wierzbajol Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Sklep: http://rowerowy.com/Ocena: Pozytywna tak jak kolega wyżej - pierwszy raz zakupy - system komentarzy i informacji o bieżącym statusie zamówienia to po prostu mistrzostwo - nie trzeba się dopytywać co się dzieje i kiedy będzie - życzyłbym sobie aby każdy sklep miał takie podejście do klienta. Sklep: http://www.dobrerowery.pl/ Ocena: Pozytywna ocenę kopiuję z fb - Akurat w moim przypadku wymieniałem towar i finalnie zrezygnowałem z zamówienia. Pomimo tego podejście do klienta rewelacyjne - oby nigdy się nie zmieniło! Udowodniliście, że to hasło: "BEZPROBLEMOWE REKLAMACJENie ma ryzyka, bierzemy pełną odpowiedzialność za sprzedawane produkty. W przypadku wady produktu napisz lub zadzwoń do nas nie potrzebujesz żadnych formularzy. Wszystkie reklamacje są rozpatrywane zgodnie z Twoim życzeniem. Wadliwy produkt niezwłocznie wymieniamy na nasz koszt. Jeżeli wolisz" to nie pusty slogan - brawo i zdecydowanie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macior Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 www.rowertour.com Ocena pozytywna Wysyłka od ręki, wszystko w jak najlepszym porządku, powiadomienia, towar wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Maja 2017 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Sklep: allegro LOMIX-SHOP http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11635958&order=p Ocena: Pozytywna Kupowałem opony. Wszystko OK, szybko, powiadomienia. Niestety musiałem je zwrócić - zmieniłem zdanie. Poinformowałem mailem, odpowiedź: "Oczywiście, nie ma żadnego problemu !" Pieniądze błyskawicznie na koncie. Trudno nie polecić ; ))) Edytowane 1 Maja 2017 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Sklep: http://www.navio.rix.pl/ Ocena: pozytywna + Sklep ze sprzętem do nawigacji. Kupowałem tam Garmina. Obsługa na najwyższym poziomie, ceny bardzo atrakcyjne. Polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artz2 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Sklep: centrumrowerowe.plOcena: Super Przesyłka U-Locka ekspresowa. Po 2 dniach był u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 7 Maja 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Sklep: rowerowy.com Ocena: Pozytywna Co tu napisać.....jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Sklep: www.polaris-bikewear.co.uk Ocena: Pozytywna Bardzo dobry kontakt oraz, jak na najtańszą formę przesyłki z UK, szybka realizacja dostawy. Przesyłka skompletowana i wysłana w dniu złożenia zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Sklep: rowerowy.com Brak zastrzeżeń, bardzo szybka wysyłka, informacje o statusie przesyłki, duży wybór nietypowych części ( śruby itd). Polecam! Ocena: Pozytywna + Sklep: centrumrowerowe.pl Kilka ostatnich zamówień mogę jedynie ocenić na celujący Szybka wysyłka, niskie ceny ( czasami można naprawdę ustrzelić coś w bardzo dobrej cenie). W środę wieczorem zdecydowałem że potrzebuję nowe klocki, zamówiłem i wybrałem formę dostawy do paczkomatu. O 10 rano w piątek paczka na mnie czekała Ocena: Pozytywna + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Sklep: allegro bobjasinski https://allegro.pl/uzytkownik/11350672/oceny Bardzo tanio liczniki rowerowe Sigma 16.12. Miałem obawy ale przesyłka błyskawiczna, bardzo dobry kontakt. Z opinii wynika,że inni mieli tak samo. Ocena: Pozytywna + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 klep: bikeman.pl ocena: celujaca Kupowałem dwa razy, towar dochodził szybko, kompletny i jeszcze katalog gratis dostałem (se poczytać i pooglądać mogie). Podkreślam też, bardzoo dobry kontakt, szybko odpowiadają na maile. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Sklep: rowerowy.com Ocena: Celująca + Nie mam zwyczaju opisywać każdego zakupu, ale tutaj zrobię wyjątek. Tak profesjonalnego podejścia jeszcze nie widziałem nigdy, niech konkurencja patrzy i się uczy. Zamówiłem szczotkę do mycia roweru, śruby do tarcz hamulcowych i śrubę aluminiową. Śrubki do tarcz w oddzielnych torebeczkach, śruba aluminiowa także w torebeczce a wszystko zapakowane w zaklejoną kopertę. W drugiej zaklejonej kopercie paragon. Szczotka wraz z kopertami wsadzona w ładne tekturowe pudełeczko które z powodzeniem wykorzystam do przetrzymywania drobnych elementów. Na dnie dodatkowa niespodzianka, czyli 4 naklejki z logiem sklepu. Zamówienie złożone w niedziele późnym wieczorem, dzisiaj o 9 rano było u mnie w Paczkomacie. Można powiedzieć że to tylko "otoczka", ale jak bardzo miłe wrażenie robi tak profesjonalne podejście Dla porównania ostatnio zamówiłem z centrumrowerowe.pl dość drogą sztycę. Do czasu realizacji itd nie mam zastrzeżeń. Sama paczka na pierwszy rzut oka też dobrze zabezpieczona: folia bąbelkowa + czarna folia. Jednak małe ale: dół sztycy nie był zabezpieczony wcale, jedynie owinięty raz folią. Odbierając paczkę mogłem spokojnie "zmacać" dół sztycy palcem a nawet wsadzić go do środka gdybym przebił to zabezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Sklep: dt4you.com Ocena: Bardzo Pozytywna Co tu dużo mówić, jeden ze sklepów do postawienia jako wzór. Informacje o dostępności towaru, statusie zamówienia, dacie wysyłki przekazywane, zamiast z automatu standardową formułką, mailowo przez człowieka. Zamówienie dotarło szybko, towar dobrze zapakowany i zabezpieczony. Nic tylko polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rados Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Sklep: https://mayersport.pl/Opinia: pozytywna Kupowałem rower bezpośrednio w sklepie. Doradztwo, fachowe i rzetelne podejście do tematu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Sklep: bikershop Ocena: negatywna Nie polecam sklepu ze względu na brak szacunku do sprzedawanego towaru. Otrzymałem paczkę z luźno "latającymi" wewnątrz pedałami. Brak oryginalnego opakowania, brak zabezpieczenia wewnątrz paczki, która była brudna, zakurzona i śmierdząca starym magazynem. Przy otwieraniu paczek od nich radzę zakładać rękawiczki i ubranie robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Maja 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Sklep:Bikershop Ocena: neutralna Zakupiłem amorek i poprosiłem o zmianę skoku. Po jednym dniu otrzymałem info,że jest to technicznie niemożliwe ( co jest o tyle dziwne,że kupiony amorek ma możliwość wewnętrznej zmiany skoku od 120 do 160 ). Telefon do serwisu , Pan serwisant stwierdził, że to absurd i ktoś mnie źle poinformował. Po 2 dniach i mejlu o podanie daty wysyłki otrzymałem info,że już wysyłają amorek, który fizycznie wyjechał od nich w kolejnym dniu. Same zapakowanie i tede bez uwag. Duży plus za darmową zmianę skoku. Minus za fatalny przepływ informacji wewnątrz firmy i średni kontakt z klientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Sklep: Banless.pl Ocena: Pozytyw! Świetny kontakt, porady, szybka wysyłka i chęć zrobienia produktu "na zamówienie". Baaardzo polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 dobrerowery.pl - Ocena: pozytywna Zamawiałem dwa razy, wszystko super zapakowane, przesyłka wychodzi najbliższą wysyłką. Polecamrowerowy.comocena: rowerowy.com Wszystko w porządku, duży plus za wskazanie osoby do kontaktu opiekującej się zamówieniem, wysyłka też szybka. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Sklep: centrumrowerowe.plOcena: Neutralna Ceny ok ale termin wysyłki się obsunął. Miało być 2-4 dni a wyszło 9. Zamówienie miało dziwne statusy jak "Stworzenie faktury" przez 3 dni. Paczka doszła rano a 4 godziny później dostałem maila, że jest już wysłana i że mogę ją sobie śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratpijak Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Ja robiłem w centrumrowerowe zakupy w zime dwukrotnie było ok, były to duże zakupy ,za ponad 1000zł i masa cześci i rzeczy,terminy słabiutkie minimum tydzień.Jedyny plus to ceny.Ale te też już nieco podskoczyły. Ale w sezonie jest duży problem,zamówiłem około 15 rzeczy i niestety z 3 w ogóle nie było, proponowano inne ,wybrałem znowu czekam sklep znowu że tego nie ma ,i tak zabawa trwała 3 tygodnie.PO tym jak zamiast opony 28 zaproponowano mi opone 26 nie wytrzymałem i poprosiłem o zwrot kasy .Ta o dziwo została zwrócona w 3 dni.Tylko to im wychodzi szybko,dobrze że chociaż ją mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratpijak Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Wczoraj zrobilem zakupy w sklepie o śmiesznej nazwie rowerek .pl Mają super ceny ,darmowa wysyłka już od 250zł oraz dobrą reputacje na ,,allegówno,, Kase przelałem od razu i dziś dostałem pierwszego meila ze statusem zamóienie w którym pisze tylko TOWARU BRAK Mam nadzieje że nie bede zmuszony śmigać całe lato na dupiatych do tego jeszcze podjechanych dość mocno schalbe cx comp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 31 Maja 2017 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 sklep: bcm novatex ocena: celująca Kolejny mój zakup w tym sklepie, dostawa poniżej 24 h. Rewelacja. Towar oczywiście też pierwsza klasa (fajna jest teraz promocja na szorty Vezuvio). Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 dobrerowery.pl Ocena: pozytywnaPolecam zamawiałem kilka rzeczy ,szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosuro Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Sklep: www.sbike.plOcena: Pozytywnaszybka realizacja zamówienia, dobre ceny na opony SchwalbeSklep: rowerowysquad.plOcena: wzorowaŚwietny kontakt i doradztwo, szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Sklep: activia.sgl.plOcena: Wzorowa Zamówiłem u kolegi @Activia 2 małe rzeczy w poniedziałek wieczorem, zagadką jest jak to się stało że przesyłka Pocztą Polska właśnie do mnie dotarła Polecam za ekspresową realizację w tym przypadku i za 99 razy kiedy potrzebowałem w czymś pomocy Edytowane 7 Czerwca 2017 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Sklep: roweroza.pl Ocena :mega wzorowa Moje pierwsze zakupy w tym sklepie ale na pewno nie ostatnie. Skuteczne negocjacje ceny to nie tylko slogan widniejący na tej stronce.Zakupiłem siodełko Bontragera w mega atrakcyjne cenie . Polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Sklep: formicki-bike (Allegro) Ocena: negatywna Sklep nie posiada wystawianego towaru. Dzień po złożeniu zamówienia (sobota) otrzymałem mejla z informacją, że nie ma opon, które zamówiłem, czekają na dostawę i poinformują mnie kiedy będą dostępne. Dzięki temu jestem kilka dni "w plecy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi