JackFrost Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Negatywna opinia za to, że sklep sprzedaje zgodnie ze swoimi zasadami? Dobre. Jak widzisz, że termin realizacji jest za długi to kupujesz tam gdzie jest krótszy. A tak to się świadomie na to sam zgadzasz i potem marudzisz, że wysyłają zgodnie ze swoimi warunkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) @JackFrost przeczytaj że zrozumieniem. Jeżeli coś jest oznaczone jako na magazynie mam prawo zakładać, że zostanie to wysłane wcześniej niż 7 dni. Teraz to wygląda na chomikowanie byle by trzymać się sztywniutko reguł, żeby zbytnio nie rozpieszczać klientów. Sklep oszukuje podając nierzeczywiste stany magazynowe, a ty dajesz im na to przyzwolenie takimi komentarzami. I to jest nieuczciwe zachowanie wobec klientów i konkurencji, która jednak stara się podać realne zasoby sklepu i realny termin realizacji, a nie z dupy sztywne 7 dni (z powodu :bo tak, logika mówi jeżeli coś leży na półce pakuje to i wysyłam...) Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Chleje24na7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Masz prawo na podstawie czego? A zadzwoniłeś albo napisałeś maila kiedy wysyłają? Napisali, że 7 dni to 7 dni. A może sezon urlopowy, a może właściciel to wyluzowany gość i nie goni za innymi i nie prowadzi piekarni, a może to janusz i prowadzi biznes a nie ma czasu wysłać, a może ma kaprys na wysyłanie po 7 dniach bo ma do tego prawo. Zamiast tracić czas powinieneś olać taki sklep już na wstępie skoro nie pasują ci terminy. Albo chociaż zadzwonić i dopytać kiedy faktycznie wysyłają. A nie "hurr durr przed kompem, napisano na stronie że 7 dni ale ja i tak kupię i chce mieć szybciej bo tak." Gdzie to wspomniane oszustwo? Jakby napisali 7 dni a wysłali po 14 to rozumiem. Ale jak napisali 7 i wysłali zgodnie z tym co przeczytałeś to bijesz pianę i oczerniasz jakiś sklep. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez JackFrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Proste. Właściciel prawdopodobnie wysyła paczki raz w tygodniu. Pisząc "siedem dni" określa najdłuższy możliwy czas dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Przykład towaru, co nie mają na stanie a mówią na magazynie @KNKS Towar który w rzeczywistości jest na magazynie - gościu jest wyluzowany i wysyła kasetki od razu, a reverba dla kaprysu potrzyma 7 dni? Informacja jest nieprecyzyjna. Gdyby było : na zamówienie, realizacja 7 dni, to byłoby OK. Mi się nie spieszyło z zamówieniem, mogłem nawet 2 tygodnie czekać, po prostu wnerwia mnie lecenie w kulki, bo ja jestem konkretnym człowiekiem. Mogę w dodatku pokazać konwersację z tym gościem. No tak tak... mamy na magazynie, ale wysyłka w 7 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Bo to nie ten magazyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) 23 minuty temu, wkg napisał: Bo to nie ten magazyn Magazyn w Niemczech xDDD Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Chleje24na7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 W dniu 17.06.2019 o 13:17, Maniak napisał: bikestacja.pl - NEGATYWNA -przez miesiąc nie są wstanie odpowiedzieć na zapytanie ofertowe dot. kół -po tygodniu czekania na zamówienie komponentów widniejących jako dostępne na stanie, dostaję niekompletne zamówienie, z obietnicą dosłania brakujących części za kilka dni. -dostaję przesyłkę na pełną kwotę pobrania mimo brakujących komponentów -kolejne tygodnie mijają a nt. brakujących komponentów nikt nic nie wie -praktycznie nikt nie odbiera telefonów, dodzwoniłem się 2 razy na 20 prób połączeń (na przestrzeni kilku dni) -obsługa niekulturalna i opryskliwa, brak podstawowych zwrotów jak dzień dobry, proszę, dziękuję, przepraszam, dowidzenia. telefon to zło konieczne co niestety dają odczuć klientowi Niestety to kolejne negatywne doświadczenie z tym sklepem. Bardzo żałuję, że dałem się skusić ceną, kolejnej szansy już im nie dam. Temat jest nadal rozwojowy. Kolego Bikestacja tam to chyba każdy wie żeby nie zamawiać no chyba że mieszkasz blisko Bolesławca i możesz osobiście podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 23 minuty temu, HESHER napisał: -przez miesiąc nie są wstanie odpowiedzieć na zapytanie ofertowe dot. kół Też wysłałem zapytanie o koła. Zero odpowiedzi. Zamówiłem w DAVEO. Ostatnio złożyłem zamówienie w CentrumRowerowe z bezpłatną przesyłką. Jak zwykle wielki pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 28 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 17 godzin temu, HESHER napisał: Kolego Bikestacja tam to chyba każdy wie żeby nie zamawiać no chyba że mieszkasz blisko Bolesławca i możesz osobiście podjechać Zdaję sobie sprawę z tego jak się popsuli, choć pamiętam jeszcze czasy gdzie działali w sensowny sposób. Miałem cichą nadzieję, że coś się poprawiło przez ostatnie kilka lat. Efekt jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Dawniej bikestacja była przynajmniej najtańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal25 Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Może ktoś podzielić opinię o tym https://allmega.pl/velosipedy/ sklepie? Znalazłem tam jeden rower o wielu taniej niż w innych sklepach, chcę zamówić... Ale trochę się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Czy tłumaczenie maszynowe i długi czas ładowania strony nie powoduje zapalenia się u Ciebie w głowie lampki ostrzegawczej? Jeśli to mało, spróbuj kliknąć "Politykę prywatności" na dole strony. A tak w ogóle, to wydaje mi się, że ten link nie trafił tutaj przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Lipca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 W dniu 27.06.2019 o 17:25, Chleje24na7 napisał: mamy na magazynie, ale wysyłka w 7 dni. Mamy na magazynie ale nie swoim. Też mam na to uczulenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwineper Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Hej proszę o opinie na temat sklepu bestbikestore.pl jest w nim dużo podejrzanie dobrych promocji i jest to dość nowy sklep wiec obawiam się czy jest to dobry sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos15 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Przyłączam się do pytania. Jednocześnie proszę o opinie na temat sklepu trekking24, ostatnie na które trafiłem w tym temacie są sprzed około 2 lat. Edytowane 9 Stycznia 2020 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 cyklomania.pl - pozytywna Towar zamówiony, dostarczony i w bardzo dobrych cenach. W trakcie realizacji zamówienia okazało się, że zabrakło im jednej pozycji, ale duży plus za informację o tym fakcie i podaniem terminu wysyłki zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Bitul.pl - ocena pozytywna. To mój kolejny zakup w Bitul.pl i jak zawsze dotąd jestem usatysfakcjonowany. Rozsądne ceny, dobra jakość sprzętu, szybka wysyłka oraz co warto podkreślić, elastyczność sprzedającego, który już po zamówieniu kompletu kluczy ma moją prośbę bez problemu podmienił jeden z kluczy na bardziej pasujący mi rozmiarem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Daveo.pl - ocena bardzo pozytywna. Kolejne zamówienie u Dawida i było jak zwykle, czyli profesjonalna robota, konkretny kontakt i szybka realizacja usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Centrumrowerowe.pl - ocena pozytywna. Zamówienie kompletowane z kilkunastu pozycji (wszystkie oznaczone jako dostępne) zostało przygotowane i wysłane jeszcze tego samego dnia. Szybka realizacja i wysyłka. Nie mam zastrzeżeń również do firmy kurierskiej (DPD) obsługującej przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 cyklomania.pl - pozytywna Opona zamowiona w niedziele, w poniedziałek rano wysłana we wtorek o 12 czekała w paczkomacie.Dobry kontakt szybko odp. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 wertykal.com - Pozytyw Godny polecenia sklep, a z racji że są dystrybutorami Fulcrum/ Campagnolo, ceny też są atrakcyjne. Kupiłem koła taniej o 150 zł niż u konkurencji. Dodatkowo odpowiadają bardzo szybko na maile, a i sam kontakt telefoniczny wzorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 https://biostern.abstore.pl/ - Pozytyw Któryś już raz z rzędu kupuję tam rożne drobiazgi - a to łańcuch a to opony. Zawsze błyskawiczna wysyłka, właściciel ma na stanie to, z czym się ogłasza, dobre ceny. Kompetentnie odpowiada jeżeli zadzwonić. Na allegro Xtremes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 www.bike24.de. Piąty zakup i jak zwykle wszystko w jak najlepszym porządku. Zamówienie złożone w niedzielę o 18, wczoraj dostarczone do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Września 2019 Udostępnij Napisano 5 Września 2019 www.bikeinn.com - ocena pozytywna. To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Płatność z góry kartą kredytową, w związku z czym miałem pewne obawy, ale jak się okazało, całkowicie bezpodstawne. Zamówienie złożone w niedzielę, w poniedziałek rano wysyłka z magazynu w Hiszpanii natomiast dziś, czyli w czwartek rano paczka dotarła do mnie. Siodełko Ergona doskonale zabezpieczone, w cenie o 80 zł niższej niz u naszego dystrybutora marki, więc czego chcieć więcej? Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi