erdorado Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Witam. Mam mały dylemat, kupiłem prawie 2 letni rower na Alivio, na starym rowerze , który chcę sprzedać posiadam XT rower z 2012, i tu pytanie czy warto jeszcze robić zamianę prawie nowe kontra przechodzona w dobrym stanie ale jednak XT. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Ile rzędów? Jak XT jest proste i nie ma luzów, to zdecydowanie tak. Alivio ma sprzęgło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 @skom25 nie ma Alivio ze sprzęgłem. Jeśli XT jest sprawne to mimo wszystko zamieniłbym je miejscami. Rozumiem, że obie przerzutki są pod 9-rzędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Rzeczywiście, jest tylko Shadow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erdorado Napisano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Tak obie 9-tki, właśnie się zabieram za ściąganie XT-ka. Byłem z niego mega zadowolony. I myślę że pojeździ kolejnych kilka latek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marca 2021 Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Regularny serwis i będzie działała. Miałem XT 9s, chyba M771. Była naprawdę dobra i solidnie wykonana. Potem kupiłem następcę pod 10s ( M781?) i nie sprawiała wrażenia tak dobrej przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erdorado Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Dziękuje za podpowiedzi. Z tego wszystkiego zrobiło się pracy na kilka godzin, XT (Tylna przerzutka, z manetkami) na nowy rower, Alivio z nowego na Żony bo miała starego Altus-a, ten z kolei na ten do sprzedania..... I pół dnia zeszło ale było warto. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.