Piotrek567 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 sklep: decathlon ocena: pozytywna Zamówienie złożyłem w sobotę, a we wtorek przed południem był kurier z paczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieli Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 sklep: activsport.eu ocena: pozytywna rower trekingowy bardzo dobry kontakt - próba doradzenia gdy okazało się, że nie ma tego modelu którego szukałem szybka realizacja dobra informacja o stanie realizacji zlecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darooo78 Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) sklep : rowerzysta.pl ocena : pozytywna rower kupiłem w bardzo atrakcyjnej cenie i już następnego dnia od zamówienia był u mnie.polecam sklep z czystym sumieniem Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Darooo78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 sklep: biostern.abstore.pl (allegro: xtremes)ocena: pozytywna Zakup pompki podłogowej SKS, cena najlepsza na rynku, szybkość transakcji wysoka, polecam ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Sklep: Centrumrowerowe.pl Ocena: pozytywna Szybką wysyłka. Miły kontakt. Polecam Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Boxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artz2 Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 sklep: centrumrowerowe.pl ocena: pozytywna Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam Bagażnik Thule G6 929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Sklep:Bikestacja Ocena:Mega negatyw Zamówiłem towar 25 grudnia i dwa razy odmawiałem dostawy składając rezygnację.W między czasie telefon do firmy milczał.Dzisiaj tj.3 stycznia wysłali mi towar do paczkomatu.pytanie dlaczego jegomości nie ogłsili na swojej stronie przerwy w działalno$ci i dostawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witboj Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Sklep: activia.sgl.pl Ocena: bardzo dobra Kontakt telefoniczny bardzo dobry, wszystko jak uzgodniliśmy, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Sklep: Bikestacja Ocena: Pozytywna Nie mieli co prawda wszystkiego na stanie ale zadzwonili i uprzedzili telefonicznie i szybko zorganizowali. Kupując tam jestem nastawiony, że poczekać trzeba... Sklep: szybkieRowery.pl (na aledrogo pod tym samym nickiem) Ocena: mega pozytyw Sklep mocno wyspecjalizowany w szosie i raczej ze skąpym asortymentem ale wysyłka natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Sklep: Bajkszop.com opinia: pozytywna Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, gratis do zamówienia, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 sklep: cyklisci.com opinia: pozytywna Aktualne statusy dostępności towaru na stronie, szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekz Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Sklep: Activia.sgl.pl Ocena: Pozytyw Jak zwykle wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko sprawnie i nawet mały gratis się znalazł w paczce. Edytowane 19 Stycznia 2017 przez wojtekz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Sklep: e-rower.pl Ocena: pozytywna Bardzo dobra komunikacja, sprzedawca niezwłocznie odbiera telefon.Szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Sklep: centrumrowerowe.pl opinia: pozytywna 5* zamówienie realizowane przez @ trwało to kilka dni bo dobierałem to to to tamto ,sprzedawca cierpliwie aktualizował koszyk i robił ceny kilka pln niższe niż u konkurencji(bez kodu z fb) kilka gratów na sumę ok 400zł m.in. ultra sport 23c drut za 42,5zl możliwe ,że można kupić taniej ale tam było wszystko co chciałem i nie musiałem płacić za kilka przesyłek,kupując np w dwóch sklepach po akceptacji zamówienia paczka nadana tego samego dnia Tym razem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Women Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Allegro fokusikowaty Pozytywna Kupiłem u tego użytkownika bagażnik, buty i dętki. Bardzo miła obsługa, szefowa także. Zna się na rzeczy i przy większych zamówieniach można się nawet potargować. Ogólnie mają bardzo dobry sprzęt. Polecam! Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Women Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) sklep: www.bitul.pl ocena: pozytywna Kolejne zakupy w tym sklepie i wszystkie udane .Polecam 100% Edytowane 2 Lutego 2017 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UrodzonyRowerzysta Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 sklep: www.rowery.shop.pl ocena: pozytywna Po długich poszukiwaniach roweru górskiego zdecydowałem się na ten sklep ze względu na niską cenę. Ogólnie teraz mają promocje starsze rowery, więc skorzystałem i kupiłem Levela R4. zaplaciłem niecałe 2400 z 2800zł Zamówiłem w zeszła środę rano a już w czwartek kurier do mnie przyjechal! Świetny rowerek w super kolorze. Jak tylko zaczne jeździć zarzuce fotami Ogólnie duży pozytyw za całość Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gielo Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Sklep: www.centrumrowerowe.pl Ocena: Pozytywna Jakiś czas temu kupiłem u nich opony Shwalbe Hurricane performance z paskiem. Towar doszedł ekspresowo, kontakt na poziomie. Stan towaru jak i zapakowania przesyłki także na wysokim poziomie. POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Sklep: Allegro imp_pjOcena: Pozytywna Zamawiałem rogi. Ekspresowa wysyłka. Towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Sklep: centrumrowerowe.plOcena: Pozytywna kolejne zamówienie i kolejny raz na + zamówienie złożone 14.02,dziś paczka była do odbioru na poczcie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Sklep: https://strefasportu.pl/ Ocena: pozytywna Zakup pomiaru mocy Stages. Wysyłka w dniu zakupów, na drugi dzień paczka była u mnie. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Sklep: Allegro Miasto RowerówOcena: Pozytywna Zamawiałem osłonę, łożyska i przerzutkę. Szybka wysyłka. Paczka spakowana porządnie, żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Sklep: szumgum.comOcena: Pozytywna, choć z minusem Pierwsze zakupy w sklepie, akurat trafiła się okazja na nieco tańszą pompkę niż u konkurencji. Każda zmiana statusu zamówienia z informacją, dostawa w terminie, jest ok. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Chciałem zapłacić kartą. Dodatkowe 10zł za tę formę płatności w 2017 roku to chyba jakiś żart. Przelew nie jest problemem, ale jednak wydłuża czas realizacji zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Prosta sprawa - Pay, dotpay czy inne tego typu łykaja 2-3% wartości zamówienia. Niższa cena nie bierze się z niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Niższa cena w promocji to jednak coś innego niż jakiś towar kombinowany zza granicy czy jazda na głodowej marży. I oczywiście, że pośrednik też musi zarobić. Ale jakoś w innych sklepach o ile taka praktyka ma miejsce, jest to procentowa zwyżka, a właściwie żeby uniknąć problemów "zniżka" za inną płatność. Nie kwota ustalona na stałym poziomie, niezależnie czy płacisz 15, 150 czy 1500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi