Piotreq77 Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Sklep: rowery_pmbike (allegro) Ocena: mega pozytyw Zamówienie (buty) po konsultacji ze sklep (z ich strony) następnego dnia zrealizowane, więcej niż szybko. Sklep: republicbikes (allegro) Ocena: pozytywna Multitool i olej do łańcucha szybko dostarczone, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Sklep: msbike (allegro) Ocena: mega pozytyw olej shimano do łańcucha zamówienie w środę wieczorem,zapłacone payu czwartek wysyłka,piątek w paczkomacie i .. wszystko w temacie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radm3 Napisano 12 Września 2016 Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Sklep: http://www.formicki-bike.pl/Ocena: mega pozytywZamówiłem w piątek pedały MTB Shimano PD-M540 srebrne i dętkę Schwalbe SV-17. Wybrałem przesyłkę pocztą. Początkowo miałem kupić jakieś używane buty do 100zł, jednak zmieniłem zdanie i zdecydowałem się na Shimano SH-M089. W tym sklepie cena na te buty była normalna ale koszty przesyłki by odpadły. Przelew na pedała i dętkę już poszedł. Poprosiłem o edycję zamówienia i dodanie butów. Tego samego dnia dostałem odpowiedź ze sklepu i zrobiłem przelew za buty. Ponieważ rower był nie do jazdy niedojazdy zrobiłem przegląd (ostatni z 2 lata temu ). Wiedziałem że nie mam szprychy z tyłu ale okazało się też że wszystkie szprychy od strony kasety są podcięte przez przerzutkę. Złożyłem zamówienie na szprychy i poprosiłem o połączenie ze wcześniejszym zamówieniem. Okazało się jak poczytałem że szprychy które zamówiłem będą za krótkie. Napisałem w niedzielę e-meil z prośbą o zmianę długości szprych i zmianę przesyłki na kurierską i tego samego dnia wieczorem dostałem odpowiedź pozytywną. Zrobiłem przelew za szprychy. We wtorek kurier przywiózł wszystko to co zamówiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tifu Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 sklep: mikesport.pl ocena: pozytywna wygodne zakupy, błyskawiczna dostawa, jedna uwaga: sklep wystawia towary także na allegro, w moim przypadku cena na aukcji był wyższa niż w sklepie - niewiele brakowało a bym przepłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 (edytowane) Sklep: Szosowy.com Ocena: MEGA POZYTYWNA Zamówienie zrealizowane szybciej niż przewidywany czas, dobrze zapakowane, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobry kontakt oraz informacje o statusie i wysyłce zamówienia. Dodatkowo w paczce znalazłem gratisy od firmy w postaci środków do pielęgnacji i czyszczenia roweru!!! Serdecznie polecam!!! Edytowane 15 Września 2016 przez NajaraNy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Sklep: Activia.sgl.pl Ocena: Pozytyw, jak zawsze Zamówiłem Raidon'a 2016, amor super, cena przystępna, kontakt idealny zarówno jeżeli chodzi o zamówienie jak i wszystkie sprawy "dookoła" amora. Szczerze polecam, jak Suntour to tylko u Naszego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Lca Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 (edytowane) Skelp: Chain Reaction Cycles http://www.chainreactioncycles.com/pl/en Ocena : Mega pozytyw dostawa w 4 dni Kupione graty Nukeproof. --------------------------------------------------------------- Sklep: activia.sgl http://activia.sgl.pl/ Ocena: MEGA POZYTYW Co tu wiele pisać. Będę mało oryginalny . Kto przegląda forum, to dobrze wie, że jak Amor z SR SUNTOUR to tylko u kolegi z forum. Zamówiłem pięknego DUROLUXA RC2 Edytowane 17 Września 2016 przez Tomek_Lca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katakan Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Sportowy Rowerowy sp.z.o.o S.K.AKleczkowska 5250-227 Wrocław Ocena: Pozytywna - polecam Po wpadce z bikestacją zadzwoniłem w sobotę rano z pytaniem o dostępność towaru - oponia continental 29er - oddzwonili za 5 min że jest gotowa. Po zakupie pay pal w 2 godziny paczka była jeszcze tego samego dnia umieszczona w paczkomacie. Wczoraj dostałem towar i wszystko ok. Sprawdzili się w sytuacji emergency dlatego ich polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Lca Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Sklep : Chain Reaction Cycles http://www.chainreactioncycles.com/pl/en Ocena : Ponownie pozytyw dostawa w 4 DNI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Sklep: CentrumRowerowe Ocena: Pozytywna Zamówiłem pompkę Topeak (cena najniższa w sieci) i dętkę, cała operacja trwała 3 dni, kontakt i potwierdzenia przychodziły szybko, to mój pierwszy zakup w tym sklepie po tym doświadczeniu pewnie nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) sklep: DTbikes (kupno przez allegro)ocena: neutralna, lepiej być czujnym Zamówiłem koła, przód i tył. Zapłaciłem przy payu, kupiłem w niedziele. W niedziele też otrzymałem email ze sklepu, iż szykują paczkę do nadania. W środę ( mieli 2 dni na wysyłkę, byłem przekonany że najpóźniej we wtorek koła u mnie) otrzymuje email iż "Z powodu awarii systemu nadawczego wszystkie wysyłki wstrzymane" - myślę OK zadzwonię i jak powiedzą że oddają za kuriera, podjadę i sam odbiorę. W trakcie rozmowy okazuje się, że problemem nie jest awaria systemu, tylko brak tylnego koła na magazynie, ktoś je wyprzedał i nie zaznaczył w systemie. Konsultant zaczyna tłumaczyć iż będą kontaktować się z dystrybutorem i sprawdzą czy mogą zamówić takie koło, ew czy ktoś dla nich jeszcze takie jedno koło złoży (dziwne, ze dopiero po telefonie sprawy zaczynają ruszać z miejsca), ale dostawa koła może potrwać jeszcze ok 7 dni. Dostają czas do czwartku, czyli 24h, i pouczenie że zamiast ściemniać mogą zadzwonić i powiedzieć ze ktoś towar wyprzedał, co bym zrozumiał, natomiast nie rozumiem wkręcania ściemy, W trakcie rozmowy dostaje zapewnienie że mogę zrezygnować z zakupu z ich winy i dostane szybki zwrot kasy. Aż miałem tak zrobić bo na alle był jesscze jeden komplet takich kółek u innego sprzedawcy. W czwartek oddzwaniają, ze będą mieli koło i najpóźniej w piątek będzie u mnie. Faktycznie w piątek dostałem komplet kołek. Opakowanych dość słabo, no ale nic się nie podrapało wiec generalnie się już tego nie czepiam. ALe żęby nie telefon to nie wiem ile bym czekał. Edytowane 26 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Sklep: www.sbike.pl Ocena: pozytywna z plusem Kolejne udane i szybkie zakupy. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Sklep: activia.sgl AMORTYZATORY mechanizmy korbowe cz Ocena: MEGA POZYTYW Nie chciałbym się czepiać, ale jak zobaczyłem czerwony kolor to od razu pomyślałem o negatywie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek121 Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Sklep: www.centrumrowerowe.pl Ocena: pozytywna z plusem Zamówione w niedzielę, wysłane w poniedziałek, odebrane we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Sklep: centrumrowerowe.pl Opinia: Neutral Sklep któremu zawsze ufałem tym razem bardzo mnie zawiódł. W poprzednią sobotę stwierdziłem że zamówię pompkę do Amora GIYO GS-1, na stronie głównej dostępność "od ręki", super, biorę. Pierwsze zdziwienie pojawiło się po dodaniu pompki do koszyka: dostępność podskoczyła nagle na 3-5 dni. Odświeżyłem stronę z produktem: dostępność 1 dzień, odświeżyłem stronę z zamówieniem: 3-5 dni. Machnąłem ręką, pompka potrzebna, pewnie w środę wyślą. Czekałem, czekałem i miałem nadzieję że się doczekam, realizacja była wyznaczona na 23.09.16. Piątek minął a paczka nie wysłana. Skontaktowałem się z BOK, dostałem info że miałem podaną datę realizacji na 26.09.2016 w mailu. Odkopałem maila, rzeczywiście był 26.09.2016 mimo że na stronie cały czas widniała data 23.09.2016 ( dostępność w międzyczasie podskoczyła na 5-10 dni). Po raz kolejny zacisnąłem zęby i poczekałem do 26.09.16. 