kr1s1983 Napisano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 witam mam taki problem.Kupilem uzywana rame gianta po jakis przerobkach i kompletnie nie mam pomyslu jak pociagnac pancerz z linka do przedniej przerzutki.Dolem dolnej rury sa 2 przelotki ale tylko trzymajace pancerz,nie te oporowe.Do samego suportu nie ma juz zadnych przelotek.W tym wypadku pancerz by musial isc od manetki do samej przerzutki?mocowanie przerzutki jest na obejme 31,9 ale za cholere nie mam pomyslu jak to zmontowac zeby dzialalo,dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Są dwie opcje: 1. Rama nie jest dostosowana do montażu przedniej przerzutki, 2. Puszczasz pancerz na całej długości, od manetki do przerzutki i nie ma w tym nic dziwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1s1983 Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 to raczej zostaje opcja nr 2 tylko jaka przerzutke kupic,lub ewentualnie jaki patent zastosowac pod obejme? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 W tej ramie nie powinna być przerzutka side swing? Co to dokładnie za rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.