Soniakkkkk Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Chciał bym naszprychować piaste ale przeszkadza mi uchwyt na tarcze hamulcową da się to sciągnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Co? 😵 Edytowane 30 Marca 2021 przez TheJW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) No co co ? Uchwyt na tarczę przeszkadza w naszprychowaniu piasty Bo trefnie blinbdowana i ryksztosuje - czego tu nie rozumieć ? Po mojemu to kołnierz do którego mocowana jest tarcza przeszkadza we włożeniu szprych - ciekawe, czy zgadłem Może też chodzi o naszprycowanie - czyli nasmarowanie łożysk Edytowane 30 Marca 2021 przez wkg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soniakkkkk Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Tak WKG o przeszkadza i nie wiem jak to zdjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Kolejny durny temat w przeciągu kilku dni. Jak to jest, że nie można stworzyć w miarę logicznego opisu problemy? Nie wiem, wrzuć fotkę, opisz problem po Polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Ej, @skom25, podrzucisz mnie do domu? 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 @TheJW ja jak to zobaczyłem kilka dni temu, to miałem inne skojarzenie. Nie wiem czy byś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Tym samym zamykamy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi