wormaxtm Napisano 29 Marca 2021 Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Witam chcę kupić hamulec tylni stary hamulec jest bezpośrednio przymocowany do ramy a ten który chcę kupić ma adapter i nie wiem czy będzie pasował link do hamulca- https://allegro.pl/oferta/hamulec-hydrauliczny-shimano-br-m446-prawy-tyl-10519584217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2021 Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Będzie. Do zestawu dodany jest po prostu adapter IS > PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 29 Marca 2021 Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Lepiej wklej zdjęcie swojego mocowania... bo bez tego to możesz dostać niestety błędne odpowiedzi... założenie że po odkręceniu adaptera zacisk PM pasuje do Twojej ramy choć wysoce prawdopodobne nie jest takie oczywiste... ps. Tak na marginesie "tylni..." hamulec nie istnieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi