Skocz do zawartości

[off] Marek i Katarzyna Konwa, się porobiło

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czytaliście już? 

Marek Konwa twierdzi, że z pieniędzy uzbieranych na leczenie jego byłej żony Katarzyny (wypadek razem z Ritą Malinkiewicz), pozwoliła mu ona kupić auto, laptopa i jeszcze sprzęt za 40 tysięcy...

Pani Katarzyna stanowczo temu zaprzecza: "Jak mówi w rozmowie z Onetem Sport, znalazła się w trudnej sytuacji życiowej nie tylko ze względu na wypadek. – Były mąż miał dostęp do konta bankowego i wydał część środków, które ludzie wpłacali na moje leczenie."

Co myślicie? Jak dla mnie to wygląda to słabo 😕 czyżby Marek Konwa aż tak poleciał na kasę...

• Mod Team
Napisano

Dyskusja na ten temat i pranie publicznych brudów jak dla mnie nie ma większego sensu i jest po prostu słabe.

Zresztą temat znany od kilku tygodni, ale i tak nie dowiemy się jak było. Skąd wiesz, że decyzje faktycznie nie były za zgodą Kasi a po całej aferze rozwodowej nie postanowiła zwalić winę na byłego męża? Słowo przeciwko słowu.

Napisano

Tu raczej nie chodzi o pranie czyichś brudów. Osoby wpłacające kasę przeznaczoną na leczenie konkretnej osoby zostały oszukane. Jakaś osoba trzecia kupiła sobie z tego samochód, laptopa czy coś tam jeszcze i co do tego nie ma jak rozumiem żadnych wątpliwości. Sprawa dla prokuratury i urzędu skarbowego.

Napisano

Kto ma rację, nie wiadomo. Różnie to bywa, może zgoda była, może nie.

Słabe są dwie rzeczy. 

Pierwsza, to to co napisał Dokumosa. Wpłacasz kasę na leczenie, a idzie na samochód i wyposażenie sklepu czy jakiegoś interesu.

Druga, to to jak Pan Marek pisze o swojej byłej, ale jednak żonie. "Pani Katarzyna". Brzmi to słabo, zwłaszcza że jeszcze niedawno żyli razem.

• Mod Team
Napisano
  W dniu 26.03.2021 o 17:46, safian napisał:

Dyskusja na ten temat i pranie publicznych brudów jak dla mnie nie ma większego sensu i jest po prostu słabe.

Rozwiń  

Dokładnie. Nie bawmy się w pudelka czy inne opiniotwórcze media.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.