Shadow3m Napisano 25 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Nie zgadzam się, w cyklonalni jest teraz przegięcie, inne sklepy jakoś sobie lepiej z tym radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dure Napisano 25 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Jak czekać 5-14 dni to ok, ale 2-3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 25 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Ja czekałem 8, może być negatyw czy jednak nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 26 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 rowertour_com na allegro jakieś opinie? zamówiłem 3rzeczy we wtorek rano i do dziś nie wysłane, na maila brak odpowiedzi. Widzę że są na allegro od 2miesięcy, nie wiem czy to to samo co rowertour.com? bo tego już nie znajduje na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 www.sbike.pl - pozytyw. Szybka wysyłka 3 łańcuchów. www.formicki-bike.pl - pozytyw. Zamówiłem 4 zębatki do kasety - na drugi dzień mail, że jednej nie mają i pytanie czy wysłać pozostałe trzy a czwartą tydzień później, anulować czy czekać. Anulowałem bo w sumie chyba wolę całą kasetę. biostern - jak zwykle pozytyw. Tym razem tak mieszałem zamianami i łączeniem przesyłek, że nie wytrzymali, poprosili o anulowanie tego wszystkiego i złożenie normalnego zamówienia. Na drugi dzień w paczkomacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 centrumrowerowe.pl - pozytyw. Szybko, sprawnie, bez problemów. biostern.abstore.pl - pozytyw z minusem. Zamówienie złożone, opłacone, ale przez kilka dni cały czas status "oczekiwanie na przelew". Po interwencji mailowej ruszyło z kopyta. axel-sport.pl (allegro) - pozytyw. Szybko, sprawnie, bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 W dniu 25.07.2020 o 16:25, HESHER napisał: jest sezon i trzeba czekac , zamowilem w niedziele wieczorem do paczkomatu w piatek towar o 13 w paczkomacie czekal na mnie jak dla mnie spoko czas , jak na sezon, biorąc pod uwage ceny towarów i darmowa dostawe pow 499zl , mam na mysli Cyklomania , dla mnie to sklep nr 1 w Polsce To poczytaj opinie o nich jak realizują zamówienia. Sprzedają towar, którego nie mają na stanie, dopiero zamawiają, a ty czekasz, czekasz i czekasz. Koledzy poniżej mają rację, jakoś inne sklepy w sezonie radzą sobie dużoooo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 www.centrumrowerowe.pl - Pozytyw, błyskawiczna przesyłka, doskonały kontakt, nie mieli problemu żeby realnie zważyć oponę. www.sbike.pl - neutral - Dziwne, oponę maja w sprzedaży a nie mogą jej zważyć, bo nie mają jej na magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Centrum rowerowe - mega pozytyw, za realizację zamówienia ciągu 24 h w paczkomacie. Tak trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert2204 Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 W dniu 24.07.2020 o 14:28, xms napisał: CYKLOMANIA.PL, towar co prawda dotarł ale czas oczekiwania tragedia, zamówienia radzę składać w zimę to dojdą akurat na sezon. Cyklomania.pl ogarnijcie się. Dzięki, właśnie chciałem coś u nich zamówić, bo ceny mają atrakcyjne, ale po pierwsze, telefon, który mają na stronie głównej nie działa, co już budzi wątpliwości, a poza tym nie będę ryzykował za parę złotych dużego opóźnienia, bo potrzebuję części w przyszłym tygodniu... Wolę centrumrowerowe.pl - zawsze na czas i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Już nie przesadzajcie z cyklomanią, jeden z najsolidniejszych sklepach w tym pl grajdołku. Do tego ceny jedne z najniższych Kilka miesięcy kupowałem np. opony tufo więc mało popularny temat, zamówione w ndz wieczorem, w środę w paczkomacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gyamyo Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Ja ostatnio miałem przyjemność korzystania z tego sklepu, i muszę go bardzo pochwalić. Pomogli mi wybrać odpowiednie opony do roweru, dzięki czemu zakupy poszły gładko ;) Dre Rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 w dodatku cyklomania ma tak ze jak dany produkt jest nie dostepny to jest napisany czas oczekiwania np https://www.cyklomania.pl/cane-creek-bieznia-110-47-30mm-1-1-4,id15512.html albo https://www.cyklomania.pl/jagwire-koncowki-linki-cash-green-10szt,id15406.html i w dodatku zielonymi kropkami zaznaczona jest ilosc na stanie sklepu wiec ktos kto tu pisze ze ten sklep ma wyswietlone cos czego nie ma to jakas bzdura bo jak cos takiego jest to jest tez czas oczekiwania na towar , stwierdzilem nawet ze jak czegos nie maja a ja to dorzucilem do koszyka np tydzien wczesniej i wisialo w moim koszyku to gdy zabraklo na sklepie to i tez zniklo z koszyka . wiec ten sklep jest nr 1 w Polsce moim skromnym zdaniem co wy piszecie za bzdury dzwonilem do Cyklomanii z tego numeru w tamtym tyg i odebrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 31 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Wszytko było by ok,gdyby faktycznie czas oczekiwania był taki jak podają. Ja miałem czas oczekiwania 24h + zaznaczyli możliwe dodatkowe 2-4 dni już przy zamówień ze względu na szczyt sezonu, a wyszło 8 + wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Cyklomania pozytyw - w środę wieczorem zamówiłem sztycę Ritchey. W piątek o 13 była u mnie. Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez FigoiFago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 bjsport nie polecam zakup był w miarę ok. Ale jak przyszło do reklamacji bo pedały po 100km mi się rozleciały to brak kontaktu , brak wysyłki nowych itp. Ostatnie zakupy w tym sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 CentrumRowerowe.pl - kolejny mega pozytyw, zamówienie złożone wczoraj o 16:32, a dziś w paczkomacie o 6:49 - brawo WY. Inpost - tak trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 A co oni sami włożyli paczkę do paczkomatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinol Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Witam Natknąłem się na taką stronę dzisiaj z rowerami. Promocje jak i ceny wyglądają na dobre a nawet za dobre. Ktoś wie coś o tej stronie? Trochę poszukałem na ten temat i zachwyt szybko przeminął ale chce poznać zdanie innych jeszcze. Tutaj strona główna: https://cart.firbikes.com/ Tutaj link z oferta: 2021 Domane SL 5 https://cart.firbikes.com/road-c-4/2021domane-sl-5-p-638.html Nawet biorąc pod uwagę dodatkowe opłaty cena będzie bardzo niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 To jest tak nieudolnie zrobione, że dziwię Ci się, że w ogóle bierzesz ten przewał pod uwagę. Muszą za nim stać prawdziwi geniusze zbrodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinol Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 (edytowane) Wiadomo ze zapaliła się lampka ostrzegawcza patrząc na same ceny ale warto myślę poruszyć temat dla np. osób które pomyślą "zaryzykuje te 200-300zł" lub tylko się zarejestrują bo w formularzu trzeba podać wszystkie dane(imie,adres itd.) co też nie jest dobrym pomysłem. Reklama strony wyskoczyła chyba podczas oglądania filmiku więc może więcej osób ją zobaczyć. Edytowane 27 Listopada 2020 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Nie chcę bana wyłapać więc pewnych słów nie użyję. Ale nie mogę pojąć jak wogóle pytasz czy strona z przecenami typu 450 do 60 usd jest legitna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinol Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 (edytowane) Chciałem się tylko dowiedzieć czy strona jest już od dłuższego czasu i czy ktoś już na nią trafił. Oczywiście że sprawdziłem: -nazwę strony- 0 wyników -adres- nic konkretnego(po zdjęciach widać że to zwykłe mieszkanie) -cena-mówią same za siebie -reklama pojawiła się na fb- strona powstała dzisiaj o niby oficjalnej nazwie sklepu aż z 3 polubieniami. Po prostu nie chciałem pisać na wstępie UWAGA OSZUST tylko poznać opinie innych. Edytowane 8 Września 2020 przez Malinol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niziol Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Sklep szybko stał się dość popularny. https://www.dobreprogramy.pl/Falszywy-sklep-Treka-a-w-nim-smiesznie-tanie-rowery.-Oszusci-reklamuja-sie-na-Facebooku,News,110992.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi