Oliwe Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Witam, dzisiaj Byłem wymienić klocki hamulcowe i jak jadę i hamuje to wtedy jest straszny pisk (tylny) hamulce były odpowietrzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Zatłuszczona tarcza/klocki - pozostaje czyszczenie i/lub wymiana jeśli czyszczenie nie da rezultatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Jeśli to robota serwisu to wracaj i niech ogarną jak zepsuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizuro Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Na jakie klocki wymieniłeś? Jakie posiadasz tarcze w tym hornecie? Brzmi to jak metaliki/metaliki na tarczach do żywicy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwe Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Już rozwiązałem , wstawił mi złe klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi