drezyna Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 romed.pl nie polecam 03.04.2013 złożone zamówienie, przyjęte(1-3 dni na realizację), potwierdzone mailem. dziś 08.04.2013 po moim telefonie zamówienie zostało usuniete, brak zamówionych gratów. nie oczekuję aktualizacji strony co 60 s ale jak nie ma możliwości realizacji to wypada poinformować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aczkolwiek Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) sklep: Flybike.plopinia: pozytywna Zamówiłam klamkomanetki szosowe Shimano. Błyskawiczna wysyłka, doskonały kontakt z klientem => pełna informacja dotycząca towaru, całkowita zgodność zakupu z opisem na Allegro i na stronie www.flybike.pl Jeśli chodzi o asortyment-głownie akcesoria i częsci do szosówek-ale nie tylko. Jednak ja szykuję się do złożenia szosówki i dowiedziałam się, że istnieje taka możliwość właśnie przez Flybike. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez aczkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 sklep: szumgumopinia: pozytywna Super obsługa, szybka wysyłka, bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 centrumrowerowe.pl Ocena: negatywna Zakupiłem pedały XT na "promocji" po 25zł. Otrzymałem odpowiedź, że to błąd strony allegro i nie mogą sfinalizować transakcji. Z ciekawości napisałem do allegro i zaprzeczyli, że miał miejsce jakiś błąd. A napisaniu wiadomości, że nie zgadzam się z wersją podaną przez nich (cytując fragment od allegro.pl) oraz napisałem, że wg allegro.pl nie miały miejsca żadne błędy. W odpowiedzi dostałem, że w przypadku zgłoszenia sporu mają oni twarde dowody i przy następnym zamówieniu mogę otrzymać darmową wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 centrumrowerowe.pl Ocena: negatywna Zakupiłem pedały XT na "promocji" po 25zł. Otrzymałem odpowiedź, że to błąd strony allegro i nie mogą sfinalizować transakcji. Z ciekawości napisałem do allegro i zaprzeczyli, że miał miejsce jakiś błąd. A napisaniu wiadomości, że nie zgadzam się z wersją podaną przez nich (cytując fragment od allegro.pl) oraz napisałem, że wg allegro.pl nie miały miejsca żadne błędy. W odpowiedzi dostałem, że w przypadku zgłoszenia sporu mają oni twarde dowody i przy następnym zamówieniu mogę otrzymać darmową wysyłkę. Twarde dowody? Ciekawe... chętnie je zobaczę, ciekawe co mi odpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Cyklotour w Poznaniu = centrumrowerowe w Bydgoszczy Wiesz ze mozesz ich podac do rzecznika praw konsumentow. Zreszta nawet w regulaminie allegro jest napisane, ze transakcje sa wiazace i tylko sila wyzsza jest w stanie temu przeszkodzic. Niestety za bledy sie placi i nie daj sie zbyc darmowa wysylka za 15zl Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upsi Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Dobrerowery.pl - mam stamtąd swojego city i z racji dużego wyboru rzeczy zaopatruję się u nich w prawie wszystkie szpeja. Są godni polecenia i wysyłają zamówienia w 24h. Jak się nie jest czegoś pewnym to dobrze jest przedzwonić bo zawsze dobrze tłumaczą. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Upsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Sklep: Xtrabike.pl opinia: POZYTYWNA Kupiłem u nich koła mt15, hamulce m596 i tarcze rt64. Ceny świetne, >400 wysyłka za darmo, Ogólnie szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 sklep: bikestacja.pl ocena: neutralna Ja mam zastrzeżenia do transportu... Taka ciekawostka, wam też przysyłali korby w opakowaniach po odświeżaczach powietrza "glade by brise"? Aż zapachniało... Dobrze że chociaż zębatki zawinęli w folię bąbelkową, bo lewe ramię ma lekkie, co prawda nie jakoś specjalnie widoczne, otarcie (delikatnie zdrapany lakier), a luzem w zwykłej folii (nie bąbelkowej) z korbą oczywiście leżał na dnie sobie suport, może to on spowodował te otarcia... W każdym razie, powinni wszystko w bąbelkową pakować, a nie pół korby tak jak to zrobili w moim przypadku... Z wysyłką też im się jakoś za specjalnie nie śpieszy bo zamawiałem po 15 a wysłali dopiero po 16 następnego dnia, ale na to można już przymknąć oko, poza tym OK, zamawiałem przez paczkomaty, od wysyłki do dostarczenia minęło wg Inpostu 46h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Virtualbike.pl Ocena: pozytywna Rano złożyłem zamówienie, opcja za pobraniem, na drugi dzień popołudniu kurier dostarczył paczkę. Bardzo dobry kontakt, odpowiedź na maila w niecałe 5 minut . No i mega niskie ceny (BS niech się schowa), za sumę jaką średnio trzeba na Allegro zapłacić za komplet Deorek 596 złożyłem sobie zestaw złożony z zacisków 596, przewodów BH90 i klamek SLX675, do tego lejek do odpowietrzania i przesyłka kurierska za pobraniem. Jedno ale mam do tego że "większe" zamówienie można brać tylko z wysyłką kurierską (np. jeden hamulec, można wybrać Pocztę, dwa, już trzeba kuriera). Ja tam wolę Pocztę niż siedzenie cały dzień w domu i czekanie na kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 sklep: szumgum.com/ ocena: pozytywna Zakup 2 sztuk bidonu Camelbak performance bottle. Cała akcja zajęła niecałą dobę: wczoraj telefon czy mają na stanie i czy jest szansa żeby były dzisiaj w moich rękach (Śląsk-Warszawa). Złożyłem zamówienie, godzinę później telefon że towar mają przygotowany do wysyłki i proszą o przelew. O 13tej informacja o nadaniu paczki kurierem, dzisiaj o 10tej paczuszka dotarła. Dawno nie miałem tak udanych zakupów - kontakt, obsługa i termin dostawy 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 sklep: CentrumRowerowe.pl ocena: pozytywna ogólnie pozytyw, za dobry kontakt i w miarę szybką realizację (na stronie mamy podane w ile dni dany produkt będzie dostępny także nie można mieć pretensji). Wszystko przyszło tak jak miało przyjść - kupowałem buty i pedały SPD, sprzęt oczywiście w pełni sprawny Co mogę zarzucić to jedynie to, że nie wrzucili wszystkiego do jednego większego pudełka, przez co pudełko od butów się mocno pogięło, mi to kompletnie nie przeszkadza, ale są ludzie, którzy byliby o to źli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Sklep : mudserwis.com Ocena : pozytywna Zamówienie telefoniczne, w środę około południa. Kilka pytań i finalizacja. Przesyłka u mnie następnego dnia około godziny 9 rano. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 republicbikes [allegro] Ocena: pozytywna zakupy przez allegro - pedały SPD+bloki - szybka wysyłka, towar zgodny z opisem everactive [allegro] Ocena: pozytywna zakupy przez allegro - oświetlenie rowerowe - szybka wysyłka, towar zgodny z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 sklep: deskshop.pl ocena: pozytywna kupiłem u nich kask, ale jak się okazało nie mieli takiego koloru, więc dostałem możliwość wyboru 2 z rabatem 70zł. Za to duży pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek17 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Sklep: centrumrowerowe.pl Ocena: Pozytywna Zakupiony towar został dostarczony 2 dni po dokonaniu ostatecznej transakcji. Szybko odpowiadają na mail-e. Nie ma problemu z telefoniczną modyfikacją zamówienia. 100% zadowolenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 sklep: vincere.pl ocena: pozytywna Szybko i sprawnie (odbiór osobisty), zakupy to gripy esi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Sklep : Dariusz Szewc F.H."BIKE SYSTEM" Ocena: POZYTYWNA Zamówiona na allegro korba doszła 2 dni po przelaniu pieniędzy. Paragon zapakowany w oddzielną torebeczkę, korba zapakowana porządnie bez szans na uszkodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Sklep: centrumrowerowe.pl Opinia: Pozytywno-neutralna Zamówiłem popołudniem w czwartek komplet Avid BB5 + tarcze i Epicon'a. Wszystko dotarło do mnie we wtorek jednak sposób pakowania woła o pomstę do nieba. hamulce upchnięte pomiędzy widelec, widelec raptem raz owinięty w cieniutką gąbeczkę - tarcze tak samo. trochę gąbeczki i taśmy do pakowania, inaczej to sobie wyobrażałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Tak, z pakowaniem CR ma zdecydowanie problem... Zwracałem im na to uwagę kilkukrotnie, bez echa. P. Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Sklep: AirBike opinia: POZYTYWNA Kupiłem w tym sklepie (przez internet) ramkę Speca Rockhoppera + mostek Speca. Przed kupnem zadałem kilka pytań na e-maila, odpowiedzi otrzymałem bardzo szybko i były one konkretne i na temat. Kartonik przyszedł błyskawicznie, a przesyłka była należycie zapakowana. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) sbike.pl, pozytywna dobra cena, kurier gratis świetny kontakt i tel i emilem( a marudziłem) szybko dostarczona przesyłka, zapakowana pancernie Edytowane 16 Maja 2013 przez drezyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebol Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Sklep: Daveo.pl Ocena: Pozytywna Koła solidne , za naprawdę sympatyczną kwotę , wysyłka błyskawiczna. Sklep : Xtrabike Ocena : Pozytywna Dobre ceny , towar zakupiony , w sobotę wieczorem , w poniedziałek info o wysyłce , we wtorek odebrałem klamoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 sklep: http://axis-rowery.pl/ Pozytyw - paczka była u mnie następnego dnia po zamówieniu, kontakt mailowy auomatyczny, przesyłka za darmo (choć przy zamówieniu ok 600 zł łaski nie robią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pious Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 rowertour-com (allegro) POZYTYW Co prawda wysyłka po dwóch dniach, ale w ofercie napisano, że do 4 dni. Wszystko w najlpeszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi