pokerman9 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Sklep: centrumrowerowe.pl Ocena: 6/6 Chciałoby sie rzec, wtf?? :-) zamówione wczoraj rano, po 4h kurier zabiera paczkę. dzis po ok 26h od złożenia zamówienia paczka w moich rękach. tak trzymać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Merlincycles - Pozytywna Cyklomania - Pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 roweryokey.pl - wielki plus. Niedziela zamówione dziś obierałem z paczkomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 centrumrowerowe nie oceniam bo robiłem zakupy dosyć dawno - zamówiłem opony, przyszły z nazwą jak zamawiałem ale miały inny bieżnik od tego co byn na zdjęciu na ich stronie - zwrot pieniędzy i kosztów przesyłki - czyli okej https://www.decathlon.pl Opinia: pozytywna zamówiłem rower przez stronę internetową - RR 520 z "odbojnikiem" U-Fit 80 a dostałem z odbojnikiem SR Suntour XCR 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 rowerowyraj.pl - pozytywna dobry kontakt mailowy, szybka dostawa, przelew piątek - dostawa poniedziałek. Asekuracyjnie informują o wysyłce w ciągu 2-ch dni roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 CR olałem po tym jak z mojego konta zniknął max rabat za obrót. Poza tym od dłuższego czasu ceny nie są już konkurencyjne. Obecnie wszystkie zakupy staram się robić w sbike, biostren i cyklomanii z racji wzrorowej obsługi moich zamówień z ostatnich kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Czerwca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 11 minut temu, Dokumosa napisał: CR olałem po tym jak z mojego konta zniknął max rabat za obrót Po zmianie właściciela CR i Cykloturu wymiotło wszystkie rabaty. Teraz obie marki łączy dadelo.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Może ich łączyć nawet piłka mnie z całkiem sporym obrotem rocznym tam nie uświadczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 cyklomania - pozytyw z małym minusem. Muszą chyba popracować nad aktualizacją statusu zamówienia. zero info o przesyłce, człowiek się zaczyna denerwować a tu nagle sms od firmy kurierskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 bitul.pl - duży PLUS. Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 www.mizu.bike - mega pozytyw.Fajne wieszaki rowerowe. Byłem 'pomacać' osobiście bo mieszkam w tym samym mieście co właściciel tego sklepu - fajny gość. Na razie robi tylko pod zamówienie. Łatwy i szybki kontakt, wiadomo co się z zamówieniem dzieje. Swój wieszak dostałem po 8 dniach, czyli szybciej niż deklarowany czas realizacji na stronie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sipioch Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 (edytowane) Dadelo/CentrumRowerowe Wtorek - zamówienie około 15, więc myślę ok jutro (tj środa) wyślą Środa - mail brak magnesu do kadencji, czy chce zamiennik - no spoko nawet, dali w tej samej cenie, pewnie i tak go znów zaraz zgubię (jako zamiennik, sam magnes, bez tego plastikowego gniazda) Czwartek - kolejny mail, nie ma pompki którą zamówiłem, pytanie czy może być inny kolor albo czy chce inną No dramat, czy nie mogli raz a porządnie sprawdzić co mają a co nie? Magnes jeszcze spoko bo na stronie była 1 sztuka dostępna, ale pompek to było z 10 szt. Jestem pewien, że dzisiaj tego nawet nie wyślą, pewnie może w poniedziałek będzie, o ile wszystko się uda. Jako smaczek, magnes do kadencji i pompka, to było całe moje zamówienie. Na stronie nadal wisi, że czarnych SKS jest 6szt dostępnych Ocena: Negatywna Edytowane 5 Lipca 2018 przez sipioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Lipca 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Wiggle.com- POZYTYW. Pozytyw , bo kupiłem amorek 200 ojro taniej niż normalnie. Historia- wrzuciłem amorek do koszyka przy cenie cirkaebałt 400 Ojro ( gdzie cena mnie się wydawała podejrzanie wręcz niska ). Na drugi dzień cena podskoczyła do 600 ojro. Kontakt za pośrednictwem emalji i czatu- sorki, zmiany cen, fluktuacje na rynku, różni dostawcy ( ?????? ) . Rili sory. Po czym wieczorem cena spadywuje na 400 ojro, co skutkuje kliknięciem Kup. Jak paczka wyszła od nich , cena znowu skoczyła na prawie 600. Taka sytuacja. Bikeinn- POZYTYW. Jak zawsze. Bike-Discount- POZYTYW. Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistan Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 rowertour.com - NEGATYW Tydzień temu (poniedziałek) zamówiony przymiar do łańcucha. W czwartek dzwonię - odpowiedź jutro wyślemy. Dzisiaj (poniedziałek) dzwonię, to odpowiedź że wyślą dopiero czwartek lub piątek bo mają dużo zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Ten przymiar w promocji za trochę ponad 7 zł? Też go zamówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Zamawiałem łańcuch z Centrum Rowerowego. Następnego dnia już miałem. Więc pozytyw. Edytowane 10 Lipca 2018 przez chopmaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 chainreactioncycles.com - NEGATYW Kupiłem rebę RL 29". Amortyzator został zapakowany luzem w karton w którym swobodnie latał na wszystkie strony. Żadnych wypełnień. Nawet żadnej folii bąbelkowej. W efekcie pokrętło rebound do wymiany, jakieś tam inne drobne obicia bo w kartonie były jeszcze inne duperszwance. Nie mogę nazwać ludków odpowiedzialnych za pakowanie inaczej jak idioci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 11 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 rowertour.com - pozytyw Zamówienie 6 lipca, wysyłka 9. a przesyłkę otrzymałem 10. Wszystko okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 11 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Kastor-Bike - pozytyw z małym minusem Zamówiłem opony Continental AT Ride w bardzo dobrej. Mały minus za lekko przydługi czas wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 rowerystylowe.pl - POZYTYW Kupiłem kask. Mieli model, kolor i rocznik jakiego pół roku bezskutecznie szukałem po całej Europie. Przesyłka następnego dnia po złożeniu zamówienia w moich rękach. B. szybka i rzeczowa reakcja na moje uprzednie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 cyklomania pozytyw Zamówienie na klucz dynamometryczny i łyżki do opon złożone w środę a towar u mnie w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 centrumrowerowe.pl POZYTYW Zamówienie ok. południa na drugi dzień u mnie. --- speedygo ( sprzedawca z Allegro ) POZYTYW Zamówienie ok. południa na drugi dzień u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 cyklisci.com, mimo małych nieporozumień - chłopaki nie zaksięgowali wpłaty i musiałem dosłać potwierdzenie przelewu Ocena: Pozytywna pgbikes allegro drugie, czy trzecie zamówienie Ocena: Pozytywna grawitacyjny-pl allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna Kallistosport allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna rowerowyraj_pl allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna wwwAXEL-SPORTpl, allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna republicbikes, allegro, tak jak wyżej Ocena: Pozytywna biostern.abstore.pl - klasa sama w sobie, jak zawsze Ocena: Pozytywna Media Expert, zamówienia za pośrednictwem strony internetowej - odbiór osobisty w sklepie Ocena: Pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Ma ktoś opinie o sklepie odziezdlakolarzy.pl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 https://roweroweporady.pl/f/topic/466-stroje-ze-sklepu-odziezdlakolarzypl/ Także ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi