Fenthin Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 sklep: Bicyklon.plocena: pozytywna Świetny czas realizacji zamówienia, towar zgodny z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jery112 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Sklep : go-market.pl Pozytywny 17 stycznia 2015 w sobotę o 20 zamówiłem sakwy Crosso i bagażnik przedni. W wtorek 20.01.2015 wszystko dotarło , dobrze spakowane z załączoną fakturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Gilicki Bike Pozytyw Szybki kontakt, dobre ceny, bardzo dobry czas realizacji. W piątek zamówiłem ramę, która była dopiero u dystrybutora, a w poniedziałek kurier zapukał do drzwi. ACTIVIA Pozytyw Dobry kontakt, bardzo miły pan Piotr, możliwość negocjacji cen, szybka realizacja. rowertour.com Pozytyw Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, dość dobre ceny. Decathlon Pozytyw Szybka realizacja, termin dostawy zgodny z tym podanym na stronie Synkros Neutralny Dobry kontakt, szybkie odpowiedzi. Niestety z powodu niedopatrzenia pana z obsługi towar okazał się być niedostępny. Szybki zwrot pieniędzy i rekompensata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 użytkownik: BocianXXocena: pozytywny Wszystko bez problemów, polecam użytkownika jak i jego latarki rowerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KolegaMisia Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Sklep: DTbikes na allegro Ocena: negatywna Wysyłają kaski rowerowe w zwykłych kopertach bąbelkowych. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Sklep: bikezone24_pl na allegro Ocena: pozytywna zamówiony suport shimano z grupy 105 , z powodu pomyłki co do stanu magazynowego przysłali suport z grypy ultegra , wcześniej pytając czy mogą tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Poszukuje opinii o sprzedawcy na allegro - bodziek. http://allegro.pl/show_user.php?uid=72020 Czy ktoś kupował składane przez niego koła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaaCruz Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 CTbike.pl Ocena: POZYTYWNA Zamówiłem klocki hamulcowe o 9.00, a numer przesyłki dostałem tego samego dnia o 14. Jak dotąd najszybsze zakupy w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacool Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Sklep: sbike.pl Ocena: pozytywna+ Trzecie udane zakupy w tym sklepie, dlatego też pomyślałem sobie, że należy im się mała reklama. Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt i przede wszystkim profesjonalne podejście do załatwiania problemów. Z czystym sumieniem mogę polecić. Edytowane 1 Lutego 2015 przez jacool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Sbike.pl Negatyw dodzwonić się nie można,po zamówieniu kół dostałem maila że towar niedostępny. Jak dla Mnie żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomstar Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Sklep: rower-sport.pl Opinia: Pozytywna Sklep stacjonarny: Golina k/Jarocina W sumie ze sklepu www nie korzystałem ponieważ sklep mam 25km od domu. Jeżeli chodzi o wybór rowerów to jest ogromny, sklep wielki i wszystko wystawione. Mogą także bez problemu wszystko zamówić. Ja jednak pochwalę bardzo serwis. Chłopaki serwisowali mi rower, przeplatali nowe obręcze, rower śmiga jak nigdy. Korzystałem do tej pory z innego sklepu, który niestety był do bani. Tutaj wszystko jest tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 BITUL , kupowałem klucz HT2 przez allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=29339575 Ocena: pozytyw za obsługę transakcji i wykonanie klucza, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) bikecenter.pl - pozytyw Edytowane 4 Lutego 2015 przez supersam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Rowertour.com - Ocena negatywna . Zamówiłem towar czekałem ponad tydzień( dostawa kurierem) zero informacji po tygodniu napisałem do nich i okazało się że paczki w ogóle nie wysłali ponieważ nie mają jednej rzeczy na stanie ( pomimo że na stronie internetowej było dostępne). Dopiero jak wybrałem zamiennik wysłali paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaaCruz Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 bikecenter.pl Ocena: POZYTYWNA Zamówiłem adapter do manetek I spec, dostałem informację, że mam czekać z wpłatą na potwierdzenie zamówienia (wyglądało jak sprawdzenie dostępności). Dostałem je następnego dnia roboczego o 5.33 rano, wysłałem przelew, dostałem potwierdzenie wpłynięcia pieniędzy a po południu numer przesyłki. Całość zrealizowana sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Sklep: endurastore.plOcena: pozytywna Szybka wysyłka, sprawna wymiana towaru na inny rozmiar (mimo braku dostępności sprowadzony w ciągu kilku dni), jedynie drobny niuansik to brak paragonu przy wysyłce za pierwszym razem. Dobry kontakt mailowy.Sklep: bikestacja.plOcena: negatywnaTowar widmo (dostępny jedynie na stronie), długi czas realizacji (dostawa po 8 dniach od rozwiązania sprawy brakującego towaru), brak dowodu zakupu w przesyłce (otrzymałem drogą elektroniczną po upomnieniu się). Edytowane 5 Lutego 2015 przez Plastyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Sklep: bikecenter.pl Opinia: Pozytywna Kupowałem u nich ostatnio sztycę Ritcey 27,2 350mm i buty Shimano XC50. W obu przypadkach za pobraniem Pocztex48. Towar docierał do mnie po 2 dniach od zamówienia. Wszystko dobrze zapakowane i w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 bikestacja.pl - neutralna rowerowy.com - pozytywna chainreactioncycles.com - pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 konto allegro: firmalizardOcena: pozytywna Chciałbym zarekomendować użytkownika allegro z ofertą części marki DT oraz innymi używanymi częściami.Wydałem u gościa mnóstwo kasy. W necie oraz wśród ludzi krążą plotki że towar musi być w jakiś sposób "lewy", no bo jak x313 nowa z gwarancja i na fakturę może kosztować 450 zł? albo koło e2000 nie całe 400?Z tego co się dowiedziałem to wszystkie te części pochodzą od dystrybutora, z tym że zanim trafia do ofert wyprzedażowych to najwięksi kontrachęci oficjalnego dystrybutora DT na Polske dostają listy i wybieraja co lepsze, i na tej zasadzie działa FIRMALIZARD!Poza tym gość prezentuje się naprawdę fachowo, nie ma problemów ze zwrotami, kupiłem u niego min amor, damper, kilka kompletów kół, z tego co wiem to współpracuje z lokalna amatorska drużyna kolarska która praktycznie w 70 % wyposaża się u niego, często ich spotykam na lokalnych maratonach LLR.POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) vincere.pl - pozytyw Edytowane 12 Lutego 2015 przez supersam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Po raz kolejny zakupy w bikecenter.pl - pozytyw Edytowane 12 Lutego 2015 przez supersam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Sbike.pl - pozytyw jak zwykle kolejne udane zakupy u nich hadronsport.com - pozytywnie też już kolejne zakupy u nich i znów nie mam do czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 13 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 formicki-bike.pl - pozytyw bike24.com - pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Sklep Rowerek.pl [nick z allegro pienk] w 100% mega POZYTYW. Dwa razy robiłem zakupy, za każdym razem wszystko było załatwione idealnie. Zakupy robiłem poprzez serwis aukcyjny allegro, wybierałem odbiór przesyłki w paczkomacie. Od momentu zamówienia do wysłania paczki otrzymywałem informację e-mail o statusie mojego zamówienia. Pierwsza przesyłka była wysłana tego samego dnia, kolejna przesyłka wysłana została dnia następnego rano. Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 sklep: activia.sgl.plocena: pozytywna O panu Piotrze miałem przez pewien czas opinię, nazwijmy to, chłodną. Muszę jednak uderzyć się w pierś i przyznać, że takich sprzedawców ze świecą szukać. Choć byłem raczej męczącym klientem każdy mail czy telefon zakończony był jasną i pełną odpowiedzią. Szukałem elementów do nowego Epicona i nie było pewne, czy w ogóle będą dostępne. Wszystko udało się jednak szybko ściągnąć i przesłać dalej. Polecam. sklep: dobrerowery.pl / mudserwis.comocena: pozytywna W przeciągu miesiąca dwukrotnie zrobiłem tu zakupy. Pierwszy raz z odbiorem osobistym, zero zastrzeżeń. Drugie zamówienie z wysyłką kurierem. Tak bezpiecznie zapakowanej paczki w życiu nie widziałem. Duży plus za darmową wysyłkę. Do Paczkomatu powyżej 119zł, kurierem powyżej 149zł. Drugi plus za świetne ceny na produkty Lezyne. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi