cyganos Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Polecam sklep Rowerplus szybka realizacja, dobry kontakt + za karteczkę z uśmiechem i życzeniami "miłego dnia" na fakturze vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Biostern.abstore.pl Ocena: Pozytywna Kolejne z rzędu perfekcyjne zrealizowane zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Cyklomania - ocena pozytywna Rowerowy - ocena pozytywna Rowerplus - ocena pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Biostern.abstore.pl Ocena: Pozytywna + Zamawiałem kilka razy. Bez zastrzeżeń - przy zamówieniu do południa sprzęt miałem na drugi dzień rano. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez grabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 MikeSport.pl-mega pozytyw, towar zamówiony w środę, w czwartek w południe otrzymuję sms, że przesyłka czeka na odbiór w paczkomacie StylówaPRO- podobnie jak wyżej pozytyw, po dwóch dniach od zamówienia odbieram paczkę z paczkomatu XTRaBike-pozytyw, szpej szedł do mnie trochę dłużej, bo 5 dni ale za to każdego dnia informacja mailem co się dzieje z zamówieniem. I duży plus za ceny We wszystkich przypadkach wszystko, ładnie i starannie popakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Poraz kolejny ,zamówienie od bikester.pl ,zrealizowane szybko i sprawnie. Pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Przestrzegam aktualnie przed zakupami w Centrum Rowerowe, po ponad tygodniu oczekiwania i paru telefonach na infolinie ostatecznie anulowałem zamówienie z terminem wysyłki "24h" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 9 minut temu, Shadow3m napisał: Przestrzegam aktualnie przed zakupami w Centrum Rowerowe Długi weekend? A może kolejne zmiany w Dadelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 długi weekend to były 2 dni, nie było informacji o dodatkowych dniach wolnych, a status zamówienia nie zmienił mi się do dziś od 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Cyklomania - pozytywna Zamówione w poniedziałek, dzisiaj odebrane. Szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2d Napisano 10 Maja 2018 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Centrum rowerowe - pozytyw towar zamówiony w niedzielę a u mnie we środę (płatność za pobraniem). Bikeman.pl - pozytyw zamówienie tak samo w niedzielę, we środę paczka w paczkomacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackphoenix1212 Napisano 10 Maja 2018 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 (edytowane) Dadelo.pl - zamówienie opłacone w poniedziałek, wysyłki do czwartku wieczorem brak. Po moim dzisiejszym telefonie informacja, że jeden z kilku zamówionych towarów (żeby było śmieszniej: bidon za paręnaście zł) jest niedostępny i z tego powodu zamówienie nie może być skompletowane, choć kompletując zamówienie zwracałem uwagę na to, by wszystkie składające się na nie elementy miały status "wysyłka 24h". Zadzwonić musiałem sam, wpieniony jak 150, bo kontaktu ze strony sklepu żadnego. Bidon oczywiście odpuściłem, resztę wyślą może jutro. Gdyby nie to, że zamówiłem i opłaciłem całość wcześniej zrezygnowałbym z zakupu i nigdy już nie wrócił. W ten sposób zamówienie za 600 zł opłacone w poniedziałek dotrze (przy pomyślnych wiatrach) w kolejny poniedziałek. Dramat, nędza i żal. Nie polecam absolutnie nikomu doświadczeń z nimi. Negatyw jak stąd do Chin. Edytowane 10 Maja 2018 przez blackphoenix1212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 11 Maja 2018 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Sbike.pl - ocena pozytywna Zamówiłem bidony,klucz imbusowy,pedały i pompkę ręczną SKS. Przyszło wszystko oprócz pompki.Wysłałem jednego emaila.Okazało się,że zwykłe niedopatrzenie.Na drugi dzień pompka dojechała. Tak więc zdecydowanie polecam sbike.pl także za bardzo konkurencyjne ceny.Porządna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 W dniu 10.05.2018 o 20:13, blackphoenix1212 napisał: Dadelo.pl - zamówienie opłacone w poniedziałek, wysyłki do czwartku wieczorem brak. Po moim dzisiejszym telefonie informacja, że jeden z kilku zamówionych towarów (żeby było śmieszniej: bidon za paręnaście zł) jest niedostępny i z tego powodu zamówienie nie może być skompletowane, choć kompletując zamówienie zwracałem uwagę na to, by wszystkie składające się na nie elementy miały status "wysyłka 24h". Zadzwonić musiałem sam, wpieniony jak 150, bo kontaktu ze strony sklepu żadnego. Bidon oczywiście odpuściłem, resztę wyślą może jutro. Gdyby nie to, że zamówiłem i opłaciłem całość wcześniej zrezygnowałbym z zakupu i nigdy już nie wrócił. W ten sposób zamówienie za 600 zł opłacone w poniedziałek dotrze (przy pomyślnych wiatrach) w kolejny poniedziałek. Dramat, nędza i żal. Nie polecam absolutnie nikomu doświadczeń z nimi. Negatyw jak stąd do Chin. Dadelo i Centrumrowerowe.pl to jedno i to samo. Niestety sam doświadczyłem podobnej sytuacji 2 lub 3 razy. Żeby nie było Offtopu: Sklep: biostern.abstore.pl Ocena: POZYTYW+ Dzisiaj doszło do mnie 3 zamówienie, więc mam już jakiś pogląd. Dwa razy zamawiałem na Allegro, raz przez sklep. Na początku miałem mieszane uczucia z względu na ceny, bo prawdę mówiąc podejrzanie niskie, zwłaszcza w sklepie internetowym. Jednak po 3 zamówieniach mogę powiedzieć jedno: oby więcej takich sklepów, nawet nie patrząc na ceny. Ekspresowa wysyłka zarówno jeżeli chodzi o Paczkomaty jak i Pocztę Polską. Kontakt wzorowy, na odpowiedzi mailowe dość często czekałem maksymalnie kilka minut. Naprawdę wzór dla małych przedsiębiorców, a i Ci więksi mogliby spokojnie się uczyć. Sklep: rowerowy.com Ocena: POZYTYW+ Podobnie jak powyżej, ten sklep to klasa sama w sobie. Nawet gdybym chciał na siłę się do czegoś przyczepić to się nie da. Może nie mają jakoś wybitnie niskich cen, ale szybkość i pewność realizacji w pełni to rekompensuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 15 Maja 2018 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 43 minuty temu, skom25 napisał: W dniu 10.05.2018 o 20:13, blackphoenix1212 napisał: Dadelo.pl - zamówienie opłacone w poniedziałek, wysyłki do czwartku wieczorem brak. Po moim dzisiejszym telefonie informacja, że jeden z kilku zamówionych towarów (żeby było śmieszniej: bidon za paręnaście zł) jest niedostępny i z tego powodu zamówienie nie może być skompletowane, choć kompletując zamówienie zwracałem uwagę na to, by wszystkie składające się na nie elementy miały status "wysyłka 24h". Zadzwonić musiałem sam, wpieniony jak 150, bo kontaktu ze strony sklepu żadnego. Bidon oczywiście odpuściłem, resztę wyślą może jutro. Gdyby nie to, że zamówiłem i opłaciłem całość wcześniej zrezygnowałbym z zakupu i nigdy już nie wrócił. W ten sposób zamówienie za 600 zł opłacone w poniedziałek dotrze (przy pomyślnych wiatrach) w kolejny poniedziałek. Dramat, nędza i żal. Nie polecam absolutnie nikomu doświadczeń z nimi. Negatyw jak stąd do Chin. Dadelo i Centrumrowerowe.pl to jedno i to samo. Niestety sam doświadczyłem podobnej sytuacji 2 lub 3 razy. Ja również miałem ostatnio mało pozytywne doświadczenia z Dadelo (już nie wspominając, że "zniżki" 9% z Cyklotur poszły się...) już u nich nie kupię raczej. Sklep: SZUMGUM OCENA: POZYTYWNA z minusem Minus za wybiórcze odpisywanie na mail (mające chyba na celu uniknięcie odpowiedzi na pytanie czy przesyłka wyjdzie dziś/jutro) i leniwą wysyłkę (lub szybkie kompletowanie tego co miało być na stanie;) ) Szczegół taki, że linki które miały być w opakowaniu typu zawieszka przyszły gołe (OEM) olewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlos88 Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) Sklep: Centrumrowerowe/Dadelo 18 kwietnia zamówiłem tam damper Foxa oraz naklejkę ochronną na ramę. 23 Kwietnia dotarł kurier z przesyłką. Paczka wydawała się ok , nieuszkodzona, gorzej z zawartością. Fox miał uszkodzenia w dwóch miejscach, w tym jedno na tłoku. Brak uszkodzeń paczki, oraz fakt, że wydawała się być dobrze zabezpieczona, dość jednoznacznie pozwala przypuszczać, że ktoś taki damper wpakował do kartonu i wysłał. Super pełna, profeska, a już myślałem, że pojeżdżę w wolne majowe dni... Po konsultacji mailowo-telefonicznej, odsyłam. Paczka dotarła do nich 2 maja. Dzwoniłem bodajże wczoraj ponownie - nic nie wiadomo, nie została nawet zarejestrowana reklamacja. Jakby tego było mało, nie dostałem faktury, pomimo 3-krotnego upominania się mailowo oraz 2-krotnego telefonu. OCENA: NEGATYWNA To jest dramat, to co tam się aktualnie wyrabia, nie mam sprzętu, kasy ani faktury. Edytowane 16 Maja 2018 przez Pawlos88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 cetrumrowerowe.pl/dadelo - NEGATYWNA Do końca zeszłego roku kupowałem tam najczęściej, nawet jeśli nie było najtaniej. W styczniu przy okazji kolejnych zakupów okazało się, że nie mogę się zalogować na swoje konto, przypomnienie hasła też nie działa, zupełnie jakby moje konto usunięto. Nie zamierzałem zakładać nowego, bo zakupiłem już u nich towaru za kwotę uprawniającą mnie do maksymalnego rabatu 6%. Piszę do obsługi sklepu maila, z odpowiedzi dowiaduję się, że mają jakąś przebudowę, srutututu i w najbliższych dniach powinno wszystko już działać. Przy okazji dowiedziałem się, że zlikwidowali rabaty uzależnione od kwoty wydanej u nich, teraz jedyny rabat to 2%... Super! Goń Pan króliczka, a jak już złapiesz to pokażemy Ci faka... Pierwszy zgrzyt, no ale nadal jeszcze nie byłem zniechęcony na tyle, żeby już tu nie kupować. Próbowałem się jeszcze później logować i skutek żaden, do połowy maja, czyli dnia dzisiejszego tego nie ogarnęli...Pół roku! Nie chcecie moich pieniędzy, wciskać Wam ich nie będę! rowertour.com - POZYTYWNA Trzecie zakupy u nich i wszystkie udane. Wszystko ok, nie wysyłają z prędkością światła, ale narzekać też nie można. Spakowane ok, informują o statusie przesyłki, ceny całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 www.rowertour.com - POZYTYWNA Zamówiłem kilka rzeczy, wszystko dotarło jak trzeba, jeden produkt pomyślnie zwróciłem (tylko musiałem przypomnieć o wysłaniu mi faktury. Po zakupie miała przyjść na email - jest potrzebna do zwrócenia towaru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 29 Maja 2018 Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 www.rowerowy.com - pozytyw Zamówione w niedzielę, wczoraj wysyłka, dziś paczka u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 sbike.pl - pozytywna + Zamówienie złożone w środę przed południem, w ten sam dzień wysyłka, w czwartek - mimo święta - do odbioru w paczkomacie. Wszystko super zapakowane. Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 (edytowane) sbike.pl - pozytywna biostern.abstore.pl - pozytywna Edytowane 5 Czerwca 2018 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 sbike.pl Tym razem ocena - NEUTRALNA Zamówienie towarów z dostępnością wysyłki 24h ... zamówiłem we wtorek przed świętem nastawiony na "górkę" w branży liczyłem na informacje o wysyłce około piątku po świecie. Tak się niestety nie stało ... Interwencja mailowa w niedziele z oczekiwaną odpowiedzią w poniedziałek ... I tutaj pozytyw bo okazuje się że w "górce" pracują również w niedziele ... odpowiedz tego samego dnia i nadanie nr wysyłki tego samego dnia . Odbieram paczkę i niestety niekompletna ... interwencja mailowa i baz dyskusji tego samego dnia odpowiedzi i kolejny nr przesyłki z brakującymi elementami. Finalnie sprawa doprowadzona do pozytywnego skutku ... Słowem PLUS za kontakt i szybkość reakcji oraz MINUS za lekki bałagan zapewne spowodowany nawałem pracy daje ocenę jak wyżej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 POZYTYW JRKSport (na Allegro). Ekspresowa dostawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 CTbike.pl ( allegro) - negatyw Klasyka gatunku. Po 2 dniach od zakupu email informujący o opóźnieniach 1-2 dni a towar faktycznie jest wysyłany po 2 tygodniach. Gburowaty pan z obslugi nie widzi w tym nic złego. Pomimo wysłania przeze mnie dwóch emaili informujacych o rezygnacji z zakupu, to i tak wyslali paczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) sklep: DTbikes (konto allegro) Opinie: neutralna 1. po 6 dniach od wpłaty (mają zaznaczoną wysyłkę 24h) otrzymałem wiadomość że nie ma zamówionego towaru, kierownicy alu 2. dostalem propozycję że mogę dostać stalową - nie chciałem bo 2x cięższa 3. spytałem o inny towar zamiennie (wystawiony na allegro) - odpowiedź że nie mają 4. spytałem o kolejny towar na podmianę - także nie mają 5. dostałem info żebym sprawdził sobie na ich stronie www co mają dostępne na stanie Ogólnie kontakt, po tym jak do mnie napisali o braku 'pierwszego towaru' szybki, odpowiedź na maile po kilkunastu minutach , tyle że zupełny brak organizacji magazynu i wystawianie na allegro oferty której nie mają na stanie. Kiedyś pewnie bym dał negatywa , ale sama obsługa jest miła, więc przygoda kończy się tylko odstąpieniem od umowy, niech allegro procesuje sobie po swojemu - tym bardziej że wczoraj założyłem 'reklamację', dzisiaj dostałem info że przelew zwrotny poszedł. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi