Kielon87 Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Sklep: sparrow-bike.pl (na allegro: sparrow-bike_pl) Ocena: PozytywnaSzybka wysyła (paczkomat), dobrze zapakowane. Kupione: spinki do łańcucha, klucz do suportu, skuwacz do łańcucha, ściągacz do korb, zestaw łatek. Cytuj
Marcin44 Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Nie trafiłeś kolego ale minister Antoni z tego śledztwa byłby z pewnością dumny Mam znajomych w tych sklepach więc wiem co tam się dzieje i w którą stronę to zmierza. Polecam lekturę na ich wallu FB. Ok niech ci będzie. Ja mam znajomych w FBI i Nasa i się nie chwalę. Cytuj
mszyszka01 Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 Zarejestrował się aby napisać jeden post nt centrumrowerowego. Czyżby konkurencji się nudziło z powodu braku klientów ? Raczej nie, ja w niedzielę zamawiałam parę rzeczy wysyłka miała się odbyć w ciągu 24h, dziś dostałam informację, że niektóre zamówienia będą opóźnione z powodu "wczorajszej awarii systemu", z kolei na stronce odnośnie informacji o zamówieniu mam status anulowane. Teraz się zastanawiam czy opóźnione czy anulowane jest to zamówienie, a kasa poszła. Cytuj
Marcin44 Napisano 10 Sierpnia 2017 Napisano 10 Sierpnia 2017 a kasa poszła Dlatego najlepiej zamawiać za pobraniem Cytuj
Malinka90 Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 A ja bardzo polecam sklep internetowy Rowery Rolki https://roweryrolki.pl – asortyment bardzo dobrej jakości i duży wybór! Cytuj
Gość Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 A ja bardzo polecam sklep internetowy Rowery Rolki Sprzedaż rowerów i rolek – części i serwis | Kraków – asortyment bardzo dobrej jakości i duży wybór! Nieśmiała reklama własnej działalności? Bo ja wchodzę w kategorię koła i widzę kilka opon i dętek to jakoś nie widzę tego dużego wyboru Z resztą części/ rowerów to samo. Cytuj
Marcin44 Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 Nieśmiała reklama własnej działalności? Bo ja wchodzę w kategorię koła i widzę kilka opon i dętek to jakoś nie widzę tego dużego wyboru Z resztą części/ rowerów to samo. Ale zapewne mają produkty od ręki nie jak centrumrowerowe i rowertour gdzie sprzedają towar którego nie mają na magazynie. Dlatego później się długo czeka lub w ogóle piszą że nie zrealizują zamówienia bo brak towaru u dostawcy. Co z tego że mają największy wybór jak nie mają towaru na półce. Wystarczy poczytać negatywne komentarze na allegro z obu tych sklepów które tylko to potwierdzają:CentrumroweroweRowertour 1 Cytuj
Gość Napisano 11 Sierpnia 2017 Napisano 11 Sierpnia 2017 Potwierdzam co do dostepnosci towaru w rowertour.com. spotkalo mnie to w tym tygodniu. Kupwalem.... skarpety rogelli. I ciekawy przypadek, po oplaceniu okazalo sie ze maja klameczki r550, zapytalem czy moge doplacic. Odpowiedz jednego z obskugujacych byla ze juz nie tj moge se kupic i zaplacic za wysylke jak za nowa paczke....ALE nie mieli skarpet ktore kupilem i drugi z nich rownolegle pisal, co mozemy zrobic z tym zamowieniem . Napisalem ze ok moga mi dac inne czarne skarpety ale chce jeszcze klameczki...i u niego sie dało. Takze co niektorzy maja tam wywalone. :-p Cytuj
Nial Napisano 12 Sierpnia 2017 Napisano 12 Sierpnia 2017 Dotarły nareszcie, drugi raz po reklamacji, moje opony od "centrumrowerowe". Znów byl problem z wysylka, pani powiedziala, ze nie ejst w stanie stwierdzic czy magazyn wyslal opony czy n ie (balagan!), ale byla bardzo mila i dazyla do naprawienia sytuacji. Umowilismy sie, ze skoro czekalem jakies 33 dni to te kilka dni nie zrobi juz roznicy. Dotarly. Co wiecej, sa ok - nareszcie (po 1 komplecie Smart Sam i 1 komplecie Mezcal), mam rowne, nie zwichrowane opony - czyli jednak w sklepach rowerowych (m.in. BikeBoys Bydgoszcz) y opowiadaja, ze opona terenowa to jest opona terenowa i nie bedzie rowna - to Schwalbe robi takie krzywe szroty (wszystkie ktore ogladalem w sklepach, zalozone na rowery, byly krzywe...). Cytuj
supersam Napisano 18 Sierpnia 2017 Napisano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) cyklomania.pl Pozytywna Pierwszy raz zakupy robiłem w tym sklepie i wszystko poszło szybko i sprawnie. Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez supersam Cytuj
Nial Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 centrumrowerowe.pl NEGATYWNA Sklep sprzedaje towar gatunku B.Porażki z centrumrowerowym ciąg dalszy. Po 36 dniach udało się dostać opony. Niestety, znowu są krzywe - zdeformowane, pomimo prostej obręczy i idealnie równego ułożenia wzdłuż rantu, po zakręceniu widać jak opona sobie "chodzi" na boki. Ma-sa-kra. Tym razem (2gi komplet od tego sklepu...) o tyle dobrze, że cały rower nie lata i da się jeździć. Nie mam siły, zostawiłem te opony.Ale to nie koniec! W międzyczasie (nie uczę się na błędach to mam za swoje!) zamówiłem u nich obręcz DT Swiss 535 i piastę Novatec F062SB. Piasta jest krzywa, nie kręci się równo wokół własnej osi - wada fabryczna! Sklep w ogóle nie sprawdza co sprzedaje, albo celowo sprzedaje towar gatunku B. Cytuj
butros Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 centrumrowerowe.pl NEGATYWNA POTWIERDZAM - sklep "Centrum rowerowe" zszedł na psy!!!. Odkąd zmienił się właściciel obsługa jest tragiczna. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na emaile, konsultanci kłamią w żywe oczy. Na zamówiony towar czeka się tygodnie. Ja już więcej u nich nic nie kupię. NIE POLECAM! Cytuj
pawel2208 Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 centrumrowerowe.pl / cyklotur.com NEGATYWNA Zamówiłem rower i kilka gratów. Przy kompletowaniu zamówienia zauważyłem niezgodność z opisem dla chwytów Kross Ultra Foam. Do wyboru była tylko wersja czarna i taką też byłem zainteresowany. Po dodaniu ich do koszyka widniały jako: Chwyty Ultra Foam białe Rozmiar/Cecha 127mm Kolor czarny Napisałem maila do nich żeby napisali jakie w końcu są te chwyty i dostałem odpowiedź, że mają tylko czarne, więc zamówiłem. Otwieram paczkę i nie wierzę - wysłali białe. Minęły dwa dni i nie dostałem odpowiedzi na pytanie jak zamierzają rozwiązać problem. Cytuj
Nial Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 W moim przypadku, sklep centrumrowerowe odebrał telefon (a jest sobota - tu wielki plus!) Pani z którą rozmawiałem, wykazała się zrozumieniem i pojawiła się szansa takiego załatwienia sprawy, żebym nie był stratny (ale czasu i nerwów mi nikt nie odda). W poniedziałek będę wiedział, co dalej to z pewnością tu napiszę. Cytuj
supersam Napisano 21 Sierpnia 2017 Napisano 21 Sierpnia 2017 rowerowy.com Pozytywna Jak zwykle idealnie Cytuj
daniel33mc Napisano 21 Sierpnia 2017 Napisano 21 Sierpnia 2017 centrumrowerowe.plPOZYTYWNAKolejne zakupy i wszystko dobrze. Cytuj
supersam Napisano 24 Sierpnia 2017 Napisano 24 Sierpnia 2017 Xtrabike.pl Pozytywna Pierwsze zakupy i wszystko ok Cytuj
andy71 Napisano 24 Sierpnia 2017 Napisano 24 Sierpnia 2017 Centrumrowerowe.pl Pozytywna Dwa zamówienia czas i towar ok. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj
seba_nurek Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 rowerzysta.pl Pozytywna Kupiłem rower. Dobry kontakt, dobra cena z rabatem, szybka przesyłka, rower skręcony, napompowany, prawie wyregulowany :-) POLECAM!!! Cytuj
pawel2208 Napisano 4 Września 2017 Napisano 4 Września 2017 centrumrowerowe.pl / cyklotur.com NEGATYWNA Zamówiłem rower i kilka gratów. Przy kompletowaniu zamówienia zauważyłem niezgodność z opisem dla chwytów Kross Ultra Foam. Do wyboru była tylko wersja czarna i taką też byłem zainteresowany. Po dodaniu ich do koszyka widniały jako: Chwyty Ultra Foam białe Rozmiar/Cecha 127mm Kolor czarny Napisałem maila do nich żeby napisali jakie w końcu są te chwyty i dostałem odpowiedź, że mają tylko czarne, więc zamówiłem. Otwieram paczkę i nie wierzę - wysłali białe. Minęły dwa dni i nie dostałem odpowiedzi na pytanie jak zamierzają rozwiązać problem. Aktualizacja oceny: - Pozytywna z "-" Po zgłoszeniu problemu zaproponowano mi wymianę na inne, które akurat mnie nie interesowały. Wspomniałem o chwytach Ritchey WCS Ergo jako jedyne w ich ofercie mnie interesujące, ale też dwukrotnie droższe bo 39.99zł. Dodałem, że są poza moim budżetem i mogę poczekać na model w odpowiednim kolorze, który pierwotnie zamówiłem lub robię zwrot. Zaproponowano mi wymianę na Ritchey Ergo bez dopłaty i dzisiaj właśnie odebrałem paczkę z chwytami. Minus za to, że oferta sklepu nadal ma błąd w opisie i nie tylko ja mogę mieć ten problem. Cytuj
niuti Napisano 6 Września 2017 Napisano 6 Września 2017 centrumrowerowe.pl pozytywna paczka dotarła w ciągu 24h. Wszystko co zamówiłem. Bez problemu, ale zamawiałem rzeczy które miały dostępność natychmiastową. Cytuj
kolarzjedrek Napisano 6 Września 2017 Napisano 6 Września 2017 rowertour.com pozytywnie zamówiona paczka dotarła po 24 h Cytuj
supersam Napisano 14 Września 2017 Napisano 14 Września 2017 cyklomania.pl Pozytywna Kolejne udane zakupy Cytuj
Jurcyk Napisano 14 Września 2017 Napisano 14 Września 2017 Kastor-bike.pl Pozytywna Pierwsze udane zakupy. Cytuj
daniel33mc Napisano 15 Września 2017 Napisano 15 Września 2017 rowertour.com pozytywnieFormicki-Bike.plNegatywna Drugie zakupy i znów problemy z wysyłką ,towar dostępny musieli zamawiać u producenta i nawet nie raczyli powiadomić endurastore.plpozytywniewww.bitul.plpozytywnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi