TheJW Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) @skom25 W Cyklomanii robiłem 2 zamówienia w marcu, jedno bezpośrednio, jedno przez Allegro, obydwa nadane w kolejnym dniu roboczym i bez żadnych komplikacji. Tylko trzeba brać produkty oznaczone jako dostępne. Edytowane 5 Lipca 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Cyklomania - robiłem zakupy w połowie maja. Trzeba było poczekać 2-3 dni na nadanie przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 U mnie też Cyklomania bez żadnych zastrzeżeń - pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Jak widać, zdania są podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 W dzisiejszych czasach wszystko zależy od tego, czy kurier przyjedzie na czas. Niestety, ale jest to dość duży problem, niezależnie od przewoźnika. Nie oceniam 2-3 dni opóźnienia w nadaniu jako coś karygodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) Pewnie tak, jak masz malutki sklepik. Cyklomania to nie jest mały sklep, bo właściwie to jest po prostu gigantyczny magazyn. Zapewne odbiór towaru od nich działa w nieco inny sposób. CR absolutnie nigdy nie miało obsuwy, no może poza okresem "restrukturyzacji" czy jak to tam nazwać. Edytowane 5 Lipca 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertorzel Napisano 15 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 (edytowane) Endura Humvee II zip-off w cenie 56euro w tym dostawa ze sklepu w Mediolanie: https://www.pro-mstore.com/en/ Zamówione w niedziele, dziś dostarczone. Cena więcej niż atrakcyjna. Polecam. Edytowane 15 Lipca 2022 przez robertorzel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziosna Napisano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Goodsport.pl - pozytywna Kupiłem wczoraj lampy bontrager flare rt i dziś już mam. Szybki i tani zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Bikester.pl - pozytywna. Produkty zamówione dotarły szybciej niż z niejednego sklepu znajdującego się w Polsce. Wszystko elegancko zapakowane, produkty w dobrych cenach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianoz Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 (edytowane) Sportsbikegroup.com Pozytyw Szybka realizacja zamówienia. Montaż roweru i części z własnej intencji sklepu. Na prośbę o rabat w zamian dodane gratisy. Pakowanie jak należy. Podejście do klienta wzorowe. No i jeszcze na plus - odpowiadają na maile normalnie. Edytowane 14 Września 2022 przez adrianoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 "Grawel" z barankiem czy już prostą kierownicą? https://www.olx.pl/d/oferta/ktm-canic-przelajowy-grawel-CID767-IDPvu2n.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Cyklomania.pl - pozytyw, szybka wysyłka, zakup to: Rock Shox olej Maxima Dynamic Suspension Heavy 120 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 e-rower.pl - pozytyw, towar sprowadzony na zamówienie zgodnie z deklaracją, dobra cena, dobry kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) lemonbike.eu Pozytywna Zmieniłem rower i potrzebowałem zestawu do konwersji piast. Nie było problemu, wszystko załatwiłem mailowo i za chwilę miałem zestaw u siebie. Bardzo miła i konkretna obsługa klienta. sklep.irowery.pl Pozytywna Potrzebowałem trochę części zamiennych do nowego roweru. Bardzo dobry kontakt, otrzymałem konkretne informacje co powinienem zamówić, a jeżeli czegoś nie mieli na stanie, podali cenę i przybliżony termin dostawy. biostern.abstore.pl Neutralna Niestety przypomniały mi się czasy świetności Cyklomanii. Na dwa wysłane maile, zero odpowiedzi. Jeden dotyczył czasu wysyłki, drugi terminu zwrotu pieniędzy za zamówienie. Zamówiłem produkt X który był dostępny na stronie. Na Allegro było 5 sztuk. Po moim zamówieniu był już niedostępny, a oferta z Allegro zniknęła. Mam wrażenie, że częściowo sprzedają towar którego nie mają i po prostu zamawiają na dzień następny od dystrybutora. Potem nastąpiła jeszcze pomyłka z formą wysyłki. Mam wrażenie że przytłacza ich ilość zamówień i przestają to ogarniać. centrumrowerowe.pl Pozytywna Tutaj nie ma czego komentować. Największe wrażenie zrobiło na mnie to, że wysłałem maila z pytaniem o termin dostawy roweru. Wysłałem go z innego maila niż jestem zarejestrowany, nie podałem numeru przesyłki ani zamówienia. Mimo to, byli w stanie odnaleźć moje zamówienie i skontaktować się telefonicznie. Edytowane 23 Listopada 2022 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Daveo.pl Negatyw Komunikacja z nimi to droga przez mękę. Chaotyczne odpowiedzi, które nie odnoszą się wprost do pytań. Każda odpowiedź niejasna, generująca kolejne pytania. Mimo szczerych chęci, nie byłem w stanie się z nimi przez dwa tygodnie dogadać. Na odpowiedź na maila czekasz kilka dni. Zmarnowany czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Bike-discount.de - zdecydowanie pozytywnie. Kilkadziesiąt zamówień, bezproblemowa dostawa, realne stany magazynowe, bardzo dobre ceny. Komunikacja mailowa działa bez problemu, czas czekania na odpowiedź to 2-3 dni. Bezproblemowe rozwiązywanie kłopotów z niekompletnymi dostawami (raz taką miałem). R2-bike.com - zdecydowanie pozytywnie. Realne stany magazynowe, szybka realizacja zamówień, z reguły bdb ceny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Decathlon.pl Negatywna Zamówiłem dwie tarcze hamulcowe, bo potrzebowałem cokolwiek na podmiankę do poprzedniego roweru, a cena była wyjątkowo dobra. Czas realizacji: 8 dni. Po 8 dniach dostałem maila, że dostawa opóźni się o 5-7 dni. To już drugi raz, kiedy mam identyczną sytuację. Nie polecam, chyba że komuś się wyjątkowo nie śpieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Decathlon.pl Zakupy w sieci. Negatywna Potwierdzam dziady straszne. W momencie zakupu na stanie. Nie wysyłają nie wysyłają. Na koniec wycofują zakup!!!! A wspomniany towar jest na półce w stacjonarnych… pojechałem i kupiłem jeszcze zanim mi zwrócili pieniądze. Zero szacunku dla czasu klienta, można korzystać tylko jeśli zakup jest z kategorii tych nieistotnych…. Ps mam niepotrzebną nową tarczę z Deka - mogę w Waw zastosować cenę promocyjną chyba 160 na 6 śrub. Ps 2 „żywi” pracownicy w sklepach są w porządku, nawet panie kierowniczki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 (edytowane) fabrykarowerow.com : Pozytywna Szybkie zamówienie i szybka wysyłka. Bardzo dobry i szybki kontakt mailowy, który umożliwił modyfikację zamówienia. Nie wiem czy coś będę jeszcze brał, ale pierwszy zakup wypadł bardzo pozytywnie. Edytowane 27 Grudnia 2022 przez CoolBreezeOne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilaga Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Qwa co się dzieje z tymi sklepami? Toż to już plaga jest dosłownie - mało który ma towar dostępny na magazynie. Ostatnio kupowałem w kilku miejscach i makabra. Wszyscy mają powystawiane tysiące ofert, promocje, cuda wianki, darmowe wysyłki, a jak przyjdzie co do czego i zamówienie złożone to nagle się okazuje, że wysyłka 5-7 dni, że jakiś błąd, że pracownik się pomylił, że system nie zamknął, że to, że tamto. No to kurna chata taki sklep to każdy se może założyć, wrzucić 10 tys ofert z plików xml od hurtowni i handlować. cyklomania - brak towaru rowertour - tutaj już w ogóle porażka, brak towaru, brak kontaktu runsport - ci to w ogóle zdziwienie, że pytam o towar bo oni przecież działają na stanach dystrybutorów i jest oczywiste, że muszę czekać cały tydzień aż im sie nazbiera zamówień xtremes - brak towaru Coś tam jeszcze było ale już nie pamiętam. W sumie na 7 zamówień tylko jedno dostałem w normalnym czasie. Ja już nie chcę na drugi dzień, ale normalnie - wtorek składam , środa wysyłają, czwartek na miejscu. Trochę się wkurzyłem, z reguły nie wystawiam opinii ale chyba zacznę pisać negatywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 rowerek_pl (allegro) - pozytywna Dwa zamówienia w ciągu dwóch miesięcy i wszystko w porządku. Bez pomyłek, na czas. republicbikes (allegro) - pozytywna Wszystko ok, dostarczone to co zamówione i w zadeklarowanym czasie. Jedynie uwaga do sposobu pakowania - soczewki do okularów Accent, więc taniocha, przyszły zapakowane jak kryształy po prababci. Mała koperta bąbelkowa, włożona w większą (i to już by w zupełności wystarczyło), włożone w karton, w którym zmieściłaby się cała grupa napędowa, wypchany plastikowymi wypełniaczami. Bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Sbike.pl - pozytywnie Bardzo dobra cena Szybka odpowiedź na zapytanie e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 12 minut temu, TheJW napisał: rowerek_pl (allegro) - pozytywna Dwa zamówienia w ciągu dwóch miesięcy i wszystko w porządku. Bez pomyłek, na czas. republicbikes (allegro) - pozytywna Wszystko ok, dostarczone to co zamówione i w zadeklarowanym czasie. Jedynie uwaga do sposobu pakowania - soczewki do okularów Accent, więc taniocha, przyszły zapakowane jak kryształy po prababci. Mała koperta bąbelkowa, włożona w większą (i to już by w zupełności wystarczyło), włożone w karton, w którym zmieściłaby się cała grupa napędowa, wypchany plastikowymi wypełniaczami. Bez sensu... Mi dwie śrubki do kółek przerzutki, przyszły w kopercie bąbelkowej 30x40cm A z tego co pamiętam, to i tak nie był to najbardziej absurdalny przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 bike-rs.pl - pozytywna Nie ma co się zbytnio rozpisywać - zamówienie zrealizowane bez problemów i w określonym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi