Thomass13 Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Rowery Plus.pl - pozytywnie Bardzo fajny sklep z bardzo dużym wyborem cześć w atrakcyjnych cenach. Zamawiałem 3 razy i wszystko było w porządku. Dzwoniąc wyjaśnia, pomogą w wyborze części. Kolejne zakupy też tam zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 W temacie sklepu cyklomania - jeśli jeszcze kiedykolwiek cokolwiek mnie skusi w ich ofercie, to z pewnością dokonam zakupu za pobraniem. Nie lubię sytuacji, kiedy na stronie z informacjami o wysyłce widnieje informacja o treści: Cytat Wysyłkę realizujemy za pośrednictwem firmy kurierskiej GLS, oraz Paczkomatów InPost.Zamówienia złożone do godziny 10:00 realizujemy tego samego dnia*. * - Dotyczy przesyłek pobraniowych lub opłaconych za pomocą systemu Dotpay/Blue Media. A po opłaceniu zamówienia dostaję info o treści: Cytat Z uwagi na dużą ilość zamówień czas realizacji może wynieść nawet do 10 dni. Najmocniej przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość. Póki co nie mam żadnej więcej informacji o realizacji zamówienia, dodzwonić się na podany na stronie numer nie sposób. Jako konsument czuję się wprowadzony w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Ciąg dalszy opinii - pomimo długiego, jak na obecne standardy oczekiwania - towar zgodny z zamówieniem i jak komuś się nie spieszy, to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trawel Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Trochę się posępne pod temat, czy ktoś może posiada kartę stałego klienta do sklepu bike system w Rybniku https://www.bikesystem.pl/ ewentualnie posiada jakieś zniżki w tym sklepie i byłby w stanie się podzielić? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Cyklomania Ocena: Neutral Termin wysyłki i szybkość odpowiadania na maile trochę nie pasuję do aktualnych standardów, ale informują o tym na stronie, zgodziłem się na to, więc na ocenę to wpływu nie ma. W wakacje kolega dorzucił do swojego zamówienia gąbki olejowe RS. Gąbki odebrałem, wydawały się ok, nie sprawdzałem dokładnie. Ostatnio robiłem serwis, coś mi nie pasowało i okazało się że przyszły grubości 5mm zamiast 4mm. Minęło kilka miesięcy, koszt to około 14 zł więc machnąłem ręka, błędy się zdarzają. Ostatnio postanowiłem zrobić nowe zapasy gąbek, więc zamówiłem ilość na kilka serwisów. W notatce do zamówienia dodałem informację że ostatnim razem się pomylili i proszę o dokładne sprawdzenie wymiaru przed wysłaniem. Zamówiłem 32x4, dostałem 35x5. Zgłosiłem to w Poniedziałek popołudniu, dzisiaj rano ( Środa) dostałem maila że wyślą odpowiednie gąbki a po odbiorze mam zwrócić te w złym rozmiarze. Więc dlaczego Neutral? Pomyłki się zdarzają, ale nie dwa razy jeżeli chodzi o ten sam produkt i nie gdy pojawia się dodatkowa informacja z prośba o sprawdzenie wymiaru. Zobaczę jakie gąbki przyjdą i dodam informację, mam nadzieję że tym razem będzie to odpowiedni rozmiar. Najgorsze jest to, że jeszcze rok temu właściwie ciężko się było do czegoś przyczepić. Dobre ceny, produkty niedostępne w innych sklepach. Ale widać coś poszło nie tak, bo na Allegro też posypała się masa Negatywnych komentarzy. Sklep Token Ocena: Pozytywna Szybko i solidnie. Polecam. Junbikepl ( Allegro) Ocena: Pozytywna Jak wyżej. Szybko, wszystko zgodnie z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Aktualizacja: Żeby nie było. Cyklomania wywiązała się z umowy. Dostałem właściwy rozmiar gąbek, a w paczce etykietę zwrotną. Centrumrowerowe.pl Ocena: Pozytywna Zamówiłem pedały. Po odbiorze paczki okazało się że jeden latał luzem, przez co obydwa się obiły i powstały odpryski lakieru. Machnąłem ręką, bo to pedały. Problem był taki, że musiałem je odesłać, bo nieco niepokoiła mnie praca łożysk. Pedały odesłałem, ale pedały nie zostały wymienione, bo nosiły ślady użytkowania ( czyli obicia od transportu...) i poleciały na reklamację. Reklamacja została odrzucona, bo pedały się jeszcze "rozjeżdżą". Problem jest taki, że w paczce zwrotnej otrzymałem pudełko które wyglądało jak wyjęte psu z d... gardła ( odesłałem w stanie idealnym), a pedały były poobijane jeszcze bardziej. Po kontakcie mailowym dostałem zwrot o wartości kilku % zamówienia. Więc dlaczego pozytyw? Bo powinienem od razu zgłosić że pedał wyleciał z mocowania i jest poobijany. Za gapowe się płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Biostern - pozytywna, jak zwykle..;) W przypadku tej firmy komentarz chyba nie jest potrzebny. Kto korzystał, ten wie, jak wysoki poziom trzymają (jednocześnie mając jedne z najniższych cen w sieci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Jedyne co u nich odstaje to strona www, zwłaszcza jeśli chodzi o ubogie możliwości filtrowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 No i wciąż brak płatności "online", mimo że regulamin chyba o tym wspomina. Dzwoniłem do nich w listopadzie 2019, to mówili że w grudniu już będzie. Dodatkowo wydaje mi się że koszt przesyłki InPost nieco odstaje od standardów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 @KSikorski - to się zgadza, ale mówiąc szczerze - nie mam jakichś specjalnych problemów z wyszukiwaniem u nich. Szczególnie, że zwykle "przychodzę" już po konkretne rzeczy. @skom25 - z tymi płatnościami to faktycznie trochę upierdliwe. Człowiek przyzwyczaił się do BLIKa, a tu trzeba zwykły przelew robić. W moim przypadku jednak nie wpływa to na czas realizacji, bo mam konto w tym samym banku, więc przelewy wewnętrzne przechodzą natychmiast. I też zwróciłem uwagę na cenę wysyłki do paczkomatu, ale z racji wygodu rozwiązania da się przełknąć. I tak całościowo wychodzi taniej niż gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Hadronsport.com Jak najbardziej pozytywnie. Zamówienie wysłane kilka godzin po zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 biostern (allegro) - pozytywna Szybko, sprawnie, bez komplikacji z płatnością. Ceny nie co inne niż na stronie, ale też inne ceny dostawy. Generalnie wychodzi podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 21 godzin temu, sznib napisał: Hadronsport.pl A nie .com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 A, tak, pomyliłem. Już poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Znowu Biostern i tradycyjnie - pozytywna. Tym razem zamówiłem spożywkę SIS - 1,6kg izotonika i paczkę żeli. Długie terminy przydatności, co w tej cenie nie jest takie oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Bikester - pozytywnie. Zamówienie w poniedziałek, w piątek paczka dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 ktoś coś o sklepie dobrerowery.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Stacjonarnie oferta kilka razy większa niż na www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nixon Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 W dniu 14.12.2020 o 21:43, Rafał87 napisał: ktoś coś o sklepie dobrerowery.com ? Kupuję u nich stacjonarnie i moim zdaniem jest to jeden z najlepszych sklepów w mojej okolicy, na potwierdzenie dodam, że dojeżdżam do nich z Chorzowa, a sklep MK Bike (dobrerowery.com) znajduje się w Sosnowcu! Wysyłkowo u nich nigdy nic nie kupiłem, nawet nie mam założonego konta w ich sklepie więc tutaj się nie wypowiem jak z realizacją zamówień internetowych. Obsługa sklepu na bardzo wysokim poziomie, zatowarowanie bardzo dobre, cenowo różnie bywa, sklep raczej do najtańszych nie należy ale mogę wydać te 5-10 zł więcej za całokształt. Zdarzają się jakieś promki i obniżki przy większych zakupach. Zresztą w mojej okolicy dosyć dobrze mam rozeznaną sytuację ze sklepami rowerowymi i jak pomyślę o takiej Activii z Rudy Śląskiej czy najdroższym sklepie świata Twomarku z Chorzowa to wolę jechać te 20 km do MK Bike. Z internetowych sklepów polecam jak wyżej Biostern, który jest jednym z najtańszych i najlepszych w sieci. Ponieważ jestem w trakcie zimowych serwisowych zakupów w kilku miejscach postaram się później wrzucić kilka opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Bikestacja ..no cóż, jak powyżej . Maile , telefony z prośbą o wysyłkę , 3tyg czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nixon Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 sklep: rowerowy.com ocena: pozytywna Szybka wysyłka i bardzo dobre ceny za moje zamówienie. Podoba mi się przejrzystość ich strony, na każdym etapie realizacji zamówienia był dodawany komentarz pracownika sklepu podpisany z imienia i nazwiska, co bardzo wyróżnia się na tle wielu sklepów internetowych gdzie ma się wrażenie, że jesteśmy obsługiwani przez bota. Polecam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 pgbikes.pl (allegro pgbikes) - pozytywna Kupiłem na allegro ochraniacze na buty Kross, bo potrzebowałem na szybko z racji nadchodzących mrozów. Zamówienie w poniedziałek przed północą, dzisiaj (środa) po 9:00 do odbioru w Paczkomacie. Mieli jakieś zamieszanie w ofertach tych ochraniaczy, dlatego kupiłem je 10 zł taniej niż stoją dzisiaj (zaktualizowana cena). Nikt jednak żadnych problemów z tego powodu nie robił. decathlon.pl - pozytywna Zamówiłem wieczorem na próbę małą paczkę ocieplaczy chemicznych do stóp za 15 zł. Następnego dnia rano, tuż po otwarciu sklepu (a raczej - punktu odbiorów), zamówienie czekało na odbiorcę. Odebrać zamówienie może dowolna osoba, pomyśleli o tym i przy jego składaniu są specjalnie pola na wpisanie jej danych. Fajnie. Jedyne, co mi się nie podobało, to fakt, że trzeba założyć konto w celu złożenia zamówienia. A żeby to zrobić, trzeba podać mnóstwo danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Ciekawe jak Ci się sprawdzą.Niestety potrzebują powietrza by grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ktoś ma jakąś opinie o sklepie rowertour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Spoko jest, zawsze wszystko w porządku, fajne wyprzedaże się zdarzają Warto porównać ceny na www i allegro bo czasami się mocno rozjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi