kraszak Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 sklep internetowy: CTbike.pl opinia: POZYTYWNA Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Szybka korespondencja nawet w okresie świątecznym/noworocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Druid Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Sklep: formicki-bike.pl Ocena: Pozytywna Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy, towar dostarczony drugiego dnia. Zadowolony w 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Sklep: centrumrowerowe.pl Ocena: Pozytywna po raz kolejny dobra cena szybka wysyłka.....bardzo duży POZYTYW. Sklep: cyklotour.pl Ocena: Pozytywna dobra cena ale brak informacji o opuźnieniu wysyłki i braku towaru na stanie. generalnie wolno ale POZYTYWNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 karbonowy.pl Ocena: pozytywna Zamówienie złożone w piątek o 14, o 16 było już w drodze do mnie. Gdyby nie weekend następnego dnia byłoby u mnie. W paczce miały być 2m pancerza, dostałem ponad 2.3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 centrumrowerowe.pl POZYTYWNA Czas realizacji zgody z informacjami na stronie. Powiadomienie o braku jednego z zamówionych produktów po godzinie. W ramach przeprosin darmowa przesyłka kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 bike-market_pl dobra cena,szybka przesyłka wczoraj zamawiane przed południem dziś przed 14 dostarczone przez kuriera pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 sklep : tomazibike.pl ocena : pozytywna Błyskawiczna wysyłka. Po realizacja każdego etapu zamówienia powiadomienie na email. Oraz cena niższa niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) sklep : Cyklomania.pl ocena : neutralna z minusem Zamawiałem dwie opony i dętkę, od przyjęcia zamówienia do wysyłki minęły 3 dni, co sprawiło mi nieco kłopotów z kurierem, ponieważ wyjeżdżałem kilka po złożeniu zamówienia i liczyłem na to, że kurier będzie przed wyjazdem, zwłaszcza że do sklepu mam 20km, DPD się spisał, sklep nie popisał. Oprócz tego otrzymałem dętkę Geax Ultralite zamiast Continental która zamawiałem. Na paragonie było też napisane ołówkiem moje nazwisko... z błędem, dodatkowo wymienione jest Geax Barro Mountain 26x2.00, w rzeczywistości to 2,1" Edytowane 2 Lutego 2013 przez mrmorty na prośbę autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 sklep: Daveo.pl ocena: pozytywna Zamawiałem obręcz i szprychy do koła które sam składałem. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazurq Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Sklep sportsales Warszawa Kupiłem tam w grudniu 2011(przez internet) rower Kona Blast 2011- po wielu negocjacjach (na końcu z włascielem Panem Remigiuszem Jastrzębskim) ustaliliśmy cenę , gratisy na zadowalającym mnie poziomie ). Jedynym minusem okazał się brak ,,na sklepie'' haka przerzutki; właściciel obiecał, że jak będę tego haka potrzebował , to mi go przyśle za darmo. Otóż w lutym 2013 r. napisałem e-mail o potrzebie tego haka (wygięty parę razy przy okazji ,,przyglebienia''). W ciągu 2 dni dostałem hak oraz 3 katalogi sprzętu rowerowego. Profesjonalizm firmy mnie zaskoczył chociaż żyję na tym świecie ponad pół wieku. Wielki ,,szacun'' dla firmy Sprtsales. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadwaodwa Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 cyklotur.com POZYTYWNA Zamawiałem u nich kilka drobiazgów - zawsze towar docierał w opisanym na stronie przedziale czasowym do sklepu (odbierałem osobiście). Plus za bardzo bogatą ofertę - lubię mieć większy wybór nawet jeśli na pewne towary trzeba czekać. Dodatkowo plusem jest dla mnie punkt odbioru, przy którym przejeżdżam codziennie, więc spokojnie mogę sobie zamówić nawet towar za 5zł i go odebrać jak sprowadzą. mudserwis.com POZYTYWNA Sklep mnie bardzo zadziwił - kupiłem u nich sh087 w rozmiarze 47 za 184,50 czyli jakieś 100zł taniej niż w innych sklepach - nie wiem czy to celowa polityka sklepu czy ktoś źle wprowadził cenę na stronę. Do tego pedały m520 w fajnej cenie. Dzięki zaoszczędzonym pieniądzom udało mi się jeszcze kupić ochraniacze bo też były przecenione o 40%. Zamówienie złożyłem w poniedziałek rano, a we wtorek paczka była już u mnie. Zapakowana aż zbyt solidnie jak na towary, które były w środku. Ogólnie bardzo polecam i na pewno będę wracał. Jedyny minus sklepu to brak opisów produktów a często nawet zdjęć, więc można tam kupować tylko rzeczy, które znamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Smoksport.pl POZYTYW szybka obsługa ,dobry kontakt ,polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukisek Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Prosze o opinie o sklepie www.pmbike.pl bo nigdzie nie znalazłem a zamierzam tam kupić rower górski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoooo Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Polecam, kilka dni temu kupiłem u nich Levela B6 byłem mile zaskoczony podejściem do klienta no i oczywiście ceną. Zdecydowanie polecam ten sklep, bardzo profesjonalna i miła obsługa, dużo cennych porad gratis i to co najważniejsze bardzo dobre ceny Pozdrawiam Markoooo Prosze o opinie o sklepie www.pmbike.pl bo nigdzie nie znalazłem a zamierzam tam kupić rower górski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cyklisci.com Ocena: POZYTYWNA Zaczęło się od próby reanimacji kasety SLX - pająk nietknięty, reszta zużyta, lub nawet zajechana. Jednak kupienie pojedynczych zębatek w cenie zapewniającej jakąkolwiek opłacalność ekonomiczną takiej podmiany graniczy z cudem. Do tego pojawia się problem dostępności, 11,12,13,14 są do zdobycia bez problemu, gorzej z 15 i większymi. W każdym razie kilka pierwszych wyników sugerowanych przez googla mi nie pomogło, w sklepach brakowało 1-2 potrzebnych koronek ze środka zakresu. Natomiast po wielu próbach wpisania w googla różnych wariacji 'koronek kaset zębatek' itp w końcu ukazał mi się sklep: cyklisci.com Kaseta odratowana za mniej niż połowa ceny nowej + możliwość jej przekonfigurowania stosując inne wielkości koronek Do tego, gdy zamówiłem części siedząc przed komputerem w środku nocy, zadzwonili do mnie następnego dnia po południu i powiedzieli, że drobne części mogą wysłać listem poleconym, a nie paczką, więc zwrócą mi różnicę na konto. W skrócie: polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Sklep: Mudserwis.com Opinia: POZYTYWNA Zamówiłem buty które były u nich mocno przecenione. Przesyłka z dnia na dzień. Po dostawie okazało się, ze nie ten rozmiar. Zadzwoniłem powiedziałem w czym problem kazali wysłać z powrotem. Paczkę wysłałem w piątek wieczorem 01.03.13. Dzisiaj czyli w środę 06.03.13 miałem już nowy rozmiar Super tak powinien funkcjonować każdy sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Sklep: Rowerek.pl Opinia: POZYTYWNA Kupowałam przez Allegro kierę. Zamówienie i wpłata w środku nocy. Wysyłka od rana i dziś mam ją w łapach(wg InPosta dostarczenie zajęło im 39 h). Kiera świetnie zapakowana, paragon jest. Towar zgodny z opisem(nawet wagę podali realną). Ciekawostka: na Allegro ta sama kiera była tańsza 40 zł niż na stronie ich sklepu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konoo Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Sklep: nartyrowery.pl Opinia: POZYTYWNA Kupowałam przez Allegro Meridę 40-V lecz zdecydowałem się dopłacić do 40-D , bardzo miła i fachowa obsługa no i cierpliwa bo trochę ich mailami zasypałem. Polecam Edytowane 8 Marca 2013 przez konoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 sbike.pl POLECAM-fajny kontakt i szybka wysyłka,towar na stanie (po dwóch dniach od zamówienia, sprzęcior w domu),a o innym sklepie napiszę niebawem,już tak słodko nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 virtualbike.pl Ocena: pozytywna W czwartek zamówiłem u nich opony i dętki (zwijane w cenie drutowanych u konkurencji). W poniedziałek zamówienie miałem w domu. Wszystko ładnie zapakowane ctbike.pl Ocena: pozytywna Zamówiłem u nich kilka rzeczy, głównie dlatego, że mieli pompkę do amorka, której szukałem. W piątek zamówienie złożone, wczoraj wysłane i dzisiaj u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptachu Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Sklep: rower-sport.pl Opinia: POZYTYWNA Rower zamówiony w środę wieczorem. Kurier dotarł w piątek. Pół minusa za to, że na drugi rower rabatu dla stałego klienta nie chcieli dać. Ale są inne sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LajtekPL Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Sklep: Axel-Sport.pl Opinia: POZYTYWNA W czwartek zamawiałem spodenki, licznik i inne pierdoły, paczka doszła od razu po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunio Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Sklep: rowerystylowe.pl Opinia: NEGATYWNA Lampka oświetlenia, którą zamówiłem, okazała się zasilana innymi bateriami, niż było to opisane na stronie sklepu. Specjalnie dzwoniłem żeby się upewnić i ewentualnie zweryfikować ponieważ spotkałem się z różnymi informacjami w sieci, sprzedawca potwierdził błędne informacje więc zamówiłem. Cóż, każdy może się pomylić, ale za pomyłki płaci ten, kto popełnia błędy, niestety, przy zwrocie towaru to ja musiałem zapłacić za transport w obie strony towaru niezgodnego z opisem . Olałem jałową dyskusję z niesympatyczną i nadętą obsługą i zapłaciłem. Nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekDJ Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Sklep: Daveo.pl Opinia: Pozytywna Zamówiłem rok temu w Daveo koła rowerowe z indywidualnie dobieranych części. Wszystko sprawnie i profesjonalnie i w uczciwej cenie. Bardzo dobry kontakt mailowy. Sprzedawca cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania i pomógł dobrać odpowieni sprzęt. Uczciwie odpowiadał na trudne pytania. W sumie nasza korespondencja trwała ok 2 tygodni. Od złożenia ostatecznego zamówienia minęło kilka dni i koła były u mnie - porządnie poskładane. Po sezonie i ok 12 startach wymagały tylko lekkiego centrowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Sklep: rowertour (allegro) Opinia: NEUTRAL (a może i negatyw) Dnia 30.03.2013 zakupiłem sakwy i bagażnik, pieniądze przelałem zaraz po zakupie. Napisałem maila, jak to zazwyczaj robię po zakupach o sposobie dostawy itd. w międzyczasie zadałem pytania o bagażnik (który w opisie miał pasować do sakw crosso). Odpowiedzi nie było. Sklep odpowiedział w środę że właśnie wysyłają towar kurierem (o bagażniku nie wspomniał). W czwartek koło południa dzwoni pan, że nieststy nie mają sakw na stanie, że w magazynie zaginęły (a niby w środę już wysyłali). Czekam na zwrot pieniędzy, przelew podobno poszedł wczoraj do dziś na koncie pieniążków brak. Jeśli do jutra ich nie będzie dostają ode mnie dwa negatywy na allegro. Strata czasu, to moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam Panom zrobić porządek w magazynie i nie wystawiać towaru którego nie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi