Skocz do zawartości

[rower] Merida Big Nine Limited 2021 - Nowy

dominickpiekacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam na sprzedaż nowy rower Merida Big Nine Limited 2021. Niestety jestem zmuszony go sprzedać, a czas na zwrot (30 dni) już minął, więc wystawiam go tutaj po taniości. Nowy właściciel będzie miał dożywotnią gwarancję na rower gdyż nie został on jeszcze zarejestrowany na stronie producenta.

Rama - 19.
Koła - 29.

Cena - 4900 do negocjacji.

Tel. 732259873.

Link do aukcji - https://www.olx.pl/d/oferta/rower-merida-big-nine-limited-2021-nowy-CID767-IDJb0iS.html

Rower do obejrzenia w Częstochowie.

Na wszelkie pytania chętnie odpowiem telefonicznie, w komentarzu lub w wiadomości prywatnej.

Zapraszam do kupna.

merida.png

• Mod Team

Byłbyś skłonny wydać prawie 5k mając do wglądu tylko jedno zdjęcie z katalogu? 

Dlatego wypada dołączyć zdjęcie przedstawiające sprzedawany produkt  choćby z szacunku dla potencjalnych zainteresowanych.

Ale to Twoja decyzja.

W temacie gwarancji ramy to nie jest tak jak piszesz. Dożywotnią gwarancję na ramę może mieć pierwszy właściciel który ma imienny dowód zakupu i zarejestrował ramę. Osoba która odkupi taki rower, nie będzie miała imiennego dowodu zakupu ze sklepu. Czyli nie będzie miała dożywotniej gwarancji. Jeszcze jedno, zdradzisz nam ten sekret w jakim rozmiarze jest rower ?

Mylisz się i nie zrozumiałeś co napisałem. Dowód zakupu nie jest imienny. Jest to książka serwisowa plus paragon. Dopiero po zarejestrowaniu na swoje dane roweru na stronie producenta jest dożywotnia gwarancja, a rower NIE ZOSTAŁ zarejestrowany przeze mnie, więc osoba która go ode mnie odkupi i zarejestruje będzie jego pełnoprawnym właścicielem z gwarancją. Rower jest na ramie 19 i kołach 29 cali, pisze to w pierwszym poście.

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...