pokerman9 Napisano 14 Czerwca 2018 Napisano 14 Czerwca 2018 Sklep: centrumrowerowe.pl Ocena: 6/6 Chciałoby sie rzec, wtf?? :-) zamówione wczoraj rano, po 4h kurier zabiera paczkę. dzis po ok 26h od złożenia zamówienia paczka w moich rękach. tak trzymać ;-) Cytuj
supersam Napisano 15 Czerwca 2018 Napisano 15 Czerwca 2018 Merlincycles - Pozytywna Cyklomania - Pozytywna Cytuj
niuti Napisano 26 Czerwca 2018 Napisano 26 Czerwca 2018 roweryokey.pl - wielki plus. Niedziela zamówione dziś obierałem z paczkomatu. Cytuj
Batman Napisano 27 Czerwca 2018 Napisano 27 Czerwca 2018 centrumrowerowe nie oceniam bo robiłem zakupy dosyć dawno - zamówiłem opony, przyszły z nazwą jak zamawiałem ale miały inny bieżnik od tego co byn na zdjęciu na ich stronie - zwrot pieniędzy i kosztów przesyłki - czyli okej https://www.decathlon.pl Opinia: pozytywna zamówiłem rower przez stronę internetową - RR 520 z "odbojnikiem" U-Fit 80 a dostałem z odbojnikiem SR Suntour XCR 100. Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 27 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2018 rowerowyraj.pl - pozytywna dobry kontakt mailowy, szybka dostawa, przelew piątek - dostawa poniedziałek. Asekuracyjnie informują o wysyłce w ciągu 2-ch dni roboczych. Cytuj
Dokumosa Napisano 27 Czerwca 2018 Napisano 27 Czerwca 2018 CR olałem po tym jak z mojego konta zniknął max rabat za obrót. Poza tym od dłuższego czasu ceny nie są już konkurencyjne. Obecnie wszystkie zakupy staram się robić w sbike, biostren i cyklomanii z racji wzrorowej obsługi moich zamówień z ostatnich kilku lat. Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 27 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2018 11 minut temu, Dokumosa napisał: CR olałem po tym jak z mojego konta zniknął max rabat za obrót Po zmianie właściciela CR i Cykloturu wymiotło wszystkie rabaty. Teraz obie marki łączy dadelo.pl. Cytuj
Dokumosa Napisano 27 Czerwca 2018 Napisano 27 Czerwca 2018 Może ich łączyć nawet piłka mnie z całkiem sporym obrotem rocznym tam nie uświadczą. Cytuj
niuti Napisano 27 Czerwca 2018 Napisano 27 Czerwca 2018 cyklomania - pozytyw z małym minusem. Muszą chyba popracować nad aktualizacją statusu zamówienia. zero info o przesyłce, człowiek się zaczyna denerwować a tu nagle sms od firmy kurierskiej Cytuj
niuti Napisano 30 Czerwca 2018 Napisano 30 Czerwca 2018 bitul.pl - duży PLUS. Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka. Polecam. Cytuj
@lek Napisano 1 Lipca 2018 Napisano 1 Lipca 2018 www.mizu.bike - mega pozytyw.Fajne wieszaki rowerowe. Byłem 'pomacać' osobiście bo mieszkam w tym samym mieście co właściciel tego sklepu - fajny gość. Na razie robi tylko pod zamówienie. Łatwy i szybki kontakt, wiadomo co się z zamówieniem dzieje. Swój wieszak dostałem po 8 dniach, czyli szybciej niż deklarowany czas realizacji na stronie produktu. Cytuj
sipioch Napisano 5 Lipca 2018 Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Dadelo/CentrumRowerowe Wtorek - zamówienie około 15, więc myślę ok jutro (tj środa) wyślą Środa - mail brak magnesu do kadencji, czy chce zamiennik - no spoko nawet, dali w tej samej cenie, pewnie i tak go znów zaraz zgubię (jako zamiennik, sam magnes, bez tego plastikowego gniazda) Czwartek - kolejny mail, nie ma pompki którą zamówiłem, pytanie czy może być inny kolor albo czy chce inną No dramat, czy nie mogli raz a porządnie sprawdzić co mają a co nie? Magnes jeszcze spoko bo na stronie była 1 sztuka dostępna, ale pompek to było z 10 szt. Jestem pewien, że dzisiaj tego nawet nie wyślą, pewnie może w poniedziałek będzie, o ile wszystko się uda. Jako smaczek, magnes do kadencji i pompka, to było całe moje zamówienie. Na stronie nadal wisi, że czarnych SKS jest 6szt dostępnych Ocena: Negatywna Edytowane 5 Lipca 2018 przez sipioch Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 5 Lipca 2018 Autor Mod Team Napisano 5 Lipca 2018 Wiggle.com- POZYTYW. Pozytyw , bo kupiłem amorek 200 ojro taniej niż normalnie. Historia- wrzuciłem amorek do koszyka przy cenie cirkaebałt 400 Ojro ( gdzie cena mnie się wydawała podejrzanie wręcz niska ). Na drugi dzień cena podskoczyła do 600 ojro. Kontakt za pośrednictwem emalji i czatu- sorki, zmiany cen, fluktuacje na rynku, różni dostawcy ( ?????? ) . Rili sory. Po czym wieczorem cena spadywuje na 400 ojro, co skutkuje kliknięciem Kup. Jak paczka wyszła od nich , cena znowu skoczyła na prawie 600. Taka sytuacja. Bikeinn- POZYTYW. Jak zawsze. Bike-Discount- POZYTYW. Jak zawsze. Cytuj
mistan Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 rowertour.com - NEGATYW Tydzień temu (poniedziałek) zamówiony przymiar do łańcucha. W czwartek dzwonię - odpowiedź jutro wyślemy. Dzisiaj (poniedziałek) dzwonię, to odpowiedź że wyślą dopiero czwartek lub piątek bo mają dużo zamówień. Cytuj
Batman Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 Ten przymiar w promocji za trochę ponad 7 zł? Też go zamówiłem... Cytuj
chopmaz Napisano 10 Lipca 2018 Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Zamawiałem łańcuch z Centrum Rowerowego. Następnego dnia już miałem. Więc pozytyw. Edytowane 10 Lipca 2018 przez chopmaz Cytuj
Dokumosa Napisano 10 Lipca 2018 Napisano 10 Lipca 2018 chainreactioncycles.com - NEGATYW Kupiłem rebę RL 29". Amortyzator został zapakowany luzem w karton w którym swobodnie latał na wszystkie strony. Żadnych wypełnień. Nawet żadnej folii bąbelkowej. W efekcie pokrętło rebound do wymiany, jakieś tam inne drobne obicia bo w kartonie były jeszcze inne duperszwance. Nie mogę nazwać ludków odpowiedzialnych za pakowanie inaczej jak idioci. Cytuj
Batman Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 rowertour.com - pozytyw Zamówienie 6 lipca, wysyłka 9. a przesyłkę otrzymałem 10. Wszystko okej Cytuj
FigoiFago Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 Kastor-Bike - pozytyw z małym minusem Zamówiłem opony Continental AT Ride w bardzo dobrej. Mały minus za lekko przydługi czas wysyłki. Cytuj
Dokumosa Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 rowerystylowe.pl - POZYTYW Kupiłem kask. Mieli model, kolor i rocznik jakiego pół roku bezskutecznie szukałem po całej Europie. Przesyłka następnego dnia po złożeniu zamówienia w moich rękach. B. szybka i rzeczowa reakcja na moje uprzednie pytania. Cytuj
Piotreq77 Napisano 15 Lipca 2018 Napisano 15 Lipca 2018 cyklomania pozytyw Zamówienie na klucz dynamometryczny i łyżki do opon złożone w środę a towar u mnie w piątek. Cytuj
Biesz766 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 centrumrowerowe.pl POZYTYW Zamówienie ok. południa na drugi dzień u mnie. --- speedygo ( sprzedawca z Allegro ) POZYTYW Zamówienie ok. południa na drugi dzień u mnie. Cytuj
Track Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 cyklisci.com, mimo małych nieporozumień - chłopaki nie zaksięgowali wpłaty i musiałem dosłać potwierdzenie przelewu Ocena: Pozytywna pgbikes allegro drugie, czy trzecie zamówienie Ocena: Pozytywna grawitacyjny-pl allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna Kallistosport allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna rowerowyraj_pl allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna wwwAXEL-SPORTpl, allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna republicbikes, allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna biostern.abstore.pl - klasa sama w sobie, jak zawsze Ocena: Pozytywna Media Expert, zamówienia za pośrednictwem strony internetowej - odbiór osobisty w sklepie Ocena: Pozytywna Cytuj
Fisiek Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Ma ktoś opinie o sklepie odziezdlakolarzy.pl?? Cytuj
Biesz766 Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 https://roweroweporady.pl/f/topic/466-stroje-ze-sklepu-odziezdlakolarzypl/ Także ten... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi