andy71 Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Sklep : 29OPON.PL Ocena : pozytywna Profesjonalnie zapakowane opony wielki plus dla sklepu , czas i realizacja zamówienia również. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 ctbike.pl - Negatyw Zamówiłem towar w czwartek 13 sierpnia, od razu zapłaciłem , po chwili dostałem potwierdzenie że mają już pieniądze. Wczoraj wysłałem maila z zapytaniem czy przesyłka jest już w drodze. Przed chwilą łaskawie odpisali że zostanie wysłana dopiero jutro. Dla mnie to nie do pomyślenia. Człowiek czeka na przesyłkę , a tu się okazuje że tydzień czasu na wysłanie przesyłki to za mało. Towar widnieje jako dostępny. Więcej w tym sklepie nic nie zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtast Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 odnośnie dtbikes, co pisałem na poprzedniej stronie: Ostatecznie udało mi się uzyskać rekompensatę finansową za uszkodzenia bez wchodzenia na drogę sądową. Także przynajmniej pod koniec trochę się sprężyli, to na pewien drobny plus w tym całym nieszczęściu. Szkoda jedynie, że tak długo to trwało (reklamacja rozpatrywana łącznie 1.5 miesiąca), zmarnowałem mnóstwo czasu na najróżniejsze pisma/maile/telefony, i że zareagowali dopiero kiedy musiałem zmienić ton z miłego na stanowczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 metrobikes.pl- pozytyw. Przedwczoraj około południa zamówiłem sztycę, wczoraj około 14-tej przesyłka była u mnie. Kontakt telefoniczny bardzo miły i rzeczowy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 sklep: rowertour.pl opinia: pozytywna wszystko ok, przed zakupem napisałem czy wszystko mają, szybka odpowiedź. Prosiłem tylko o wysyłke na konkretny dzień (piątek) paczka przyszła w czwartek. Wysłana we środę pocztą polską. Podejrzewam, że zrobili dzień zapasu jakby poczta nawaliła. Ale ogólnie wszystko ok. swoja drogą może ktoś zrobił by jakies zestawienie sklep - opinie, ile negatywnych, ile pozytywnych, byłoby wtedy przejrzyście? Niestety, ale chyba muszę zmienić swoją opinie na temat tego sklepu. Po wyjeździe na nowych oponach okazało się, że obie maja lekkie peknięcia na bokach. Chciałem je zareklamować, napisałem już dwa maile, ale od tygodnia totalna ignorancja, nie zamierzają mi odpisać, tym samym olewają klienta. Kupione, zarobione to już nic więcej ich nie obchodzi. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Sklep: kastor-bike.pl Ocena: pozytyw Trochę się bałem sklepu bo nigdy tam nic nie kupowałem i nazwy też nie znałem. Ale okazało się że mieli w rewelacyjnej cenie wózek wewnętrzny przerzutki. Zaryzykowałem i nie zawiodłem się. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Moderatorem nie jestem, ale czy można prosić wszystkich wypowiadających się w temacie o trzymanie się standardu, czyli: Sklep: nazwa_sklepu Ocena: negatywna/pozytywna/neutralna I dopiero dalej wylewane żale, czy pochwały Z góry dziękuję w imieniu wszystkich przeglądających temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werur Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 sklep: GO Rideocena: pozytywnaSzybko i sprawnie. Rower przyszedł dobrze zabezpieczony i gotowy w 95% - koło, kierownica, siodło i w drogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanley80 Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Ja ostatnio kupiłem rower w sklepie internetowym Go Ride. Przesyłka dotarła w całości, nieuszkodzona. Towar był zgodny z opisem. Wrażenia: jak najbardziej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Bikestacja - pozytyw w czwartek złożone zamówienie, w piątek wysłane a wtorek odebrane z paczkomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalsky1991 Napisano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Sklep: eries-rowery.pl Opinia: Pozytywna Długo szukałem roweru dla siebie bardziej związanego z turystyką. Znalazłem Rowery marki Eries i naprawdę wszystkim polecam. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie doradztwo jakie otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Sklep: rowerek.pl Ocena: pozytywna. Zakupiłem u nich korbę plus zewn. łożyska- atrakcyjna cena, błyskawiczna wysyłka, a towar pierwsza klasa. Na każdym etapie realizacji zamówienia informacja mailem. Sklep: bitul.pl Ocena: pozytywna. Zakupiony klucz do łożysk HT II- jakość wielokrotnie potwierdzona przez forumowiczów, więc nie ma się co rozwodzić. Wart jest podkreślenia bardzo dobry kontakt ze strony obsługi- tak trzymać. Edytowane 2 Września 2015 przez Wodzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Sklep: Sbike.pl Ocena: 5 x pozytyw Sklep: Bitul.pl Ocena: 2 x pozytyw Edytowane 14 Września 2015 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 sklep: bikeman.plocena: pozytywna Kolejny zakup w tym sklepie, kolejny raz bez zastrzeżeń. Polecam. sklep: krypton.pl / greg ocena: pozytywna Latarka EDC X1 plus komplet akcesoriów. Sprzedający pomocny, czas realizacji zgodnie z wcześniejszą informacją (3-4 dni), polecam. sklep: republicbikes.plocena: pozytywna Zamówienie złożone w niedzielę wieczór, we wtorek otrzymałem paczkę. Polecam. sklep: grawitacyjny.plocena: pozytywna- Zamówione okulary + koszulka. Otrzymałem okulary w innej wersji niż zamówione. Po odesłaniu paczki do sklepu okazało się, że błąd stoi jednak po stronie producenta, który niepoprawnie naniósł indeks produktu na opakowanie. Kilka dni później otrzymałem kolejną paczkę, tym razem z zamówionymi przedmiotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LonesomeBiker Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 sklep: avebmx.pl ocena: pozytywna zamówienie złożone późnym wieczorem w piątek, we wtorek towar już był u mnie. mogę z czystym sumieniem polecić. sklep: ctbike.pl ocena: neutralna pierwsze zamówienie na gripy złożyłem w tym sklepie chyba w lutym tego roku. dostałem informację, że jest w trakcie realizacji itp. za dwa dni mail z informacją, że niestety gripy w tym kolorze są niedostępne. propozycja zakupu innych w podobnej cenie lub zwrot kosztów. wybrałem drugą opcję, do trzech dni pieniądze były na koncie. na początku września br. znów zobaczyłem na stronie sklepu informację o dostępności gripów, mając w pamięci poprzednią historię tym razem zadzwoniłem jeszcze do sklepu z pytaniem czy faktycznie są. po sprawdzeniu stanu, sprzedawca poinformował mnie, że w sklepie nie ma, natomiast w piątek będą zamiawiać z magazynu i towar najpóźniej we środę będzie u mnie. więc złożyłem zamówienie, zapłaciłem i uradowany czekam na przesyłkę oczywiście dostałem maila o realizacji zamówienia i ... kolejnego, że niestety, ale chwyty nie są dostępne w tej chwili, może będą w marcu 2016. znowu możliwość zakupu innych bądź zwrotu pieniędzy. niestety, na stronie internetowej sklepu nadal te gripy widnieją jako dostępne wprowadzając w błąd potencjalnych kupców. więcej tam zakupów robił nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrunoWarszawa Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 sklep: www.sportset.plocena: mega pozytywna!Szeroki wybór odzieży rowerowej, fachowa pomoc przy wyborze ubrań!Zamówiłem przez internet ocieplające nogawki oraz przeciwdeszczowe ochraniacze Endura i bluzę softshell Rogelli.Odebrałem wszystko w sklepie stacjonarnym przy Obozowej 95 w Warszawie. Na miejscu dokupiłem jeszcze czapeczkę pod kask Bontragera.Miła obsługa, przyjemna atmosfera - na pewno do nich wrócę - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 sklep cyklotur.com ocena pozytywna Zamówienie dostałem cztery dni przed planowaną dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jakie opinie o bydgoskim sklepie Bike Boys? http://bikeboys.pl/ Albo wyszukiwarka nic nie wyrzuca, albo nie potrafię dobrze szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) sklep: szumgum.com ocena: pozytywna!sklep: mikesport.plocena: pozytywna!Szybko i sprawnie. Edytowane 14 Października 2015 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 sklep: metrobikes.plocena: pozytywnaPara butów Northwave Rocker. Dobry kontakt i podejście do klienta.Zamówienie i przelew w środę, w piątek w południe był już kurier. Powiedziałbym, że za szybka dostawa, bo nie zdążyły dotrzeć do mnie żadne e-maile o realizacji czy wysyłce, ale to szczegół.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 <można scalić z powyższym, zapomniałem>sklep: rowertour.comocena: pozytywnaCzas realizacji kilka dni. Zamówione dwa HG-53 i 50ml Rohloff. Łańcuchy przyszły w opakowaniach foliowych, rohloff w nieoryginalnym pojemniczku, ale w opisie było to zaznaczone. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Sklep: centrumrowerowe.pl Ocena: pozytywno-neutralna To mój drugi zakup u nich, poprzedni bez problemu. Ostatni zawiódł na jednej linii. Kupowałem chwyty Ergon GP4, wiadomo było, że ich nie ma na stanie, wysłali zamówienie, ale nie udało się zrealizować, bo u dostawcy nie było. Skutkiem tego opóźniło się wszystko. Potem uzgodniliśmy ze sklepem inne towary w zamian i nawet sporo sprowadzili w znacznie krótszym czasie. Jeżeli jednak komuś zależy na czasie i chce kupić coś, co muszą dopiero sprowadzić, to może być różnie. Maja natomiast niezłe ceny, na wiele rzeczy znacznie poniżej katalogowych. Sklep: bikeman.pl Ocena: pozytywna U nich kupiłem chwyty Ergon GP4, dobry kontakt, wszystko posprawdzali. Realizacja błyskawiczna. Ceny jednak katalogowe. Edytowane 18 Października 2015 przez Blondas01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tugginmypudha Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 sklep: centrumrowerowe.plocena: pozytywno- neutralna:Duży wybór towaru, dobra komunikacja telefoniczna ze sklepem, ceny i promocje dobre. Ale długi czas oczekiwania na niektóre artykuły, ostatnio wpadka z brakiem zamówionego towaru...sklep: cycleshop.plocena: pozytywna:Błyskawiczna dostawa towaru do paczkomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 sklep: centrumrowerowe.plocena: negatywna Po zakupie na Allegro okazało się że oczywiście towaru brak. Dostałem informację że towar jest dostępny u dostawcy, ale mogą mi go sprzedać w dużo wyższej cenie. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barbara_n45 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 sklep: sport-bike.eu ocena: pozytywna Miałem problem, żeby dostać w okolicy siodło SPORTOURER Zeta Comfort Gel, szukałam po kilku sklepach internetowych i stacjonarnych, aż w końcu trafiłam do sport-bike.eu Co prawda nie mieli wtedy tego siodła w magazynie, ale szybko złożyli zamówienie i trzy dni później mogłam odebrać już swój zakup. Siodło bardzo dobrze się sprawuje, jest mega wygodne i doskonale amortyzuje wszelkie nierówności na drodze. Dużo poruszam się rowerem, dlatego ważny jest dla mnie komfort jazdy. A sklep poradził sobie z zamówieniem rewelacyjnie i na pewno będę tam jeszcze wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi