jelen Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Ahoj. Szukam swoich pierwszych pedałów zatrzaskowych Widzę, że w podobnej cenie są te z tematu. Są jakieś większe różnice, bądź za i przeciw ku jednym czy drugim? A może w cenie do ok 200pln znajdę jakiś super model? Kilkadziesiąt kilometrów tygodniowo. Typowo góralowe ścieżkowe kręcenie głównie po płaskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peezett Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 PD-M520 od Shimano, bardzo rozsądne i wytrzymałe pedały. Dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 https://www.decathlon.pl/p/pedaly-zatrzaskowe-do-roweru-mtb-m520-spd/_/R-p-X3169982?mc=3169982 https://www.decathlon.pl/p/pedaly-zatrzaskowe-do-roweru-mtb-520-spd/_/R-p-145411?mc=8486972 Tu taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @wkg Na decathlonie właśnie znalazłem podróby shimano. stąd moje pytanie które lepsze. A cena 200, bo może ktoś zna coś ciekawszego w tej cenie. Ale chyba jestem zdecydowany na shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Na decathlonie właśnie znalazłem podróby shimano Internet mnie nie przestanie zadziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 34 minuty temu, jelen napisał: @wkg Na decathlonie właśnie znalazłem podróby shimano. stąd moje pytanie które lepsze. Te za 169 to Shimano W cenie bloki. Nie sądzę, by te Decathlonowe były gorsze ale strzeżonego ... Jak szukasz pierwszych to się nie zastanawiaj i bierz 520-ki. Łatwe w serwisowaniu, piekielnie trwałe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 15 minut temu, Q_u napisał: Na decathlonie właśnie znalazłem podróby shimano Internet mnie nie przestanie zadziwiać. 38 minut temu, wkg napisał: Te za 169 to Shimano W cenie bloki. Nie sądzę, by te Decathlonowe były gorsze ale strzeżonego .. Te Rockridery nazwałem podróbami Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Posiadam m520 nie narzekam. Dwu stronne wpinanie i wypinanie, wiecej nie potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 29 minut temu, jelen napisał: Te Rockridery nazwałem podróbami Shimano. Przecież to shimanochy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 49 minut temu, Q_u napisał: Przecież to shimanochy... Popatrz na metodę zmiany mocy wypięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Mam dokładnie te same, kupione w przez wielu ulubionym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robsmok Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 https://www.decathlon.pl/p/pedaly-zatrzaskowe-do-roweru-mtb-520-spd/_/R-p-145411?mc=8486972 ktoś ma doświadczenie z tymi pedałami Btwin-a ? jak się ma ją do shimano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Poczytaj komentarze pod nimi na stronie, którą podesłałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Miałem M520, mam XT M8100. nie ma żadnej ale to najmniejszej nawet różnicy w celności wpięcia, działaniu wypięcia. M520 to idealne pedałki na początek przygody. Wady: w XT nie dzieje się kompletnie nic. M520 co jakiś czas łapały małe luzy, serwisowałem je w sumie z 8 razy przez 3 czy 4 lata. Po tym czasie nadal działały super, ale były zmęczone życiem i oddałem je koledze do zimówki. Kręci na nich do teraz. Pancerne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Miałem M520 wiele lat, żona miała, teraz córka jeździ - bardzo OK, choć wolę crank brothers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.