26.09.16 minął, paczka nie wysłana, skontaktowałem się z BOK, dostałem info że planują wysłać 29.06.2016. No i rzeczywiście, paczka podobno dzisiaj wyszła. Prawdopodobnie gdybym się nie upomniał i kilka razy nie kontaktował, na stronie cały czas by widniała data 23.09.2016 a ja bym sobie czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemoo Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Sklep: www.sportpoint.pl Opinia: pozytywna Kask zamówiony przez allegro w bardzo dobrej cenie. Po złożeniu zamówienia założone konto na ich stronie. Status zamówienia na bieżąco wprowadzany. Kontakt bardzo dobry, również po odebraniu przesyłki. Sklep: centrumrowerowe.pl Opinia: pozytywna/neutralna Większość zamówień realizowana w tempie ekspresowym bez żadnych problemów. Niestety również doświadczyłem podobnej historii z opóźnieniem zamówienia z nieznanych przyczyn. pszemoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeart Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Sklep: CentrumRowerowe Ocena: Pozytywna Zamówiłem parę rzeczy za kilka stówek, potwierdzenia przyszły szybko, termin realizacji 9 dni, ale tak pisali. Przesyłka przyszła dobrze opakowana, ale brakowało w niej spinki do łańcucha. Reklamacje zostały przyjęte bez dyskusji, dzisiaj wysłali spinkę. To mój pierwszy zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 sklep: centrumrowerowe.pl opinia:pozytywna Zamówienie złożone 30.09, termin realizacji zamówienia 06.10.. Własnie odebrałem paczkę Ps. bardzo dobry kontakt przez maila.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 sklep: centrumrowerowe.pl ocena: pozytyw w piątek rano złożyłem zamówienie a w sobotę popołudniu wyciągałem z paczkomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dure Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Sklep: www.sbike.pl Ocena: Pozytywna Wymiana mailami > zakup > na drugi dzień trenażer u mnie w domu. Cena nie do przebicia na żadnym Alledrogo itp. POLECAM ! Jeszcze nie raz tu kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Sklep: www.bajkszop.com Ocena: Pozytywna Udane zakupy w dobrej cenie. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 sklep: centrumrowerowe.pl ocena: pozytyw W środę późnym wieczorem składałem zamówienie a w piątek odebrałem przesyłkę. Dodatkowy plus za rabat 39% na lampkę Roy-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 (edytowane) Centrum Rowerowe ocena : Pozytywna Cuklotur ocena: Pozytywna Cyklomania ocena: Pozytywna Bikestacja ocena: Negatywna Activia: ocena: Pozytywna w tych sklepach robilem zakupy i taka moja opinia , jak patrzylem na inne sklepy to nawet nie chcialo mi sie w nich realizowac zakopów Edytowane 15 Października 2016 przez HESHER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Sklep: CentrumRowerowe Ocena: Negatywna Zamówienie z czasem 1-2 dni zrealizowane w 10 dni roboczych! Dodatkowo zamówienie zrealizowanie niekompletnie i to bez mojej akceptacji. To już mój kolejny zakup w tym sklepie i kolejne opóźnienie, ale nigdy więcej. Naśladowca BS. Nie polecam. Czym większy sklep tym gorsza obsługa klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Sklep: bikers-shop.pl (Allegro: antareswojcik) Ocena: pozytywna + Czwartek przed południem - dzwonię do innego sprzedającego, który już kilka dni wcześniej powinien był wysłać rękawiczki potrzebne mi na weekend. Dostaję informację, że towaru na stanie nie ma i zamówienie złożone w poniedziałek będzie w stanie zrealizować dopiero w kolejnym tygodniu. Zaczęło się więc szukanie sklepu, który fizycznie ma jakieś pasujące mi rękawiczki. Po obdzwonieniu kilku sklepów rozkładających ręce na zbyt późną godzinę lub z wirtualnym towarem tutaj udało załatwić się wysyłkę zamówienia jeszcze tego samego dnia, dzięki czemu rękawiczki dotarły do mnie w piątek. Mega pozytyw. Sklep: sewel.pl Ocena: pozytywna Zamówienie zrealizowane w dwa dni, towar zgodny z opisem w sklepie, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi