Tomasso2000 Napisano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Witam Potrzebuje porady fachowca xD mam Trek Superfly 5 z Korba Race face ride 36/22T 2x10, musze wymienić zębatki, a ze ciężko dostać to chciał bym kupi nowa korbę. Pytanie co będzie pasowało i co polecicie żebym kupił... Myślałem nad korba SRAM S1000 2x10 GXP 36/22T -proszę o oponie tej korby oraz zastanawiam się również nad grupą shimano xt/slx bo czesci jest duzo. Czy jest szansa żeby cos dopasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 https://forum.szajbajk.pl/topic/13508-blat-shimano-do-korby-race-face/ Jak Shimano to SLX bo od XT różnią sie głownie ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasso2000 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 ok dzięki,nie chce nic docinać, wolał bym kupić całą korbę i po sprawie, a co myślisz o tej korbie którą podałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Trzymałbym się z daleka. Jeżeli juz - wybrałbym Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Ja u siebie w race face zalozylem slx troche podszlifowalem i bez problemu weszla. Po co kupowac korbe jak mozna wydac stowke na zebatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Kolega napisał, że jest problem z dostępnością i prościej będzie kupić nową korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Napisał co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 co..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Przeczytaj po prostu ze zrozumieniem na co odpowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 7 godzin temu, revolta napisał: Po co kupowac korbe jak mozna wydac stowke na zebatke Już 116 A ja swoje kupowałem za 84 nie tak dawno https://www.bikester.pl/shimano-slx-fc-m677-zbatka-rowerowa-10-fach-czarny-795664.html Co tam konkretnie trzeba podszlifować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasso2000 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Czy ta korba Sram s1000 gxp 36/22t jest taka zła że lepiej dołożyć zębatki od xt do raceface korby? 10 godzin temu, wkg napisał: Trzymałbym się z daleka. Jeżeli juz - wybrałbym Shimano. Proszę uzasadnij ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 No co - Sram nie ma super korb, korowody z zębatkami - jak już sobie zdążyłeś sam uzasadnić, kute korby z pełnego aluminium, Shimano ma porządne, drążone korby, zębatki bardziej dostępne - jak już sam sobie uzasadniłeś ... co tu pisać ... do tego kilkaset złootych w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.