytania o dostępność. Oczywiście po wysłaniu zapytania drogą mailową odpowiedzi nie udzielają, telefonów nie odbierają(mają w sumie 3 numery). Niestety nie sprawdziłem ich opinii w necie przed zakupem(okazało się że mają 100% negatywów) i złożyłem zamówienie. Po wpłynięciu kasy wysyłają standardowego maila, że towaru nie maja i czy mają zaproponować zamienniki. Zapytałem jakie i na tym korespondencja się urwała, nic nie zaproponowali. Wysłałem w sumie 6 maili, bez odpowiedzi, dzwoniłem bez skutku wielokrotnie. RAZ udało mi się i typek ze "sklepu" odparł, że oczywiście pieniądze zwrócą na konto z którego wpłynęły. Od tej pory już nie udało mi się dodzwonić po raz drugi, maile pozostają bez odpowiedzi. Pieniędzy nie oddali od ponad miesiąca.Teraz złożyłem wniosek do Rzecznika Praw Konsumenta o postępowanie interwencyjne. Tylko ciekawe jak ten rzecznik się z nimi skontaktuje. Omijać szerokim łukiem !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 centrumrowerowe.pl Pozytyw Zamówione w poniedziałek, wtorek wysyłka, środa paczka w paczkomacie. Wszystko ładnie z potwierdzeniami , że przyjęto do realizacji, wysłano, paczka czeka. Towar na stanie był, mimo, że 1 sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlos88 Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 W dniu 24.10.2018 o 14:55, gentile napisał: CTbike.pl Jak wyżej poprzednicy : OCENA - NEGATYWNA! Oszuści działający metodycznie wg następującego modus operandi: Mają na stronie produkty w okazyjnych cenach, których realnie nie posiadają. Informują o konieczności zapytania o dostępność. Oczywiście po wysłaniu zapytania drogą mailową odpowiedzi nie udzielają, telefonów nie odbierają(mają w sumie 3 numery). Niestety nie sprawdziłem ich opinii w necie przed zakupem(okazało się że mają 100% negatywów) i złożyłem zamówienie. Po wpłynięciu kasy wysyłają standardowego maila, że towaru nie maja i czy mają zaproponować zamienniki. Zapytałem jakie i na tym korespondencja się urwała, nic nie zaproponowali. Wysłałem w sumie 6 maili, bez odpowiedzi, dzwoniłem bez skutku wielokrotnie. RAZ udało mi się i typek ze "sklepu" odparł, że oczywiście pieniądze zwrócą na konto z którego wpłynęły. Od tej pory już nie udało mi się dodzwonić po raz drugi, maile pozostają bez odpowiedzi. Pieniędzy nie oddali od ponad miesiąca.Teraz złożyłem wniosek do Rzecznika Praw Konsumenta o postępowanie interwencyjne. Tylko ciekawe jak ten rzecznik się z nimi skontaktuje. Omijać szerokim łukiem !!! Właśnie przerabiam identyczną historię z tym sklepem. Miesiąc temu zamawiałem parę rzeczy. Złożyłem zamówienie poprzez stronę internetową, zapłaciłem przelewem. Po paru dniach dostałem maila, że nie mają niektórych rzeczy które zamówiłem. Padła propozycja zamiennika. Zgodziłem się, dzień albo dwa póżniej okazało się że jednak nic mają. Mieli zwrócić kasę. Wysyłałem maile, zero oddzewu, kasy nie widać. Raz udało mi się dodzwonić, mieli ogarnąć przelew, ale leci już ponad tydzień od tego czasu, a kasy nie ma. Kontaktu też, bo od wczoraj wszystkie numery milczą. Oszuści, tak to z mojej strony wygląda. Mega NEGATYW, nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 https://biostern.abstore.pl/ aka Xtremes na allegro - kolejny raz POZYTYW. Super ceny, super kontakt. Mój ulubiony sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 10 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 I błyskawiczna wysyłka. Również gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 10 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 https://biostern.abstore.pl/ https://www.sbike.pl/ Ostatnio kupowałem w tych sklepach i wystawiam wielki POZYTYW za szybkość realizacji zamówienia i cenę części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olivia89 Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 DM Bike (https://dmbike.pl/) - Pozytywna Wszystko ok, dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 rowerowy.com - sprawny system informujący o postępach w zamówieniu, szybka wysyłka, BARDZO POZYTYWNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 (edytowane) sbike.pl - kolejne zakupy i jak zwykle bardzo dobrze, POZYTYW Edytowane 29 Listopada 2018 przez Diablosss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 (edytowane) Sklep: sbike.pl Ocena: pozytywna Również polecam. Udane zakupy, szybka wysyłka, pomoc w dobraniu komponentów, dobre ceny. Zwracałem też jedną część i nie było żadnych problemów. Edytowane 29 Listopada 2018 przez pawel2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Bikester.pl - fajnie. Wysylka z Reichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moreluz Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Sklep @ACTIVIAOcena: Pozytywna Świetny i pomocny kontakt. Pełna dbałość zarówno o przesyłkę jak i klienta. Polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Bikester - OK Wysyłka 20pln, wysyłają z Niemiec, mi szła paczka 4 dni. Za to dobre ceny, częste promocje. Na Blackfriday mieli -15% na wszystko na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi