RowerowyFan1 Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Otóż mam kilka dni Krossa Hexagona 2.0 i mam ustawiony przedni amortyzator żeby lekko chodził bo jeżdżę po dziurach(Amortyzator Jest Hydrauliczny) i wydaje taki odgłos jakby ten amortyzator bardzo szybko chodził, mam na myśli że po kammiennym asfalcie wydaje taki dziwny dzwięk. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Weź to napisz jeszcze raz, po Polsku, poprawnie. Wrzuć może jakiś filmik. Co to niby jest kamienny asfalt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyFan1 Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Nie widziałeś nigdy kamiennego asfaltu ? Asfalt połączony z kamieniami Wezmę i wrzuce potem filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Kamienny asfalt. 😆 Rozwiązaniem może być wymiana amortyzatora na taki przeznaczony do jazdy po kamiennym asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Cytat wymiana amortyzatora na taki przeznaczony do jazdy po kamiennym asfalcie. Nie trzeba, wystarczy, że weźmiesz normalny i napompujesz na kamień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Albo zamiast oleju wlejesz masę bitumiczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyFan1 Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Nie chodzi mi że tylko na kamiennym asfalcie, w ogóle chodzi tak dziwnie na dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Weź nagraj ten film albo opisz po ludzku co się dzieje. Nie wiem jakiej pomocy oczekujesz, kiedy problem opisujesz tak. 45 minut temu, RowerowyFan1 napisał: wydaje taki odgłos jakby ten amortyzator bardzo szybko chodził Potem jeszcze dodajesz że chodzi dziwnie. Co z tego wynika? Kompletnie nic. Absurd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyFan1 Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 No czekaj aktualnie nie mam czasu nagram jak będę miał czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Chcesz pomocy? Postaraj się opisać problem tak żeby czytający rozumieli o co Ci chodzi... "Amortyzator jest hydrauliczny"... jaki?!?!? Czynnikiem roboczym jest ciecz przeciskana przez system zaworów? ps. jeszcze to cholerne "bynajmniej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowyFan1 Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Na filmie nie było tego słychać bynajmniej jak jechałem to tak jakby bulgotanie. Wjeżdzam na dziurę to szłyszę 1 bulgot i przestaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 A jaki tam jest widelec? Widelce z tłumikiem wydają takie dźwięki, ale i tak coś mi tutaj nie pasuje. Tak czy inaczej, wróżek tutaj nie ma. Nikt Ci nic nie doradzi z takim opisem. Jedź do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.