venom2000 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Sklep MSBIKES Zakup kasku jednego dnia rano na drugi dzień przed południem paczka u mnie dowieziona przez kuriera sklep na PLUS Z Hadronsportem to dziwna sytuacja skoro nic się nie dzieje po zakupie,kupowałem u nich niedawno piastę i wszystko było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dostałem maila z przeprosinami ze tylko jeden pracownik pracuje obecnie. I ze poślizgi kurierów itd. W zamian dostałem rabaty,Zębatka -20% a na reszte częsci -13% więc nie narzekam,przez rabat do zamówienia dorzuciłem zacisk sztycy,i do paczki sruby do blatu i ile będą mieli Wysyłka w środe-zobaczymy jak wyjdzie :/ jezeli dobrze pojdzie-sporo zaoszczędze przez te rabaty i jedną paczke. Tylko szkoda ze nie odpisal nikt ze nei maja towaru poki co. No ale w kazdym mailu mnie przepraszali więc wybaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Sklep: Sbike.pl Ocena: Pozytywna Doskonały kontakt, expresowa wysyłka, bdb ceny. Wszystkie części napędu w wersji BOX. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez forestowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Sklep: bitul.plOcena: pozytywnaTrochę czasu już od zamówienia minęło ale...Kontakt ze sprzedającym bezproblemowy, wysyłka szybka, ceny dobre, wszytko zapakowane porządnie.Narzędzia solidne - bacika do kaset można by używać do samoobrony Inne narzędzia wyglądają przy tym jak zabawki.Polecam. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez sephiroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ROWERTOUR.COM - pozytywnaNie mieli na sklepie koloru koszyka na bidon jaki zamówiłem więc zadzwonił pracownik sklepu z pytaniem czy chcę czekać na ten kolor czy zmienić na inny, wybrałem kolor i przesyłkę wysłali na następny dzień po otrzymaniu przelewu. Polecam ten sklep.CTBIKE.PL - pozytywnaKoleje zakupy w tym sklepie i kolejny raz jestem zadowolony. Zamówione hamulce, adapter, chwyty i dętki. Zamówionych dętek nie mieli ale wysłali droższe o 5 zł/szt na własny koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEX Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 sbike.pl - szybko , bezproblemowo cyklomania.pl - jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) 23.12.2014 kupiłem w sklepie Goldenbike.pl hamulec. 2.1.2015 dostałem info, że zostanie wysłane 5.1.2015. Do dziś nie wysłali... ktoś też czeka? Telefonów nie odbierają.. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez wojtas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 @wojtas 7 Jeszcze jest czas. Jeśli 5 nadał to 6 leżało "gdzieś tam". 7 na to dopiero popatrzyli. 8 postanowili się tym zająć. 9 dostarczą. Jeśli to poczta Polska to trzeba doliczyć jeszcze kilka dni. Początek roku to kiepski okres na zamawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 23.12.2014 kupiłem w sklepie Goldenbike.pl hamulec. 2.1.2015 dostałem info, że zostanie wysłane 5.1.2015. Bardzo długi weekend świąteczny, zalecam cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Niestety ale towar nie został wysłany - zamówiłem paczkomatem i powinienem dostać maila i sms od razu po wysłaniu. Minął kolejny tydzień. Nie odbierają żadnego telefonu ani z tego goldenbike.pl ani tego z allegro... Chyba i na mnie trafiło i czeka mnie wizyta na policji.. Szkoda że nie przeszukałem tego wątku bo są już dwa zgłoszenia o braku realizacji zamówienia :-( Edytowane 9 Stycznia 2015 przez wojtas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 formicki-bike Towar zamówiony poprzez strone sklepu(taniej niz na allegro) 1.01.2015 przed północą(czwartek nowy rok) w piatek nie wysłali tylko w poniedziałek,wtorek swieto. Ale tak jelenia góra ->jelenia góra jelenia->wrocław wrocław->warszawa waszawa->moje miasto Przez co paczka doszła dziś 9.01.2015 W dodatku w waszawie poczta przepakowała moją paczke. Na kopercie jest karteczka ze masa sie zgadza i stempel. Łańcuch doszedł taki co zamawiałem razem z paragonem więc bez zastrzeżeń. Troszke lipa ze tak długo szedł i nie podali numeru przesyłki. Ale ,że nie był mi mocno potrzebny bo i tak mam angine teraz to wybaczam. I na pewno bede robił u nich zakupy ktore nie muszą byc na nastepny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 sklep: bikecenter.plocena: pozytywnaZamówienie złożone popołudniem 7 stycznia, 9 dostarczone. Towar zgodny z opisem. Nie mam zastrzeżeń.sklep: grawitacyjny.plocena: pozytywna -Trzeci kontakt ze sklepem. Zamówienie złożone 2 stycznia, 9 przyszła paczka. Biorąc pod uwagę, że po drodze znalazł się weekend i Trzech Króli wszystko w normie. Skąd minus? Zamówienie dotyczyło pedałów. W opisie kolor szary, na zdjęciu także. Otwieram paczkę, czarne. W takiej sytuacji wypada poprawić opis i skontaktować się z klientem przed wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Sklep : bitul.pl x2 Ocena : Pozytywna x2 Zamówienie zrobione w zeszłym roku, w zasadzie to dwa osobne zamówienia. Kontakt bardzo dobry za każdym razem, czas dostawy ok. Narzędzia super, biorąc pod uwagę cenę to na chwilę obecną nie ma konkurencji. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szemhazej Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Sklep: cyklomania.pl Ocena: pozytywna x 2 Dwa zamówienia, realizacja w ciągu 24h. Bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1988wroc Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Sklep - rowertour.com Ocena - negatywna Panowie nie potrafili odpowiedzieć czy manetki XTR przyjdą w wersji BOX, czy z demontarzu. Zamówiłem gdzie indziej. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez grzegorz1988wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 23.12.2014 kupiłem w sklepie Goldenbike.pl hamulec. 2.1.2015 dostałem info, że zostanie wysłane 5.1.2015. Do dziś nie wysłali... ktoś też czeka? Telefonów nie odbierają.. Towar dotarł 14 stycznia więc po 21 dniach. Telefonów nie odebrali, jeden mail z przeprosinami o zepsutym samochodzie. Kupiłem hamulec i przyszedł z innym adapterem. Prosiłem o paczkomat wysłali zwykłą paczką, dobrze że inpost. NEGATYW NIE POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Sklep: bitul.plOcena: pozytywna Kolejny raz bez zastrzeżeń. Narzędzie w kategorii cena/jakość nie mają konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Sklep: cyklotur.comOcena: pozytywnaWysyłka w terminie podanym przy zamawianiu. Dobrze zapakowane. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Sklep: bike4raceOcena: pozytywna Tutaj chyba nie trzeba nic pisać... odpowiedź na każdy mail, odpowiedź na każde pytanie, zawsze konkretnie, zawsze mile, zawsze profesjonalnie, itd. Aż głupio było.. człowiek przyzwyczajony już do kwękania i stękania sprzedawców a tu wszystko profesjonalnie Da się wszystko załatwić, wystarczy napisać lub zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Force-components.plZamówienie złożone w poniedziałek ( sztyca, kierownica, zacisk sztycy, mostek) płatność przelewem, wszystkie produkty ze statusem dostępny, w piątek Przesyłka zgodna z zamówieniem u mnie. W między czasie sklep informował drogą mailową o statusie zamówienia. Jestem zadowolony i polecam. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Maniak przeniesiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P62 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Bike zamówiony w "Rowery Kowalewski", trzeciego dnia kurier dostarczył towar. Sprzęt należycie zapakowany i dołączone wszystkie dokumenty. POZYTYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
busia Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Allegro: użytkownik lightsport Ocena: pozytyw Sklep godny polecenia, zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 sklep: Activa Pozytyw Dobry kontakt telefoniczny i mailowy. sklep: Formicki-Bike Pozytyw Dobry kontakt telefoniczny, towar zamówiony w sobotę z realizacją od 5 do 7 dni. Dzisiaj dostarczone przez kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 KXbike.pl - niewielki, a nawet mały sklep, ale znakomity kontakt z właścicielem, który sam jest aktywnym rowerzystą. Kupowałem tam już kilka razy i zawsze wszystko było idealnie. POZYTYW --------------------------- Makra-sport.pl - pierwszy raz kupowałem i wszystko poszło znakomicie. Zamawiałem przez Allegro i w ciągu 30 godzin paczka była u mnie. POZYTYW --------------------------- Ctbike.pl - kolejny po bikestacji sklep, który na stronie ma wszystko dostępne, a po zamówieniu i opłaceniu towaru zaczynają się schody. Już drugi raz wykręcili mi taki numer. Kiedyś po prostu wziąłem droższy towar i doplaciłem różnicę. Teraz zrezygnowałem z zamówienia i skreślam ich ze swojej listy sklepów. Zwrócili kasę za zamowienie w ciągu 24 godzin. NEGATYW --------------------------- Rowertour.com - pomimo, że robiłem u nich zakupy wielokrotnie (i to na spore sumy), to niestety sytuacja podobna: towar wystawiony na stronie jako dostępny natychmiast jest w rzeczywistości niedostępny nawet u dystrybutora. Dzwoniłem do nich wcześniej, ale widocznie to zbyt mało. Zwrócili kasę za zamowienie w ciągu 24 godzin. Skreślamy również też ten sklep. NEGATYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 allegro: Centrum Rowerowe POZYTYW Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem a zapakowany lepiej niż dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi