Necro5 Napisano 30 Marca 2021 Napisano 30 Marca 2021 Witam Nie dawno skończył mi się olej mineralny w chamulcach wymieniłem wszystko ok, się okazało, że nadal nie hamuje tata mówi że to klocki. A wygląda to tak że środek działa a reszta nie.
Mod Team durnykot Napisano 30 Marca 2021 Mod Team Napisano 30 Marca 2021 9 minut temu, Necro5 napisał: Nie dawno skończył mi się olej mineralny w chamulcach wymieniłem wszystko ok, się okazało, że nadal nie hamuje tata mówi że to klocki. A wygląda to tak że środek działa a reszta nie. Czy możesz opisać swój problem jeszcze raz ,ale poprawnie ortograficznie, gramatycznie i interpunkcyjne? Rozumiem, że mamy zdalnie nauczanie, ale Twój wpis jest dramatyczny. Pani od polskiego poniosła spektakularną porażkę . 11 minut temu, Necro5 napisał: się okazało, że nadal nie hamuje tata Musisz z Tatą poważnie porozmawiać, żeby zaczął w końcu hamować. Tak nie może być, żeby Tata nie hamował.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.