Simba Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Sklep: activia.slg.pl Opinia: wielki pozytyw Zamówienie złożone w piątek dotarło we wtorek. Pomiędzy tymi dniami został wykonany do mnie telefon, że nie ma dokładnie tego modelu Epixona który chcę i proponują model wyższy i droższy za taką samą cenę. Oprócz tego miła, rzetelna pogawędka o sprzęcie. Polecam Szymon M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ktoś kupował kiedyś w www.sportmania.com.pl? Dużo opinii o tym sklepie nie ma, a planuję zrobić tam zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TekedoMK Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Sklep: http://www.ebikeserwis.pl/ Opinia: pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 ponowny zakup w bikestacja.pl - pozytyw realizacja zamówienia w 3 dni i to przed samymi świętami, przesyłka za pobraniem kosztowała tylko 2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Sklep: CTbike.pl Ocena: Negatywna Sprzedają towar którego nie mają na stanie, a czas realizacji to niby 3 dni z dostawą. (Tu akurat przykład z Allegro na którym sprzedają) 4 dostępne sztuki na aukcji i okazuje się, że nic już nie ma. Otrzymałem informację z propozycję innego rozmiaru! Poważnie? OK. Mogłem też wybrać inny model ale okazało się, że też go nie mają u siebie i będą zamawiać w hurtowni, chociaż na aukcji wysyłka w 24 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 sklep: centrumrowerowe.plocena: pozytywna Duży wybór towaru, czas dostawy zgodny z podanym w dostępności towaru. Dobry kontakt.sklep: dobrerowery.pl / mudserwis.comocena: pozytywna Błyskawiczna dostawa towaru, miła obsługa, towar dobrze zabezpieczony do wysyłki. Zamówiłem tam kilka rowerów oraz części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 sklep: x-bike.pl - pozytyw !! mega szybka dostawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 sklep: sbike.pl ocena: pozytywna Wszystko w porządku. Dobre ceny i niski koszt wysyłki kurierem. Zamówienie złożone popołudniu w poniedziałek, wysłane następnego dnia.sklep: republicbikes.plocena: pozytywna Drugi zakup, drugi raz pozytywnie. Ekspresowa wysyłka. Wg informacji czas realizacji do 3 dni, towar został jednak wysłany w dniu złożenia zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 1 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 sklep: http://sklep.milou.pl/ocena: pozytywna Duży wybór towaru, krótki czas dostawy. Zabezpieczenie przesyłki wzorowe. Dobry kontakt z obsługą. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szklankakoli Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dodam coś od siebie. sklep: bikestacja.pl ocena: pozytywna Spore zamówienie, więc po przeczytaniu komentarzy, zdecydowałem się na wysyłkę za pobraniem (czas mnie nie gonił, więc w razie robienia problemów, zawsze mogłem im podziękować). Mailowo potwierdziłem termin i wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami. Szybko odpowiadają na mail'e. Zmieniałem również mailowo formę doręczenie z poczty na kuriera - zrobili od ręki. ------------------------------------------------ sklep: centrumrowerowe.pl ocena: pozytywna Zamawiałem kilkukrotnie przez allegro i stronę www. Bez problemu za każdym razem, czy to kurier, czy paczkomat. ------------------------------------------------ sklep: Biostern (użytkownik allegro: Xtremes) ocena: pozytywna Mimo iż zamówionej przez mnie części nie mieli na stanie, sprawę załatwiliśmy korzystnie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau000 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 sklep: bajkszop.comocena: pozytywna Dwa zamównienia, wszystko szybko i sprawnie, do każdego zamówienia jakieś gratisy w postaci kuponów zniżkowych, łyżek czy ściereczek.sklep: cyklisci.com ocena: mega pozytywZamówiłem m.in. komplet linek i pancerzy uszczelnianych CLARK'S. Niestety okazało się, że jedna z linek ma tylko metr długości, ale zanim to odkryłem minęły chyba ze 2 miesiące. Napisałem do sklepu, że szkoda iż takiej informacji nie było w opisie. Poprosili o adres i przysłali nową linkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 sklep: ctbike.pl ocena: negatywna Zakup na allegro w ich sklepie. Brak towaru pomimo wielu wystawionych sztuk. Wybrałem inny i też brak. Wystawiłem negatywny komentarz pierwszy raz od 10 lat. Sklep ctbike.pl nie pozostał dłużny. Także uważajcie na nich. Nawet nie pofatygowali się sprawdzić jakie mam komentarze Parodia traktowania klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 sklep: www.sakwyrowerowe.com.pl ocena: bardzo pozytywna Składałem tam spore zamówienie - sakwy Crosso. Gorąco polecam sklep - mają bardzo dobre ceny, realizacja też była szybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 sklep: bikestacja.plocena: pozytywna Zamówienie złożyłem 21.12 więc dostawy spodziewałem się po Nowym Roku. A tu miła niespodzianka. 23.12 zadzwonili, że wysyłają zamówienie kurierem a nie wybranym przeze mnie InPostem, żebym miał części u siebie na gwiazdkę. Nawet nie musiałem dopłacić za kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tylkoNiedzielny Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 sklep: cyclestore.co.uk ocena: pozytywna Darmowa wysyłka do Polski, paczka w 4 dni robocze była u mnie. Szczególnie polecam na styczniowe wyprzedaże, gdzie ceny niektórych rzeczy (np. buty) to połowa ceny w Polsce, kaski kosztujące u nas 900 zł można dostać za 40% ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 No ale dałeś negatywa za brak towaru? Nie zwrócili Ci kasy? Zwlekali ze zwrotem czy coś w tym stylu. Przecież brak magazynowy może trafić się każdemu, zwłaszcza w sytuacji gdy sklep ma konto na allegro, sklep internetowy i stacjonarny. Od 15 lat kupuję w sieci nie ma sklepu rowerowego gdzie nie zaliczył bym sytuacji z brakiem towaru. Braki towaru zdarzają się nawet w najlepszych firmach i właśnie wtedy okazuje się jak sklep traktuje swoich klientów. Jeśli przeproszą, szybko zwrócą kasę to właśnie dobrze o nich świadczy sklep: ctbike.pl ocena: negatywna Zakup na allegro w ich sklepie. Brak towaru pomimo wielu wystawionych sztuk. Wybrałem inny i też brak. Wystawiłem negatywny komentarz pierwszy raz od 10 lat. Sklep ctbike.pl nie pozostał dłużny. Także uważajcie na nich. Nawet nie pofatygowali się sprawdzić jakie mam komentarze Parodia traktowania klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irackman Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 sklep: 4yourbike.pl ocena: NEGATYWNA Zakup przez sklepowe konto na Allegro. Kupiłem olej do piasty Alfine 11, zapłacone od razu przez PAYu. Ponad tydzień po zakupie- brak odzewu, na maile słane poprzez Allegro brak odpowiedzi, mimo że logowania na portal były. Telefon cały czas wyłączony. Trzeba się będzie na Policję przespacerować. Generalnie wtopa po całości i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 sklep: szybkitowar.pl ocena pozytywna Kupione opony, sztyca i coś tam jeszcze. Wszystko tak jak powinno być. W sklepie słaby asortyment, więcej na allegro, ale tam ciut drożej. Tak czy tak polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 sklep: centrumrowerowe.pl ocena: pozytywna Zamawiałem siodło, brak w magazynie, dostępne u dostawcy, wysyłka 2-4 dni. Wysłane po 3 dniach, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulajnogaA Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) sklep: bike-arena.pl Allegro: bike_arena_pl ocena: negatywna Kupiłem stojak rowerowy o nazwie MONZ 66318. Zgodnie z opisem dostawa miała trwać 2 dni trwała 10dni co miało akurat dla mnie znaczenie bo zakupu dokonałem w pierwszych dniach ferii i miałem nadzieje we ferie składać rower bo miałem czas. Mailowałem do sprzedawcy ale nie odpowiadał w końcu po 4 dniach zadzwoniłem i obiecał że wyśle w piątek (telefonowałem w środę). W piątek mailuję do nich by mi podali numer listu przewozowego. Oczywiście zero odpowiedzi, zero kontaktu. W poniedziałek odpisali, że wysłali. We wtorek dostałem paczkę na której było 8 naklejek "uwaga szkło" paczka była świetnie zabezpieczona i na zewnątrz bez jakichkolwiek uszkodzeń. W środku było pudełko ze stojakiem i to pudełko było niestety zmasakrowane i częściowo podarte a w nim stojak niestety uszkodzony. Następnego dnia wezwałem kuriera w zasadzie nie wiem po co bo wszystko wskazywało na to, że stojak był uszkodzony jak go wysyłali. Biorąc pod uwagę że ferie się kończą postanowiłem zanieść stojak do pobliskiego serwisu samochodowego, który zajmuje się "spawaniem" plastikowych elementów nadwozi samochodowych. Połamane części stojaka naprawili a robotę wycenili na "flaszkę" więc poszedłem do sklepu i kupiłem "flaszkę" za całe 29,90,- W ramach toczącego się ze sprzedawcą sporu zapytałem czy pokryje koszt naprawy. Stwierdził, że zapłaci 20zł "bo tyle mu się opłaca" a następnie zażądał faktury na te 30zł za naprawę stojaka Oczywiście sprzedający mnie obwinił za opóźnienie w wysyłce bo przecież mogłem zapytać czy towar jest dostępny. Owszem często towar jest niedostępny w sklepie internetowym ale takiej informacji w opisie nie było więc po co pytać. Przetestowałem pierwszy raz opcję "centrum sporów Allegro" ale nic z tego w zasadzie nie wynika. Na Allegro jestem od 14lat i to był pierwszy negatywny komentarz jaki wystawiłem bo i pierwszy raz spotkałem się z taką bezczelnością, krętactwem i kłamstwem ze strony sprzedawcy. Jak się domyślacie nie polecam. Co do samego stojaka to jest on z marnej jakości plastików, do mnie dotarł już uszkodzony ale kolejne awarie pojawiły się po kilku użyciach. Pękają cienkie plastikowe łączniki w podstawie stojaka nie ma sensu tego kleić więc wyciąłem sobie laserowo takie ze stali nierdzewnej. Wyciąłem tego więcej na zapas więc jeśli ktoś jeszcze dał się nabrać na ten stojak to mam solidne uchwyty w zapasie. Pękają też plastikowe pokrętła ale je można zastąpić zwykłą śrubą. Guma na zacisku (łapie) w którą mocujemy rower jest jednorazowego użytku - ja zastosowałem dwa kawałki starej opony, przynajmniej do czasu gdy czegoś lepszego nie wymyślę. Edytowane 11 Lutego 2016 przez hulajnogaA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 sklep: www.centrumrowerowe.pl ocena: pozytywna Paczka dobrze zabezpieczona, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny na niektóre części i akcesoria. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 sklep: www.bluebike.com.pl (są również na allegro) opinia: pozytywna Dobry kontakt. Paczka bardzo szbko była u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePkAr Napisano 16 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 sklep https://sklep.rowery.pl/ opinia POZYTYWNA Kupiłem zestaw opon Duro HYPERSONIC. Dobra cena, dobry kontakt ze sprzedającym śmiało mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) sklep: www.rowertour.com opinia: pozytywna Dobry kontakt. Po zamówieniu okazało się, że nie mają przedniej przerzutki. Zdecydowałem się na zakup w innym miejscu. Pracownik śklepu bez najmniejszego problemu zwrócił mi kasę za przezrzutkę, a pozostałe części szybko wysłał. Edytowane 17 Lutego 2016 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerim Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 a co forumowicze powiedza mi na temat sklepu ARKUS w Ostrołęce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi