Tom650b Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 sklep: http://sklep.mcbike.pl ocena: pozytywna Zamówiłem Hornita w poniedziałek ok 15:00, 30 minut później dostałem wiadomość o gotowym do odbioru zamówieniu. Pojechałem, odebrałem i mam! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Sklep Rowerek.pl [nick z allegro pienk] w 100% mega POZYTYW. Dwa razy robiłem zakupy, za każdym razem wszystko było załatwione idealnie. Zakupy robiłem poprzez serwis aukcyjny allegro, wybierałem odbiór przesyłki w paczkomacie. Od momentu zamówienia do wysłania paczki otrzymywałem informację e-mail o statusie mojego zamówienia. Pierwsza przesyłka była wysłana tego samego dnia, kolejna przesyłka wysłana została dnia następnego rano. Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Sklep Rowerek.pl [nick z allegro pienk] w 100% mega POZYTYW Też miałem przyjemność - tarcze, licznik sigmy, klucze do opon, adaptery - wszystko idealnie, szybko, z pełną inormacją. Też kupowałem na allegro z odbiorem w paczkomacie. POZYTYW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 rowerowy.com - pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 bikecenter.pl - pozytyw To już moje trzecie zakupy u nich i nadal wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 rowertour.com - pozytyw szybka realizacja zlecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
busia Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Allegro: Sklep "Świat Rowerów" - pozytyw szybko i profesjonalnie, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILC Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Centrumrowerowe.pl - pozytywna Jak zwykle szybko, bardzo profesjonalnie, na stronie zawsze aktualna i dostępna ilość danego towaru bez późniejszych telefonów typu "nie mamy tego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Cyklomania Biketires Daveo Polecam wszystkie 3 sklepy, Cyklomania i Biketires po raz kolejny szybka wysyłka. Daveo, równie szybko, do tego świetny kontakt i doradztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Daveo - BARDZO POLECAM. Człowiek, który odpowie na milionowe pytanie i doradzi, aby było najlepiej, a później dokona czarów Bitul - polecam, szybka realizacja, narzędzia jak zwykle najwyższej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Daveo - BARDZO POLECAM. Człowiek, który odpowie na milionowe pytanie i doradzi, aby było najlepiej, a później dokona czarów Zgadzam się w 100%. Również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drkalbar1 Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Centrumrowerowe.pl - pozytywna Jak zwykle szybko, bardzo profesjonalnie, na stronie zawsze aktualna i dostępna ilość danego towaru bez późniejszych telefonów typu "nie mamy tego". W przypadku anulowania zamówienia zamówionego bez problemowy zwrot pieniędzy na konto na drugi dzień. rowertour.pl - neutralna Wysyłka stosunkowo szybka, ale nie tak szybka jak w centrumrowerowe.pl Kontakt telefoniczny - zależy na kogo się trafi, raz nie miałem problemu z dołożeniem czegoś do zamówienia, za drugim razem już był problem. Kontakt mailowy - na żadnego maila jeszcze mi nie odpisali - radzę tylko i wyłącznie kontatkować się telefonicznie. Robię zakupy w tym sklepie tylko i wyłącznie jak nie mogę znaleźć towaru w innych sklepach. szumgum.com - pozytywna Stosunkowo szybka wysyłka, bezproblemowo. Dobry kontakt. Nawet mały rabat dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Sklep: rowerystylowe.pl Zamowilem manetke sl-7s50 pod nexusa...dostalem gripy brazowe ;-) sprawa zgloszona mailem, sklep nie pracuje w weekendy, ciekawe co dalej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKeS1983 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Cykoltur.pl - pozytywna Realizacja w terminie. Towar zgodny z zamówieniem. DTbikes (Allegro.pl) - pozytywna Bitul - pozytywna Fajny kontakt, szybka dostawa. Rowerisport (Allegro.pl) - pozytywna Euro-trade-24 (Allegro.pl) - negatywna Sprzedają towar, którego nie mają na stanie. 1bemar1 (Allegro.pl) - pozytywna Edytowane 3 Marca 2015 przez JanKeS1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Centrumrowerowe.pl - neutralna - brak jednej podkładki we wkładzie suportu BB-EX1 ACCENT, na maila nie odpowiedzieli, zamówienie było duże dlatego opinia neutralna, jakbym zamówił tylko wkład byłby negatyw, raczej wina producenta aczkolwiek olanie mojego maila spowodowało, że następne zamówienia złożyłem w innych sklepach, pewnie do nich wróce ale na razie nakładam na nich kare i zakupów nie robię bajkszop.com - pozytyw rowertour.com - pozytyw rowerowy.com - pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Sklep: rowerystylowe.pl Zamowilem manetke sl-7s50 pod nexusa...dostalem gripy brazowe ;-) sprawa zgloszona mailem, sklep nie pracuje w weekendy, ciekawe co dalej ;-) Po gripy przyslali kuriera, nastepnego dnia inny kurier przytargal co trzeba. Generalnie pozytyw, kazdy sie moze pomylic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 cyklotur.pl - pozytyw Kolejne zamówienie i kolejny raz pełna satysfakcja, szybko i towar dokładnie taki jak zamówiony explore.pl - pozytyw Sklep nie rowerowy, kupowałem u nich przez allegro plecak. Szybko i towar zgodny z opisem. Ich sklep na allegro: www_explore_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Centrumrowerowe.pl - neutralna - brak jednej podkładki we wkładzie suportu BB-EX1 ACCENT, na maila nie odpowiedzieli, zamówienie było duże dlatego opinia neutralna, jakbym zamówił tylko wkład byłby negatyw, raczej wina producenta aczkolwiek olanie mojego maila spowodowało, że następne zamówienia złożyłem w innych sklepach, pewnie do nich wróce ale na razie nakładam na nich kare i zakupów nie robię bajkszop.com - pozytyw rowertour.com - pozytyw rowerowy.com - pozytyw Centrumrowerowe.pl - śledzą wpisy na forum, skojarzyli moją opinie z zamówieniem, wczoraj zdzwonili do mnie i dzisiaj pojawił się u mnie kurier z brakującą podkładką. Ściągam karę i wystawiam pozytyw. Przy okazji wszelkiej maści sklepom rowerowym śledzącym ten wątek polecam książkę Janelle Barlow i Claus Moller " Klient ma zawsze rację. Reklamacja to prezent.". Nie wiem czy centrumrowerowe.pl czytało książkę niemniej mam wrażenie, że wiedzą jak budować swój wizerunek dbając o klienta i poprzez to osiągnąć sukces. Edytowane 6 Marca 2015 przez Moskit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Prawda. Trochę kasy już u nich wydałem i zawsze pełne zadowolenie. Nawet, jak coś pójdzie nie tak, to potrafią z załatwić sprawę tak, że aż chce się do nich wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Centrumrowerowe.pl - śledzą wpisy na forum, skojarzyli moją opinie z zamówieniem, wczoraj zdzwonili do mnie i dzisiaj pojawił się u mnie kurier z brakującą podkładką. Ściągam karę i wystawiam pozytyw. Postawa godna pochwały. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Złożyłem zamówienie u formickiego w czwartek z rana. Od razu zrobiłem przelew. Myślałem że sklepy lepiej traktują klientów którzy płacą przelewem - w końcu mają pewną kasę. Za pobraniem można nie odebrać a wtedy by stracili pieniądze na wysyłkę. Wysłałem nawet maila z prośbą o przyspieszenie wraz z potwierdzeniem przelewu. Niestety lipa. Czekają na zaksięgowanie. Zamówienie nie ruszy dopóki ich bank nie przyjmie pieniędzy. Jako klient płacący z góry muszę czekać - za pobraniem pewnie by od razu wysłali. Pomimo że zakupy za ponad tysiąc to na pewno większe zakupy które chciałem od razu zrobić nie będą u nich. Oczywiście, jak wszędzie, sprzedają rzeczy których nie mają. Stany magazynowe już na stałe są zielone mimo że nie mają. Nie ma tu sklepu co nie robi łaski? Do tej pory tylko dwa sklepy działały jak trzeba - bitul i bike4race. Mają forum, mogą poczytać za darmo, mogą wyciągnąć wnioski.. mimo to nie korzystają. Czekam aż ich bank łaskawie zaksięguje a oni łaskawie przygotują i wyślą zamówienie. Oby pogoda w niedzielę była.. w paczce są ochraniacze i rękawiczki (których nie mają mimo że zielone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 sbike.pl - po raz kolejny pozytyw. Bardzo dobra obsługa - nie wymaga wolnego Odpowiadają na maile w niedziele wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Daveo - BARDZO POLECAM. Człowiek, który odpowie na milionowe pytanie i doradzi, aby było najlepiej, a później dokona czarów też zgadzam się w 100% ... nie kupiłem bo nie miał takich piast jak chciałem ale z chęcią mi pomagał i odpowiadał na pytania. Kolejne lżejsze już koła kupuje u Daveo. bikestacja.pl - negatywna - chciałem kupić koła to nie mogłem się doczekać na odpowiedź....zrezygnowałem po tygodniu pytań z mojej strony - w jeden dzien pytałem czy mają np szprychy DT bo są na stanie ale chce się upewnić, w drugi dostaje odpowiedź że ich nie ma. Znowu zadaje pytanie i znowu czekam dzień, dwa... W końcu kupiłem tylko komponenty, min. piaste QR15 z CL która okazała się piastą OEM od niemieckiego dystrybutora bez specjalnej nakrętki którą polski dystrybutor shimano daje w komplecie. Zaoferowali mi nakrętkę za 40zł więc towar zwróciłem i kupiłem u formickiego taką samą piastę już z nakrętką....a na zwrot pieniędzy z bikestacji czekałem ponad miesiąc czasu. rowertour.com - pozytyw rowerowy.com - pozytyw centrum rowerowe - pozytyw formicki - pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 formicki-bike.pl pozytywny minus Wsio prawie dobrze. Powinni popracować nad kontaktem z klientem. Brakuje informacji o zamówieniu. Ceny dobre, towar zgodny z opisem. Wszystko dobrze zapakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
debario Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Sklep rowerowy z Elhand Allegrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) rowertour.com - pozytyw - niska cena i szybka realizacja zamówienia. ultimabike - pozytyw - dobry kontakt telefoniczny Edytowane 10 Marca 2015 przez rodszyld69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi